- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- هعب
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
ایست وسط رو رفتمیک ایست خروج از پارک هست یک ایست وسط
اینارو میگن باید بری
قبل دور زدن اصلا گفت باید وایسی
ایست وسط رو رفتمیک ایست خروج از پارک هست یک ایست وسط
اینارو میگن باید بری
ایست خروج از پارک بوده دیگه؟ایست وسط رو رفتم
قبل دور زدن اصلا گفت باید وایسی
از همین هفته توی اداره برگزار میشه و اموزشگاهی نیست دیگههمونی که اموزشگاه گفته کافیه چون الان ازمونا آموزشگاهی شده و قبلا تو خود اداره راهنمایی رانندگی برگزار میشد و اپدیت بودنش مهم بود.
فرقی نداره
از همین هفته توی اداره برگزار میشه و اموزشگاهی نیست دیگه
نهایست خروج از پارک بوده دیگه؟

به به مبارکه من خودم ایین نامه رو بار اول ۲۵ از ۳۰ شدم افتادم چون فایل سوالات ازمون رو نخونده بودم؛ طبیعیهسلام
من دیروز آزمون آییننامه داشتم. اداره پلیس و راهنمایی برگزار شد و آموزشگاهی نبود. از قبل آموزشگاه گفته بود منطقه نظامیه و مقنعه و مانتو بلند بپوشید. صبح رفتم دیدم به مانتو کوتاه و حتی رنگ گیر دادن و بچهها رو راه ندادن! در نهایت به یه سری چادر دادن تا بیان داخل🚶🏻♀️
گوشیا هم گرفتن
شادان رفتم محل ازمون. خب همون نمونه سوالا و حرفای استاد و بخشهایی از کتاب که مشخص کرده بود خوندم (بله جلسات حضوری بود و همشون رفتم. وقتی ۱۶م هزینه ثبت نامه نمیتانستم نرم🚶🏻♀️).
اونجا یه سریا بودن که برای بار ششم رد میشدن! واقعا عجیب بود برام!
سوالا قاطی پاتیه و با بغل دستی و جلویی و عقبی سوالات متفاوتی دارید حواستون باشه
خلاصه اینکه همون فایل و نکات بخونید برای ازمون ایین نامه کفایت میکنه قبول میشید
امروز میتونستم برم فرمون ولی دوست داشتم یه جلسه تمرینی بردارم و بعد برم که میره برای هفته آینده

ببین تو که قدت بلنده واقعا از اینه راست ببین سپر و جدول تو آیینه بهم خوردن یا نه بعد فرمون رو بده چپمن ایندفعم رد شدم (تمرین نکردم این دفعه و اشتباه کردم)
و فهمیدم مشکل اصلی رد شدنم همین پارک دوبله که حالا ایندفعه واسه این رد شدم
دفعه قبلی پارک دوبل و حواسم نبود برای دور زدن وسط وایستم
اوندفعه هم پارک دوبل و یکبار راهنما نزدم
اصلش همون پارک دوبله
روششم دوباره بگم آینه به آینه میکنم یکدور فرمونو به راست میدم دنده عقب میگیرم دستگیره در عقب بیفته پشت جدول بعد فرمونو به چپ میدم ماشین صاف بشه
ولی هر دفعه اون مقداری دنده عقب میگیرم کمه و کلی فاصله میفته، یعنی این فاکتور که دستگیر در عقب بیفته پشت جدول غلط اندازه، این مربی باهاش میرفتم این راهو میگفت ولی هربار تو آرمون زدم اشتباه شدش
دیگه خسته شدم چیکار کنم 😭
نه اینا سوالا رو چاپ کرده بودن دستشون بود😭به به مبارکه من خودم ایین نامه رو بار اول ۲۵ از ۳۰ شدم افتادم چون فایل سوالات ازمون رو نخونده بودم؛ طبیعیه
رفتم اموزشگاه گفته بودن چون ایین نامه اموزشگاه برگزار نشد میشه فرداش شرکت کردو اینکه بین ایین نامه و شهری حداقل باید ۷ روز فاصله باشه اصلا تا هفته دیگه روز یکشنبه اجازه ثبت نام نداری![]()
خب چه خوب سریع تر برو یکبار ازمون بده با افسر اشنا شینه اینا سوالا رو چاپ کرده بودن دستشون بود😭
عجیب غریب بودن کلا
رفتم اموزشگاه گفته بودن چون ایین نامه اموزشگاه برگزار نشد میشه فرداش شرکت کرد
سلام احسانمن ایندفعم رد شدم (تمرین نکردم این دفعه و اشتباه کردم)
و فهمیدم مشکل اصلی رد شدنم همین پارک دوبله که حالا ایندفعه واسه این رد شدم
دفعه قبلی پارک دوبل و حواسم نبود برای دور زدن وسط وایستم
اوندفعه هم پارک دوبل و یکبار راهنما نزدم
اصلش همون پارک دوبله
روششم دوباره بگم آینه به آینه میکنم یکدور فرمونو به راست میدم دنده عقب میگیرم دستگیره در عقب بیفته پشت جدول بعد فرمونو به چپ میدم ماشین صاف بشه
ولی هر دفعه اون مقداری دنده عقب میگیرم کمه و کلی فاصله میفته، یعنی این فاکتور که دستگیر در عقب بیفته پشت جدول غلط اندازه، این مربی باهاش میرفتم این راهو میگفت ولی هربار تو آرمون زدم اشتباه شدش
دیگه خسته شدم چیکار کنم 😭

عا ممنون ولی کلا مشکل من تو دوبل اینه اصلا چقدر باید برم دنده عقب؟ تو کنترل عقب رفتن مشکل ندارمسلام احسان
یه مسالهای از تجربهی خودم در دوبل میگم شاید بهت کمک کنه.
مهمترین چیزی که تو دوبل باید دقت کنی همون حرکت لاکپشتی با کلاچـه.
باید خیلی خیلی خیلی آروم دنده عقب بری و اگر یه ذره بیشتر پاتو از رو کلاچ برداری خراب میشه هرچقدرهم که اون مسائل دیگه رو رعایت کنی![]()
سرچ کن پارک دوبل معمولا ویدیو های خوبی آموزششو گذاشتن هر کدوم هم مبنای متفاوتی دارن البته یکی میگه شونه افسر رو نگاه کن یکی میگه فلان جای ماشینو یکی میگه تو ایینه بقل جدول رو دیدی فلان کن و یک نکته دیگه هم داره اینه که اون ماشینی که دوبلش میکنی خودش چجوری دوبل شده خیلی اوقات سر این رد میشن بچه ها چون اون ماشینه عملا تو جدوله بعد تو دوبلش کنی توهم به جا سی سانت میری تو جدول یا میوفتی تو جوبعا ممنون ولی کلا مشکل من تو دوبل اینه اصلا چقدر باید برم دنده عقب؟ تو کنترل عقب رفتن مشکل ندارم
مثلا فکر میکنم این میزانی دنده عقب رفتم کافیه بعد فرمونو به چپ میپیچم ماشین صاف بشه ولی میزانی دنده عقب رفتم کم بوده
کلا سر اینه
دنبال یک چیزیم که بهم نشون بده این مقداری دنده عقب رفتم کافیه
سلام وقتتون به خیرعا ممنون ولی کلا مشکل من تو دوبل اینه اصلا چقدر باید برم دنده عقب؟ تو کنترل عقب رفتن مشکل ندارم
مثلا فکر میکنم این میزانی دنده عقب رفتم کافیه بعد فرمونو به چپ میپیچم ماشین صاف بشه ولی میزانی دنده عقب رفتم کم بوده
کلا سر اینه
روشی که مربی من گفته بود، هربار که فرمونو قفل میکردم بعدش باید حرکت میکردم و یادمه همش دوبلام خراب میشد.عا ممنون ولی کلا مشکل من تو دوبل اینه اصلا چقدر باید برم دنده عقب؟ تو کنترل عقب رفتن مشکل ندارم
کلا سر اینه
کاش منم داشتم اینواین ۲۰ نمونه سوالی هست که در روز امتحان آئین نامه یکیش بهتون میوفته، همون آزمون های رسمی

تا جایی دنده عقب برو که چراغ عقب ماشین کناری رو وسط شیشه مثلثی عقب ماشین ببینی.عا ممنون ولی کلا مشکل من تو دوبل اینه اصلا چقدر باید برم دنده عقب؟ تو کنترل عقب رفتن مشکل ندارم
کلا سر اینه