به نظر من ! باتوجه به دوره قبل میشه گفت سوال ها فرمول های پیچیده ندارن ! و طوری طرح شدن که همه پایه های دبیرستان بتونن شرکت کنن و بیشترین چیزی که توش اهمیت داره هوش و دقته !!به نقل از clever :بچه ها به نظر شما كسايي كه سال اول هستن...خيلي ضرر مي كنن؟اصلا مي تونن سوال هارو به خوبيه سومي ها جواب بدن؟
ما که با نهایت اعتماد به نفس ثبت نام کردیم! ( راستش تنها دلیلمون یا بهتر بگم دلیل من اینه که بریم شریفو ببینیم رتبه اصلا مهم نیست...)به نقل از مُحسن عُلیائی :ای وای یک وقت تو المپیاد جهایی تضعیف روحیه نشید!واقعا!
یه سری مسابقاته دیگه،رتبه آرودید آوردید نیاوردید به سلامت،لازم بود برید خودکشی کنید.
من به شخصه تو این مسابقات شرکت نمیکنم!چون میبینیم حرفی برا گفتن ندارم، وقتممم خیلی بهتر مصرف میکنم!
برای دریافت این سوالات نیازی به ثبت نام کردن نبود !! هرکس میخواست میتونست از سایت mmd.shrifnet.ir بگیره !!به نقل از newthink :خب اينا نمونه سواله ديگه...دوره قبلشه فكركنم..وقتي ثبت نام كني ايناروميتوني دريافت كني فكركنم براآشنا شدن باطرز سوالاست
سوالاش جالبه...ميتونيم روشون بحث كنيم
برگزار کننده این مسابقه وبگاه دانشجویان شریف هستش و در اصل تعدادی از دانشجویان شریف اقدام به برگزاری مسابق کردن و دانشگاه شریف تنها به عنوان حامی اون ها مطرح شده !یک سؤال خیلی مهم چرا این حسابی که باید پول رو توش بریزیم شخصیه؟؟؟
مگه نباید به نام شریف یا یه سازمان باشه؟؟
این جور مسابقه ها هیچ وقت پولش رو به حساب شخصی نمیریزن...
به نظرم ميخواد ..آخه تو خود سايت نوشته:جهت دریافت نمونه سوالات به پروفایل تیم خود مراجعه کنیدبه نقل از نــيما :برای دریافت این سوالات نیازی به ثبت نام کردن نبود !! هرکس میخواست میتونست از سایت mmd.shrifnet.ir بگیره !!
به نظر من این خوبیشه تازهبه نقل از nodetstu :مسابفه ي جالبي نيست
آخه توي همه ي قسمت هايي كه گفته بايد شركت كرد...
البته من اين طوري برداشت كردم...
يعني همه تيم ها در شرايط يكسان بايد به همه درس ها پاسخ بدن
این مسابقه گروهی بودنش واقعا مزخرف ه! اگه شما هدفت از گروه داشتن تعامل و کار گروهی باشه، این مسابقه نداره... یکی سوالات ریاضی و یکی شیمی رو کنترات می کنن ... توی اون مسابقه های دیگه که شما دیدین و احتمالا درک نکردین، موضوع فقط مثلا زیست ه و سه نفری که جمع می شن باید با هم تبادل نظر کنن و اون سوالارو جواب بدن ...به نقل از محمد :این به نظر من خیلی خوبه...
توی مسابقات دیگه، به زور می خواستند که مسابقه رو گروهی برگزار کنن؛ ولی این جا واقعا احساس نیاز به گروه قابل درکه(خیلی فلسفی شد؟؟؟)
یه سوال؛ سوال ها رو چه جور باید ارسال کنیم؟چه جور سوال ها به دستمون می رسه...من کل سایتش رو شخم زدم، ولی چیزی دستم رو نگرفت.