به نقل از زورو :در اقدامی شجاعانه کارناممونو گذاشتم B-)
خواهشمند است دوستان یاد بگیرن و بزارن B-) B-) B-)
فقط جان من نخندیداااااااااااااااااااااااااااا
كارنامه مرحله اول مسابقه:
سوال 3 10
یادتون هست سواله 3 رو چی نوشتین؟
به نقل از parisa.g :به نقل از زورو :در اقدامی شجاعانه کارناممونو گذاشتم B-)
خواهشمند است دوستان یاد بگیرن و بزارن B-) B-) B-)
فقط جان من نخندیداااااااااااااااااااااااااااا
كارنامه مرحله اول مسابقه:
سوال 3 10
یادتون هست سواله 3 رو چی نوشتین؟
الان نگاه کردم ....
ما گرما رو مطرح کردیم
یه جایی از لوله رو گرم کنیم به فاصله های یکسان از منبع حرارتی دما سنج بزاریم ... اوون طرفی که جریان آب به سمتش می ره مسلما دمای بالا تری رو نشون می ده . فکر کنم قضیه بکلر رو هم گفتیم . البته با شکل و اینا ... و کلی شاخ و بالش دادیم . این خلاصش بود![]()
به نقل از گلريز :ما سوال كش ها را درست جواب داده بوديم ولي امتيازش را بهمون 0 دادند![]()
![]()
به نقل از نــيما :واقعا مسخره است ! من الان سوال ها رو یکی یکی چک کردم خندم گرفت !
حتی اون رنگ آمیزی رو هم بهمون کامل ندادن !! آخه من تو کف اینم چرا نمره کامل نگرفته ! شکلی که ما کشیدیم هیچ دو رنگی مجاور هم نبودن ! ولی خب اومدن 8 امتیازش رو بهمون دادن !
فکر کنم رنگ آمیزی مون از خط زده بیرون از امتیازمون کم کردن !!
ما رتبه مون 309 شده ! امتیازمون 85 ! در ضمن سال پیش برای مرحله یدوم 300 نفر رو فکر کنم انتخاب کردن ها !
به نقل از گلريز :به ما هم اون رنگ آميزي را8 دادند !! مجموع امتيازات: 92
رتبه تيم: 204
به نقل از نــيما :واقعا مسخره است ! من الان سوال ها رو یکی یکی چک کردم خندم گرفت !
حتی اون رنگ آمیزی رو هم بهمون کامل ندادن !! آخه من تو کف اینم چرا نمره کامل نگرفته ! شکلی که ما کشیدیم هیچ دو رنگی مجاور هم نبودن ! ولی خب اومدن 8 امتیازش رو بهمون دادن !
ما رتبه مون 309 شده ! امتیازمون 85 !
كارنامه مرحله اول مسابقه:به نقل از parisa.g :میشه امتیازاتون از هر سوال رو بذارید.
ما رتبه مون 309 شده ! امتیازمون 85 !