منشیهایی که من دیدم همه دانشجو بودن حالا چه علوم پزشکی چه رشتههای دیگه. اونایی که علوم پزشکی نیستن به عنوان کار دانشجویی استخدام نشدهن و حقوقشون بالاتره. کلا تحصیلات خاصی فک نکنم لازم داشته باشه. همینکه با کامپیوتر بتونی کار کنی و احتمالا اینکه معرف داشته باشی(برای ما دانشگاه)چه تحصیلاتی باید داشت؟ کلا شرایط استخدام چیه؟
فعلا یه مدتی ناچارم این کار رو بکنم تا هم آشنا پیدا کنم هم یه سابقهای ایجاد شه برام. هنوز علوم پایهام و چند ماه هم گشتم، چنین چیزی ندیدمببین این واقعا بیگاریه از نظر من،
نمیدونم تو کدوم مقطع پزشکی هستی،
ولی اگه بتونی با اتندها کانکت بشی،
تو مطبهاشون اصولا نسخه نمینویسن با سیستم خودشون، و یه دانشجوی پزشکی میگیرن برای این کار، و درامدش هم زیر ۱۰ تومن نیست، و یه روزای به خصوصیه، ضمن اینکه به یادگیریت هم کمک میکنه
و دو سر برده واقعا.
اینو نشنیده بودم ، چطور میشه وصل شد بهشون؟حتی شغل دیگهای که میتونم بهت پیشنهاد کنم که اونم درامدش بالاست، با ساعات کار کمتر
دیتا جمع کردن واسه پایان نامه بچه های پزشکیه،
چون اصولا نمیرسن خودشون برن،
یه چیزایی مثل پرونده خوانی،
یا جمع اوری دیتا از سیستم بیمارستان/کلینیک/ مطب.

خدایا مملکتو شکرت.یه جا هم که مصاحبه رفتم به خاطر ظاهر رد شدم.
انتظار ظاهر غیرمذهبی داشتن. میکاپ داشته باشه و اینا.یعنی انتظار ظاهر مذهبی داشتن و ردت کردن؟؟
به نظر من دروسو برای بچه های دانشگاه خلاصه کنی،نمونه سوالای سالهای قبلو مرتب و ارشیو کنی،
جزوه بنویسی همراه با نمونه سوال،خیلی راحتتر میشه پول دراورد...شخصا علی رغم اینکه رابطه ام با همه اعم از همکاران و پرستار و کارشناس و خدمات خیلی خیلی خوبه و بعنوان یه پزشک که دوره تحصیلیم تموم شده،به یه دانشجوی پزشکی بنا به یه سری ملاحظات توصیه نمیکنم بعنوان منشی کار کنه...
پاور درست کن واسه بچه ها،یه پیج بزن ویس رو تبدیل به متن کن...پروژه های اخر بخشی رو انجام بده...اناتومی عملی و بافت و...رو قوی کن و برا بچه ها کلاس بذار.یا حداقل جایی مشغول شی که درامدش خوب باشه...🤕اگه تهران بودی میتونستم هرچند کوچیک کمکت کنم ولی مشهد اشنا ندارم متاسفانه😓انتظار ظاهر غیرمذهبی داشتن. میکاپ داشته باشه و اینا.
جزوه و نمونه سوال رو به تیم توی ورودیمون رایگان انجام میده

دنبالش هستم... فعلا میام همینجا از تابستون دوباره میگردمزینب جون انتخاب خودته ولی بیا بیرون از این کار 🫠🚶🏻♀️
تکنسین داروخانه بشی بیشتر بهت کمک میکنه

ایسگا کرده بودن
و دکتر اینجوریه کهگروه منشیهای دانشجو، اول ماه:
![]()