• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شغل خارج از مدرسه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negginnium
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من این تابستون عزمم رو جزم کردم برای تولید صنایع دستی، از الان هم از سه جا مشتری دارم، ولی ایده‌م اینه الان تولید کنم از پاییز بفرستم واسه فروش

من این تابستون عزمم رو جزم کردم برای تولید صنایع دستی، از الان هم از سه جا مشتری دارم، ولی ایده‌م اینه الان تولید کنم از پاییز بفرستم واسه فروش
سودش خوبه؟فکر نکنم سودش خوب باشه:/
زحمت هم زیاد میخواد:-"
من داشتم فکر میکردم تابستون برم کلاس خیاطی بیست جلسه ای بهم مجوز میدن...
بعد با این مجوز کلی میتونم وام با بهره خیلی کم بگیرم..
این وام گرفتنه خیلی مفیده خودش...

چرخ خیاطی پیشرفته هم داره مامانم که خریده ولی چون خیاطی بلد نیست داره خاک میخوره....
میتونم خیاط استخدام کنم وبا تولیدی ها صحبت کنم...محصولاتو بفروشم...
حتی تولیدی هم نیاز نیست اونقدرا...با میلو تازگیا یه قسمت گذاشته برای فروش محصولات....
میتونم خودم بفروشم محصولاتمو...بدون واسطه...

نظرتون چیه؟

من الان مشکل پدر مادر دارم میگن نمی خواد کار کنی درستو بخون. تو تابستون اخه.

چرخ خیاطی پیشرفته هم داره مامانم که خریده ولی چون خیاطی بلد نیست داره خاک میخوره....
حتی تولیدی هم نیاز نیست اونقدرا...با میلو تازگیا یه قسمت گذاشته برای فروش محصولات....

نظرتون چیه؟
بستگی به صنعتش داره خب؛ خیاطی خیلی خوبه سودش هم عالیه، ولی متاسفانه دست توش زیاده
الان مثلا شهر خود شما چقدر لباس فروشی داره؟
باید تمرکز کنید تا محصولاتتون کیفیت بالا و قیمت مناسب داشته باشن.
اون کاری که من انتخاب کردم قیمتش بین دونه ای سی تا هفتاده، تقریبا هم هر دو روز یدونه میتونم آماده کنم؛ حداقل برای جلوگیری از بیکاری خوبه، اما سود چندان دندون گیری نداره، پونزده تومنی هست که یه روزه کامل میشه؛ در کل به مرور زمان سرعتم خود به خود بالاتر هم میره

نظرتون چیه؟
اگه رتبتون خوب بشه پشتیبان قلم چی هم خوب درمیاره شنیدم(نسبت به کاری که میکنه)
امادرباره خیاطی یاد گرفتن من جای شما بودم ارایشگری یاد میگرفتم چون توش پول خیلی زیادتری وجود داره
البته بستگی به شهر هم داره امامعمولن بیشتر میشه پول دراورد

اگه رتبتون خوب بشه پشتیبان قلم چی هم خوب درمیاره شنیدم(نسبت به کاری که میکنه)
امادرباره خیاطی یاد گرفتن من جای شما بودم ارایشگری یاد میگرفتم چون توش پول خیلی زیادتری وجود داره
البته بستگی به شهر هم داره امامعمولن بیشتر میشه پول دراورد
این حرفو قبول دارم
یه دوره کوتاه مدت آرایشگری در حد اصلاح معمولی صورت خودش بین هم محلیا کافیه
ماهانه درآمد حداقل یک میلیونی داره، به آرایش عروس هم اگه بخواد برسه که برای حد ابتدایی کم کم سه میلیون هست
در زمینه ی مجوز هم شنیدم مجوزش خیلی زحمت نداره اگه آموزشگاه معتبر برید بهتون مدرک میدن

حاضرم بمیرم ولی پشتیبان قلمچی نشم:|
اتفاقا تجربه خیلی خوبیه سیستم مدارس سرای دانش(قلم چی)اینجوریه که رفع اشکالای درسی معلم انجام نمیده پشتیبان انجام میده اگر اونجا شما خودتو خوب نشون بدید علاوه بر مشاوره دادن کنکور(خارج از چارچوب مدرسه که کم کم ۵۰ هزارتومنه) کلاس خصوصی های زیادی میتونید دست وپا کنید :D بعدها که جدا بشید از قلم چی شاگردای خودتونم دارید میتونید موسسات هم جذب شید

اتفاقا تجربه خیلی خوبیه سیستم مدارس سرای دانش(قلم چی)اینجوریه که رفع اشکالای درسی معلم انجام نمیده پشتیبان انجام میده اگر اونجا شما خودتو خوب نشون بدید علاوه بر مشاوره دادن کنکور(خارج از چارچوب مدرسه که کم کم ۵۰ هزارتومنه) کلاس خصوصی های زیادی میتونید دست وپا کنید :D بعدها که جدا بشید از قلم چی شاگردای خودتونم دارید میتونید موسسات هم جذب شید
از لحاظ پستی کنکور و قلم چی و پشتیبان هاش میگم.

از لحاظ پستی کنکور و قلم چی و پشتیبان هاش میگم.
بحث کاظم و کنکور جداست
اما همه پشتیبانهاش بد نیست مثلا پشتیبان داریم طرفو مجبور میکنه کتابای کنکورو همرو از قلم چی بخره برعکسشم من دیدم که طرفو خیلی عالی راهنمایی کرده ...اون بستگی ب وجدان خود طرف داره
خیلیا توسال کنکور نمیتونن خودشون کنترل کنند
چه ایرادی داره یکیو بگیرند کمکشون کنه؟

Back
بالا