سودش خوبه؟فکر نکنم سودش خوب باشه:/من این تابستون عزمم رو جزم کردم برای تولید صنایع دستی، از الان هم از سه جا مشتری دارم، ولی ایدهم اینه الان تولید کنم از پاییز بفرستم واسه فروش

بستگی به صنعتش داره خب؛ خیاطی خیلی خوبه سودش هم عالیه، ولی متاسفانه دست توش زیادهسودش خوبه؟فکر نکنم سودش خوب باشه:/
زحمت هم زیاد میخواد
من داشتم فکر میکردم تابستون برم کلاس خیاطی بیست جلسه ای بهم مجوز میدن...
بعد با این مجوز کلی میتونم وام با بهره خیلی کم بگیرم..
این وام گرفتنه خیلی مفیده خودش...
چرخ خیاطی پیشرفته هم داره مامانم که خریده ولی چون خیاطی بلد نیست داره خاک میخوره....
میتونم خیاط استخدام کنم وبا تولیدی ها صحبت کنم...محصولاتو بفروشم...
حتی تولیدی هم نیاز نیست اونقدرا...با میلو تازگیا یه قسمت گذاشته برای فروش محصولات....
میتونم خودم بفروشم محصولاتمو...بدون واسطه...
نظرتون چیه؟
اگه رتبتون خوب بشه پشتیبان قلم چی هم خوب درمیاره شنیدم(نسبت به کاری که میکنه)سودش خوبه؟فکر نکنم سودش خوب باشه:/
زحمت هم زیاد میخواد
من داشتم فکر میکردم تابستون برم کلاس خیاطی بیست جلسه ای بهم مجوز میدن...
بعد با این مجوز کلی میتونم وام با بهره خیلی کم بگیرم..
این وام گرفتنه خیلی مفیده خودش...
چرخ خیاطی پیشرفته هم داره مامانم که خریده ولی چون خیاطی بلد نیست داره خاک میخوره....
میتونم خیاط استخدام کنم وبا تولیدی ها صحبت کنم...محصولاتو بفروشم...
حتی تولیدی هم نیاز نیست اونقدرا...با میلو تازگیا یه قسمت گذاشته برای فروش محصولات....
میتونم خودم بفروشم محصولاتمو...بدون واسطه...
نظرتون چیه؟

این حرفو قبول دارماگه رتبتون خوب بشه پشتیبان قلم چی هم خوب درمیاره شنیدم(نسبت به کاری که میکنه)
امادرباره خیاطی یاد گرفتن من جای شما بودم ارایشگری یاد میگرفتم چون توش پول خیلی زیادتری وجود داره
البته بستگی به شهر هم داره امامعمولن بیشتر میشه پول دراورد

حاضرم بمیرم ولی پشتیبان قلمچی نشماگه رتبتون خوب بشه پشتیبان قلم چی هم خوب درمیاره شنیدم(نسبت به کاری که میکنه)

اتفاقا تجربه خیلی خوبیه سیستم مدارس سرای دانش(قلم چی)اینجوریه که رفع اشکالای درسی معلم انجام نمیده پشتیبان انجام میده اگر اونجا شما خودتو خوب نشون بدید علاوه بر مشاوره دادن کنکور(خارج از چارچوب مدرسه که کم کم ۵۰ هزارتومنه) کلاس خصوصی های زیادی میتونید دست وپا کنیدحاضرم بمیرم ولی پشتیبان قلمچی نشم![]()
بعدها که جدا بشید از قلم چی شاگردای خودتونم دارید میتونید موسسات هم جذب شید
از لحاظ پستی کنکور و قلم چی و پشتیبان هاش میگم.اتفاقا تجربه خیلی خوبیه سیستم مدارس سرای دانش(قلم چی)اینجوریه که رفع اشکالای درسی معلم انجام نمیده پشتیبان انجام میده اگر اونجا شما خودتو خوب نشون بدید علاوه بر مشاوره دادن کنکور(خارج از چارچوب مدرسه که کم کم ۵۰ هزارتومنه) کلاس خصوصی های زیادی میتونید دست وپا کنیدبعدها که جدا بشید از قلم چی شاگردای خودتونم دارید میتونید موسسات هم جذب شید
بحث کاظم و کنکور جداستاز لحاظ پستی کنکور و قلم چی و پشتیبان هاش میگم.