پاسخ : شغل خارج از مدرسه
منم از کار تو خونه درآمد داشتم !
امتحانای عملی پایان ترم کامپیوتر که یه قسمتش کار تو خونست همیشه من انجام میدم و با عوض کردن اسم متغیرا یه تغییراتی توشون میدم به بچه های نیازمند کلاس که برنامه نویسیشون ضعیفه میفروشم
از کلاس سوم راهنمایی شروع شد اولین درآمد اینجوریم
پایان ترم سه تا برنامه بود
یکی شطرنجی کردن تصاویر
یکی چرخش تصاویر
یکی هم ادقام دو تصویر تو هم که باید با ویژوآل بیسیک مینوشتیم ، برای 8 نفر نوشتم 40 تومن کاسب شدم
سال بعدش سی داشتیم که پروژه نبود ولی برای مسابقات مدرسمون مثل موشک آبی با جوملا سایت درست کردم ، دامین آی آر هم 10 تومن گرفتم درآمد اون سالم هم همون یه پروژه بود
امسال هم که مسابقات بیشتر بودن و پول بیشتری گرفتم تا اینجا ، پروژه آخر ترم کامپیوتر سرم واقعا شلوغ میشه چون طراحیه سایته و هیچکس هیچی بلد نیست
تابستون امسال صبح ها میرفتم شرکت کامپیوتری پسر عمم وقتی خودش میرفت اداره ها و اینجور جاها کار را بندازه من تو دفتر بودم ، قرارمون این بود که هرچی سیستم اومد که ویندوزش مشکل داشت یا نرم افزار خاصی میخواست یا سخت افزارش عیب برداشته بود که میتونستم درست کنم ، درست کنم و پولشو برا خودم بردارم که اونم بد نبود ، راضی بودم ، آخر تابستون با همون پول سیستممو عوض کردم
آخرای تابستون هم سه یا چهار ساله که میرم مغازه کتابفروشی عموم ، کمکش میکنم تو فصل شلوغی کتابفروشی ها از ساعت 9 صبح تا 1 ! تو این چهار سال هم کتاب و وسایلمو مجانی بهم داده که من پولشو از بابام گرفتم برام فرقی نداره
وقتی خودم پولی رو بدست میارم لذت میبرم ،
مهمترین فایده این پولی که به دست میاری اینه که قدر پولاتو بیشتر میونی !
اگه بابام بهم این پولارو میداد مطمئننا سه سوته تموم بود و باز دستم جلو بابام دراز که پول میخوام ولی وقتی برای پول زحمت میکشی درک میکنی پول علف خرس نیست ! باید ازش لذت برد ولی نباید هدرش داد !