خرید، فروش و اهدای کتاب های درسی، کنکور، المپیاد و ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negginnium
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
والا بنده از سوم راهنمایی شروع کردم زیستِ دبیرستانُ خوندن، سال اول دبیرستان المپیادی شدم، سال دوم از فرز1 رفتم فرز2 و خیلی سنگ‌اندازی شد توسطِ بعضی مدیران و مسئولینِ گرام. و این شُد که علیرغمِ تلاش‌های وافرِ این بنده‌ی حقیر، توفیقِ قبولی توی المپیاد ازم سلب شد. :‌)) منم فقط زیستُ دوس داشتم نه آینده‌ی تجربی رو، در نتیجه رفتم پیِ اون یکی علاقم. :‌))
ماشالله به این که دنبال علاقت رفتی گل دختر^_^

دارم دارم خوبشم دارم;;):))
تو عکس نیست، سوختی. :‌)) تازه نتیجه‌هم میگیریم که احتکارشون کردی، و درنتیجه فروشنده/بخشنده ی منصفی نیسی و در هر2 حالت نوچ نوچ نوچ. :‌-"

چقدر مفيد. ممنون @Special girl ;;)

بنده هم دو جلد (1 و 2) جانورشناسی مویز دارم به علاوه ی جلد یک فيزيولوژى گایتون. بسیار نو و تمیز. دست یه خانم دکتر بوده فقط تو قفسه خاک خورده:))

تو رُ خدا بیاید بخرید، تو هر سایتی گذاشتم ولی فروش نرفت:-<

چقدر مفيد. ممنون @Special girl ;;)

بنده هم دو جلد (1 و 2) جانورشناسی مویز دارم به علاوه ی جلد یک فيزيولوژى گایتون. بسیار نو و تمیز. دست یه خانم دکتر بوده فقط تو قفسه خاک خورده:))

تو رُ خدا بیاید بخرید، تو هر سایتی گذاشتم ولی فروش نرفت:-<
خدا رو شکر من این تاپیکو زدم :))

در راستای پست اول :-"
یه سری جزوه و سوال پی دی اف و ویس کلاس کوشا پایداری و انوشه و اینا هم دارم میتونم به عنوان اشانتیون تلگرام کنم براتون :))

آخرین ویرایش:
سلام کتاباتو فروختی؟

گایتونام فروش رفت
بشتابید بشتابید :))

شما المپیاد کشوری قبول شدین؟

گایتون و از کجا میتونیم پیدا کنیم؟

سلام دوستان ;;)
امیدوارم حالتون خوب باشه><
من تقریبا کلیه ی کتاب های مربوط به المپیاد زیست رو دارم که دیگه نیازی بهشون نیست ..
و همه ی اون ها سفید و تمیز و ورق نخورده هستن ، حتی بعضیاشونم جلد و سیمی شدن .:D ( جو گیر :)) )
عکساشو میذارم اگه کسی میخواد یا کسی رو میشناسین که بخواد ((: بیاد پ خ برای اطلاعات بیشتر:-"

پ ن 1 : فقط بیوشیمی لنینجز رو ندارم چون دادم به یکی از دوستام که دانشجوی پزشکیه

پ ن 2 : ما که نتونستیم المپیادی بشیم :(
خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بر بیاد برای بچه هایی که تازه شروع کردن انجام بدم><

fihc_img_20180805_125911_689.jpg

n363_img_20180805_125913_192.jpg

gl6z_img_20180805_125916_974.jpg

6fzi_img_20180805_125909_581.jpg

0gza_img_20180805_125908_226.jpg

ynmq_img_20180805_125905_559.jpg
هنوز می فروشی؟

بچه ها کسی لنینجر نداره ارزون یکم؟

Back
بالا