Special girl
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- FARZANEGAN
- شهر
- SHZ-JAH
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
بلیهنوز می فروشی؟
بلیهنوز می فروشی؟
هر کتابی خواستین پیام خصوصی بدین ببینم دارم هنوز یا نهخچمنم میخواستم اونارو فروختین؟
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من تقریبا کلیه ی کتاب های مربوط به المپیاد زیست رو دارم که دیگه نیازی بهشون نیست ..
و همه ی اون ها سفید و تمیز و ورق نخورده هستن ، حتی بعضیاشونم جلد و سیمی شدن . ( جو گیر )
عکساشو میذارم اگه کسی میخواد یا کسی رو میشناسین که بخواد ((: بیاد پ خ برای اطلاعات بیشتر
پ ن 1 : فقط بیوشیمی لنینجز رو ندارم چون دادم به یکی از دوستام که دانشجوی پزشکیه
پ ن 2 : ما که نتونستیم المپیادی بشیم
خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بر بیاد برای بچه هایی که تازه شروع کردن انجام بدم
کی میگه کمپبل برا مرحله ۲ کافیه؟یا خدا چه خبره؟؟همون کمپل ها برای مرحله دوم کافیه رفتی هر چی کتاب زیست بوده رو ورداشتی
ب ی نتایجی رسیدی .. خوبهضمن آرزوی طاعات و عبادات شما دوست عزیز !....:) ....باید بگم که کمپبل برای مرحله اول هم به زور کافیه!، چه برسه مرحله دو!:)
خیر اینطور نیست دوست عزیز من هر چی تا مرحله 2 و حتی دوره لازم هست گرفته بودمیا خدا چه خبره؟؟همون کمپل ها برای مرحله دوم کافیه رفتی هر چی کتاب زیست بوده رو ورداشتی
7 جلد کمپبلخوب شد زود فهمیدم.اگر امکانش هست میشه کتاب هایی که لازم هست،هم مرحله یک هم دو رو اینجا بنویسین؟
خواهش میکنمواقعا ممنون.فقط یک سوال در مورد ژنتیک.کمپل شماره 3 که ژنتیکه به نظرم سطح بالایی داره.اون کافیه یا باید کتاب های سطح بالاتری بگیرم؟
ژنتیک کمپل به نظرم به درد نخور ترین جلدش بودواقعا ممنون.فقط یک سوال در مورد ژنتیک.کمپل شماره 3 که ژنتیکه به نظرم سطح بالایی داره.اون کافیه یا باید کتاب های سطح بالاتری بگیرم؟
ژنتیک سوزان الرود رو من یکم از بعضی فصلاشو حل کردم خوشم اومدیادم نیست گفتم یا نه، به جز کتاب آقای ساسان امینی، ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک هم بد نبود. بیانش دقیق بود. حالا بازم مشورت بگیرین.
اتفاقا برای مولکولی خیلییم خوبه!ژنتیک کمپل به نظرم به درد نخور ترین جلدش بود
البته باید بیماری ها و ایناش خوب بود مسيله ها رو میگم
آره قبول دارم ولی مسئله هاش واقعا کفایت نمیکنهاتفاقا برای مولکولی خیلییم خوبه!
ولی مساعل اره خیلی افتضاحه
اگه کتاب حسن اکرمی رو میگی اره خیلی خوبه ولی واقعا برای المپیاد در این حد لازم نیس خونده شهیادم نیست گفتم یا نه، به جز کتاب آقای ساسان امینی، ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک هم بد نبود. بیانش دقیق بود. حالا بازم مشورت بگیرین.
پ ن: نمیدونم کسی داره یا نه، من قصد فروششو ندارم ولی
ب ی نتایجی رسیدی .. خوبه
یا خدا چه خبره؟؟همون کمپل ها برای مرحله دوم کافیه رفتی هر چی کتاب زیست بوده رو ورداشتی
ضمن آرزوی طاعات و عبادات شما دوست عزیز !....:) ....باید بگم که کمپبل برای مرحله اول هم به زور کافیه!، چه برسه مرحله دو!:)
ولی جدا از شوخی، کمپبلا برا مرحله دو کافین. ولی خب مساله اینه خیلی از مطالبی که توی کمپبلا نوشته شدن، نیاز به توضیح بیشتری برای فهم دارن که بهتره از کتابای تخصصی کمک گرفت.کی میگه کمپبل برا مرحله ۲ کافیه؟
همون کتابایی که عکسش تو پست اول گذاشتمخوب شد زود فهمیدم.اگر امکانش هست میشه کتاب هایی که لازم هست،هم مرحله یک هم دو رو اینجا بنویسین؟