در مورد مقایسه: خب آقا محمد رضا ملت هر مقایسه ای که انجام دادن دلیل بر این نیست که درست باشه.به نقل از Mohammadreza128 :در مورد مقایسه:
مقایسه موسیقی با موسیقیه کاملا هم درسته ............ملت میان فوتبالیست و کارگردان رو مقایسه میکنن اونوخ تو تا موسیقی رو نمیشه؟؟
در مورد آهنگسازی منطق شما:
2*2=4 پس نتیجه میگیری 2*هرعددی=4 .........چه ربطی دار برادر من؟؟؟................رپ اولش با طبل میزدن حالا با ساز درست میزنن که نشد پیشرفت و جلوتر بودن در پیشرفت از سنتی..........شما چقد در مورد آهنگسازی و نوازی سنتی میدونین که میگین پیشرفت نکرده؟؟؟
اصلا حرف شما مایه تاسفه ......که یکی میاد میگه آهنگسازی در رپ پیشرفتش بیشتر بوده......شما آهنگ سنتی دهه 40 بذار با آهنگ سنتی الان سالار عقیلی ببین فرق نکرده ؟؟.......یه زمانی وختی نوازنده دوتار میومد کسی نمیتونس ساز دیگه ای بزنه هارمونی از دست میرفت .....الان دوتار میزنن با 100تا ساز دیگه.....و هزاران پیشرفت دیگه در زمینه آهنگ سازی.
در مورد شعر که دیگه الحق پرت گفتی داداشه من..........
الان موضوع مقایسه: رپ و سنتی
شعر مورد استفاده در سنتی: اشعار شاعرانی چون حافظ و سعدی و مولانا
شعر مورد استفاده در رپ : خودشون میگن
اصلا موضوع بحث خودکفایی نیس که
اگه فک میکنید خوکفایی مورد بحثه بتون توصیه میکننم در برنامه دیروز امروز فردا برید و این افتخار بزرگ جوانان این مرز و بوم در خودکفایی اشعار و رهایی از بند استعمار اشعار قدیمی رو به سمع و نظر تمامی ملت برسونید
آقا خودت یبار این قسمت شعر رو بخون
نوشتی ببین تو سنتی از شعر قدیما استفاده میکنن اینا شعر خودشونه پس خیلی خویه آق رپ خیلی خوبه هورااا
یکم منطق هم چیز خیلی خوبیست
در مورد خوانندگی واقعا من نمیدونم .........من خودم آواز کار میکنم نمیفهمم شما طرفداران رپ چی میگید یکی میگه صداشو تو گلوش میچرخونه شما میای میگی مهراد کنترل میکنه.....خب اینا میتونن مفاهیم درستی باشن به شرطی که معنیشم بیان کنید
مثلا من میگن استاد گلپا صداش رو کنترل میکنه موقع خوندن گام 1 ..
حالا شما میگی مهراد کنترل میکنه خعلی هم صدا باحالی داره.....
من صدا ایشون رو دانلود کردم گوش دادم ....چیز که سواد آوازی نا چیز من میگفت ..اینه که ایشون صدای نپخته ای دارن و اصلا بیانشون همگام با موسیقی نیس...که این یعنی اوج خراب کردن در موسیقی ...
اگه همچین اتفاقی در سنتی بیفته نوازنده محفل رو ترک میکنه احتمالا .
اتفاقا نه.بیاین کل جامعه رو 2 دسته کنیم.دسته اول بین 15 تا 30 سال ؛ دسته دوم 30 سال به بالا.به نقل از lab0o :من مطمئنم اگه یه جامعه آماری تشکیل بدی از افراد مختلف در سنین محتلف ازشون بپرسی مرغ سحر رو بلدی، شنیدی و دوست داری یا این آهنگی که شما میگی میگن مرغ سحر.
واقعاً مرغ سحر از معدود آهنگ هایی هست که خیلی ها با ریتم و آهنگش بلدن و ازش لذت می برن و دوستش دارن.
یکی از کنسرت های شجریان که توش مرغ سحر رو خونده ببینی متوجه میشی.
همین سایت قبول داری همه کاربراش میانگین سنیشون 15-16 دیگه از همینا بپرسی من قول 80-20 به نفع مرغ سحر شجریان رو میدمبه نقل از M@soud HIDDEN :اتفاقا نه.بیاین کل جامعه رو 2 دسته کنیم.دسته اول بین 15 تا 30 سال ؛ دسته دوم 30 سال به بالا.
دسته ی اول من مطمئنم شک ندارم که بیشتر از 90 درصد میگن زمین صافه قشنگ تره.چون سبک رپ جوون پسند تره.
دسته ی دوم هم نزدیک 30 درصدشون میگن زمین صافه.چون هنوز همون سلیقه ی جوونی رو حفظ کردن
نمیخوام بگم زمین صافه قویتره.میخوام بگم محبوب تره.هرچند خودم معتقدم قویتره.
به نقل از پارسآ :proggrammer :
ما 5 سال جنوب شهر درس خوندیم . آخرین چیزی که باید انتظار داشته باشی ادبه !
بگذریم پستت طولانی بود نقل قول نکردم . فقط اینکه خیلی خوبه که اقلاً با اطلاعات داری برخورد میکنی با قضیه و من معذرت مییخوام اگه توهینی کردم !
من حرفم اینه که زد بازی خوبه ولی در جای خودش ! نه در مقایسه با سنتی ! من دارم میگم بیت رپ ضعیفه ، تکراریه ! در مقایسه با سبکای دیگه که پایه و اساسشون روی موسیقی قویه . دارم میگم که آهنگسازای رپ هیچی نیستن ! در مقایسه با آهنگسازای سنتی . شعرای رپ هیچی نیستن ، در مقایسه با شعرای سنتی (حالا اکثرشون)
اینکه میگید شما نمیدونید رپ چیه ، من دو سال با آهنگای هیچ کس و زدبازی زندگی کردم ! ولی سلیقم عوض شد و الان چیزای دیگه گوش میدم .
سخن آخر ، یه نکته ی تکراری هست که من صد بار گفتم . یه بجث سلیقه داریم یه بحث بهتر بودن موسیقی ! من به شخصه آهنگای مثلاً متالیکا رو از برامس بیشتر دوس دارم . ولی نمیگم موسیقی متالیکا از برامس قوی تره !
شما هم درسته که زدبازی رو بیشتر دوس دارید . ولی صحیح نیست که بگید از شجریان موسیقی قوی تریه !
به نقل از arvin.a :اصن شما حق ندارید بیاید یه تاپیک بزنید که جایگاه بالا از آن سنتی هاست
آقا و خانم مدیر (مه شید و پانتر):شما یا این تاپیک رو قفل میکنید یا مجوز تشکیل همچین تاپیکی رو برای همه ی سبک ها میدید چون من فک نمیکنم جایگاه بالا از آن سنتی ها باشه و فک میکنم رپ سبک برتره(سلیقه خودمه و هیچ کس هم حق توهین کردن بهش رو نداره)
اگه هم میگید سنتی ها تاپیک ندارن حداقل اسم تاپیک رو عوض کنید مثلا بذارید بحث و تبادل نطر درمورد موسیقی سنتی
اتفاقا فعیالیتم زیاده.به چن تا دوست هم اکتفا نکردم.به همه ی دوستام گفتم از هرکس میشناسن بپرسن بهم اطلاع بدن.خودم هم همینکارو کردم.بیشتر از 300 نفر ازشون سوال کردیم ، 112 نفر گفتن شجریان مرغ سحر ، بقیه همه گفتن زمین صافه زدبازی به جز 3 نفر ، که هیچ نظری نداشتن.به نقل از Mohammadreza128 :همین سایت قبول داری همه کاربراش میانگین سنیشون 15-16 دیگه از همینا بپرسی من قول 80-20 به نفع مرغ سحر شجریان رو میدم
شما احتمالا زیاد در جامعه فعال نیستی .......و فقط به چنتا دوست و هم کلاسی اکتفا کردی .......موسیقی سنتی در بین جوون ها هم بالاتر از رپه هنوز چه برسه به میان سالان
دقیقا با کیا موافقی؟اینو مشخص کن رفیق.به نقل از meysamasadi :منم با شماها موافقم موسیقی ایرانی دیگه این روز ها نیست هایده و حمیرا و ... دیگه نیستن
به نقل از M@soud HIDDEN :اتفاقا فعیالیتم زیاده.به چن تا دوست هم اکتفا نکردم.به همه ی دوستام گفتم از هرکس میشناسن بپرسن بهم اطلاع بدن.خودم هم همینکارو کردم.بیشتر از 300 نفر ازشون سوال کردیم ، 112 نفر گفتن شجریان مرغ سحر ، بقیه همه گفتن زمین صافه زدبازی به جز 3 نفر ، که هیچ نظری نداشتن.
نصفه ی دوم حرف پارسا هم لایک داره :لایک
به نقل از arvin.a :من میگم کل سمپادیا جامعه آماری خوبی نیست بعد شما میگی تو حرف بزن
شما جو نگیردت روشن فکر و تحصیل کرده.به نقل از استرانسیم :اتفاقا خیلی هم خوبه . نماد یه جامعه تقریبا روشن فکر و تحصیل کرده . البته اگه می خوایین نظر سنجی بین عامه مردم باشه بحثش جداست.
+ با نظر سنجی یه آمار کلی بدست میاد که با توجه به این که بین یه قشر خاصی از جامعه (سمپادیا ) برگزار میشه نتایج جالبی ازش بدست میاد . لزومی نداره که نتیجه بگیریم سنتی بهتره یا رپ ...
این حرفت که به نظرم اشتباهه !به نقل از M@soud HIDDEN :شما جو نگیردت روشن فکر و تحصیل کرده.
+
سمپادیا قشر خاصی از جامعه نیست.اینجا هم یه سری جوون و نوجوونیم که فقط سلیقه ها ی منحصر به فرد داریم.من دارم میگم رپ بهتره ، دقت کنید نمیگم قویتره ، میگم بهتره چون اولا : جذاب تره ، جوون پسند تره ؛ و چندین سبک متفاوت توی رپ داریم.
مثلا ببینید یکی میشه تتلو.فاز تتلو رو که خودتون خبر دارین پس توضیح نمیدم.
یکی میشه آرمین تو ای اف ام (2AFM) دیس لاو میخونه فقط
یکی میشه یاس ؛ سیاسی میخونه (نسبتا) و دردای اجتماع رو میگه
یکی میشه زدبازی ؛ گنگ میخونه
همه اینایی هم که گفتم پرطرفدارن خودتون خبر دارین.
ولی سنتی فقط دو تا فاز رو دنبال میکنه : عارفانه (خدا و پیغمبر) و عاشقانه
کلا چیزی به اسم دیس لاو درونش موجود نیس ، یا اگه هست ، قوی نیس.
میدونم هست.ولی ببین اگر هم باشه استثناً وجود داره.مثلا اشعار هُمای یک دوتاش (در کل) همچین موضوعی رو داره.به نقل از arash.f :این حرفت که به نظرم اشتباهه !
ما اشعاری داریم که گنگ باشه معناش رو اول نفهمی
اشعاری داریم که اجتماعی باشه ... ( اوضاع نابسامان جامعه ، جنگ ها ، ...)
و همون طور که گفتی از دو مورد دیگه هم داریم ...
به نقل از Mohamad.ak :دوباره اومدم بنده
اومدین تو بانگ ما به شر گفتن اونم باحال بود ایشلا این حرفمم که زدم بانگ میزنم که بیاین بگین ماهم هستیم
این زد بازی دقیقا چند تا طرفدار خارجی داره؟!پسر جان کاری نکن که از فضای دوستانه خارج شیم
خوب اصن کی گفته مقایسه خواننده اشتباهه؟!در مقایسه خواننده یا هر چیزی تو موسیقی یه سری معیار وجود داره مثلا r.blackmore جز بهترین گیتاریستاس...یا مثلا پاول جز بهترین درامراس...یا وکال اسکورپیون کارش ردیفه
اینارو کسایی میگن که 2 3 برابر سنت کار موسیقی کردن
وقتی میام میگم فالس کورد تو میای فالس اینارو با فالسای دیگه مقایسه میکنی؟! ^-^ ^-^
من اقسام مختلف اهنگ گوش میدم...چی میگی تو برا خودت؟!
یعنی برو بزن بهترین خواننده های تاریخ...فقط دوس دارم ببینی که از کدوم سبک بیشتره
شما با یه اهنگه numbاز لینکین پارک تو کفین و جلوتون میگن راک یاده چستر میوفتین یا مثلا میگن متال یاده اهنگ nothing else matters میوفتین بهتره کلا نظر ندین
جلوتون میگن سنتی مگین مرغ سحر...
کسی که این طوری گوش داده اهنگ...یگه نظری ندارم