ببینید موسیقی یه هنره یه استعداد که با عشق و علاقه آدم آمیخته میشه و اوووووووووووووووووف آدمو میبره تو رویا مثل همین موسیقی های سنتی خودمون...استاد شجریان نمونه ی بارزش
موسیقی سنتی هنر میخواد استعداد میخواد مهارت وعلاقه میخواد
ولی رپ این طور نیست! شرمنده ولی این نظر منه که هر بزی از راه رسیده رفته رپ خونده که هیچ مفهومی هم نداره
اصلا رپ رو نمیپسندم چون وقتی گوش میدم با اعصابم بازی میشه وسر درد میشم و رپ واقعی رو از نظرم هیچکس میخونه که حداقل مفهومی دارن آهنگاش
شرمنده که من نمیتونم مثل دوستان کارشناسانه نظر بدم
و همای هم دقیقا خواست کاری رو کنه که موسیقی ما پیشرفت کنه و همچنین از سنتی بودن خارج نشه ولی نذاشتن...
اهنگه ایران همای تلفیقی از سنتی و موسیقی مدرنه...ولی حتی مجاش نشد که کنسرتش تو ایران برگزار بشه
ما خودمون نمیذاریم یعنی جامعه و محدودیت هاش نمیذاره موسیقی ایران پیشرفت کنه.
عزیزان به نظر من موسیقی سنتی تو ایران مظلوم واقع شده
سنتی یه دنیاست که هر کسی با هر عقیده ای نمی تواند واردش شه و به نظرم ما نباید بگیم موسیقی سنتی باید بگیم موسیقی ایرانی
و باید بگم که من خودم تنها سنتی گوش نمیدم و معتقدم شاهکار های دیگه ای هم مثل Adele داریم
و اصلا بد نیست که تمام موسیقی هارو تجربه کنی و با همه سبک ها آشنا باشی و همشون قابل احترامند
ولی من میگم ما به عنوان ایرانی نباید با موسیقیه خودمون بیگانه باشیم واقعا ما داریم کسایی رو که استاد بنان یا ناظری یا خیلی های دیگر رو نمیشناسند
و با موسیقی بیگانه انس گرفتن و حتی به موسیقی ایرانی توهین می کنند
این جای تاسف داره
نذاریم که موسیقیه میهنمون از بین بره
کسی اگه فک میکنه موسیقی فارسی غنی تر از سنتی هست من میتونم قانعش کنم که نیست و موسیقی سنتی ایران در رده اول موسیقی فارسی قرار داره .....و اینکه اوج موسیقی سنتی ایران استاد شجریان نیست...من استاد شجریان رو دوست دارم و معتقدم بسیار جای بزرگ و بجایی در موسیقی سنتی دارن ولی باید بدونین که اوج موسیقی سنتی ایران رو نمیشه کارهای ایشون در نظر گرفت تقریبا باب شده که اینجوری در نظر گرفته میشه و همه استاد شجریان رو نماد موسیقی سنتی میدونن که البته دلیلش کارهای ایشون بعد از انقلابه....
خب بررسی اینکه سنتی چیست ؟
ببنید چند زاویه دید میدیم به موسیقی سنتی شاید یکی بگه به نظر من سنتی یعنی ساز سنتی یکی بگه یعنی شعر و یکی بگه یعنی دستگاه سنتی ولی در حقیقت این ها همه یک تعریفند و فقط جهت تعریف رو عوض میکنن و بیان دیگری از یکدیگرند ولی در واقع مکمل نیز هستند
اشعار غنا و عرفان ایرانی با وزن خودشون و حرکت گیری عالیشون یه فرصت رو برای ساز های ایجاد کردن تا هم نوایی زیبا و موضونی رو در این عرصه شاهد باشیم ....
موسیقی سنتی ایران شامل 7 دستگاه میشه (دستگاه ==>دست+گاه:محل قرار گیری دست) و انواع آواز و درآمد...(که مربوط به هر دستگاه جداگانه میشه و خیلی گستردس و تخصصی که نیاز به یک سری پیش نیاز داره.....
بطور کلی مهمترین و گشترده ترین دستگاه ایرانی شور هست ..
خب برسیم به ساز ....ساز های سنتی زیادی در موسیقی ما وجود داره که متاسفانه بخاطر بها ندادن خیلیاش کاملا فراموش شدس و حتی اسمشم دیگه نیس .ولی بطور کلی در هم بودن و بالا بودن وسعت صدایی ساز های ایرانی همه جا معروفه .
اما آواز ایرانی که توسط خواننده تصنیف و خوانده میشه ...اصولا صداهای معروفی توی موسیقی سنتی شنیدین ...
به فاصله هر 4 نت در موسیقی دانگ گفته میشه و بعضی خواننده های آواز سنتی دارای وسعت صدایی 6 دانگ بوده اند و هستند
نکته دیگه ای که در مورد آواز هست گام هست که یک چیزی حالت نمودار سینوس داره و پایین و بالا میشه (زیر و بم)
بطور کلی رده بندیی که از صدای آواز خوانان ایران هست با اختلافاتی روبه روست خیلی ها بنان رو نفر اول میدونن و خیلی استاد ایرج رو و عده ای اقبالآذر و افراد دیگر غرض دسته بندی و رتبه دهی نیست .
از نظر من رپ در ایران فقط تقلید از کشور های فرنگی است از نظر سبک و خیلی چیز های دیگر که این تقلید به راحتی قابل تشخیص است و از نظر من این تقلید باعث شده که این مو سیقی در ایران خیلی پوچ و بی معنی باشد ولی در مقابل ان موسیقی سنتی پر از مفهوم است و مخصوص ایرانی ها است و همه این دلایل باعث میشود که موسیقی سنتی در جایگاهی خیلی بالاتر از رپ قرار بگیرد ولی واقعا متاسفم که موسیقی سنتی در ایران جایگاه اصلی خودش را از دست داده!
کلا با عنوان تاپیکتون مخالفم.همونطور که نظر شما واستون محترمه ، نظرما هم واسمون محترمه.پس بد نگید از رپ.رپ سروره.بقیه پشت سرش.
هرکی هم مخالفه به درک که مخالفه انقد زور بزنه تا بر*نه به خودش.خوشتون میاد منم اینطوری از شما بد بگم؟پس :-$ چرند نگید لدفا
آروین لایک :لایک
ایشون اول پستش هم گفت « به نظر من » . انقد تعصبی برخورد نکنید. هر کسی حق داره نظرشو بگه. حالا درسته ایشون محور صحبتش باید راجع به سنتی میبود ولی شما هم لطفا با این لحن صحبت نکنید.
شمایی که ادعای " احترام به نظرات دیگران " رو هم دارید ، احترام به نظرات دیگران ینی قبول کنی که این شخص به رپ علاقه ای نداره یا اصن به هر دلیلی حتی اطلاعات کم ـِش از رپ بد میگه.
به نقل از ARASH.MO :
از نظر من رپ در ایران فقط تقلید از کشور های فرنگی است از نظر سبک و خیلی چیز های دیگر که این تقلید به راحتی قابل تشخیص است و از نظر من این تقلید باعث شده که این مو سیقی در ایران خیلی پوچ و بی معنی باشد...