• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جایگاه بالا از آن سنتی هاست ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جایگاه بالا از آن سنتی هاست

رفقا ببخشید میام وسط حرفاتون! ما این بحثو قبلا با تارا داشتیم...
پاپ هم درست مثل سبک های دیگه ی موسیقی خوب و بد داره...مثلا محمد نوری به جز متن آهنگاش که خیلی خیلی فوق العادن موسیقیش هم محشره...یعنی هر دفعه که گوش میدی یه ساز جدید کشف میکنی اون وسط...
یا کریس دی برگ که تارا خوشش نمیاد...متن آهنگاش فوق العادست ... موسیقیش هم به متنش میخوره ولی خب بیشتر اوقات سادست ...
یا چمیدونم استینگ یا برایان آدامز یا التون جان... اینا همه کارشون پاپه و خوبه...
موسیقی پاپ که فقط به معنای پد زیاد نیست
خلاصه اینکه یه نسخه رو نمیشه واسه همه پیچید و پاپ هم سبکیه که خیلی جای کار داره و خیلی تنوع داره و ارتباط خوبی هم با اکثر آدما برقرار میکنه... ولی برفرض متال که تو(تارا) تو کفشی قبول دارم خیلی از شعراش خوبه ولی چیزی نداره جز گیتار الکتریک و درامز که گاهی از بس بلندن که شنیده نمیشن...
خلاصه...پاپ رو سبک نشمار! و به سلیقه ی پاپ دوستان احترام بذار...!
مث من که متال رو سبک نشمردم و وقتی دیدم یکی مث تو ازش خوشت میاد امتحانش کردم...

این جا که لایک نداره ولی fade to black (اسمتم نمی دونم!) لایک خلاصه!

محسن همون که راجب سنتی گفتی، منظورم حذفش از نقل قول بود
بعدشم چند نفر نوری گوش میدن؟!من هی میگم اطرافو ببین حالا هی تو دست بذار رو چیزای دیگه!
به نقل از Golnoush.N :
رفقا ببخشید میام وسط حرفاتون! ما این بحثو قبلا با تارا داشتیم...
پاپ هم درست مثل سبک های دیگه ی موسیقی خوب و بد داره...مثلا محمد نوری به جز متن آهنگاش که خیلی خیلی فوق العادن موسیقیش هم محشره...یعنی هر دفعه که گوش میدی یه ساز جدید کشف میکنی اون وسط...
یا کریس دی برگ که تارا خوشش نمیاد...متن آهنگاش فوق العادست ... موسیقیش هم به متنش میخوره ولی خب بیشتر اوقات سادست ...
یا چمیدونم استینگ یا برایان آدامز یا التون جان... اینا همه کارشون پاپه و خوبه...
موسیقی پاپ که فقط به معنای پد زیاد نیست
خلاصه اینکه یه نسخه رو نمیشه واسه همه پیچید و پاپ هم سبکیه که خیلی جای کار داره و خیلی تنوع داره و ارتباط خوبی هم با اکثر آدما برقرار میکنه... ولی برفرض متال که تو(تارا) تو کفشی قبول دارم خیلی از شعراش خوبه ولی چیزی نداره جز گیتار الکتریک و درامز که گاهی از بس بلندن که شنیده نمیشن...
خلاصه...پاپ رو سبک نشمار! و به سلیقه ی پاپ دوستان احترام بذار...!
مث من که متال رو سبک نشمردم و وقتی دیدم یکی مث تو ازش خوشت میاد امتحانش کردم...

ببین من بحث متالو با تو کردم قبلا!حداقلش می دونی چیه؟!حداقلش اینه که اونی که داره الکتریک میزنه، خره الکتریکه و همین طور درامر!و تو تازه بعد از حداقل 30 بار گوش دادن می تونی بفهمی هر کی داره چیکار می کنه!بلندی صدا ربطی به ارزش سبک نداره
من نظرمو گفتم و بی احترامی هم نیست

انصافا موسيقي تو ايران داره نابود ميشه!ز,ف فكر ميكنه هرچقدر تو شعراش بيستر فحش بدن,قشنگتره ...اصلا مفهوم ندارن ابن شعراي جديد.. :|

به نقل از مُحسن..! :
اتفاقا چیزی که من دارم احساس میکنم این هست که بین قشر جوان(نه نوجوان) روز به روز موسیقی سنتی داره جذاب تر میشه!
راست میگه
موسیقی حرف دل
حرف جامعه
جاییم پیدا نمیکنی که از اینجا فحش خورش ملس تر باشه ...
منظورم اینه که فحش هست تو زندگی . تو هنرم میاد !

به نقل از ArmAn AriA :
اینم جایگاه ما واسه اونایی که جایی میخوان دور از رپ و 6/8 و آهنگ های بند تمبانی
بسم الله روشن فکراش.
موسیقی سنتی خیلی عالیه ولی سایر سبک های موسیقی هم قابل احترام هستش :)
به نظر من آدما سلیقه های مختلفی دارن و ما به همه ی سبک های موسیقی نیازمندیم :)
ضمنأ همه ی روشن فکرا هم موسیقی سنتی گوش نمیدن :-w :-w :-w

موسیقی فقط سنتی .
اما در مورد روشن فکر ها . همه روشن فکر ها سنتی گوش نمی دند اما همه ی اونایی که سنتی گوش می دند روشن فکرند.

به نقل از kourosh2 :
همه روشن فکر ها سنتی گوش نمی دند اما همه ی اونایی که سنتی گوش می دند روشن فکرند.
به به !! جمله فلسفی از آقا کوروش .. واقعا چه قدر فک کردی اینو گفتی؟؟ دیگه خود دوستان در مورد جمله قضاوت کنن من چیزی نمیگم :-/

به نقل از فائزه میری :
من ایرادی از رپ نگرفتم.

اینکه فکر میکنن خزه رو قبول ندارم.
فکر میکنن موسیقی سنتی برای مامان بزرگها و بابابزرگهاست. و جوونانه نیست.
که این هم شاید درصد زیادی اش ناشی از موسیقی سنتی به قدر کافی نشنیدنه.
منم موتفقم

به نقل از محمد :
من فقط در مورد به نقل قول استاد شجریان در مورد رپر های ایرانی اشاره می کنم: اینا با این مضخرفاتشون موسیقی ایرانی رو به مسخره گرفتند و اونو به نابودی می کشونند.(البته دقیقا همین چیزا رو نگفته بودند؛ مفهموش همین بود!)
واقعا منم موافقم اگه دقت کنین میبینین که رپ محور خاصی نداره ولی موسیقی سنتی داره

چرا توی ایران هرکی میخواد موسیقی مورد علاقه ی خودش رو تعریف کنه میزنه تو سر سبکهای دیگه ؟! من که الحمدا... از رپ و پاپ بدم میاد ، سنتی هم دیگه گوش نمیدم . این که موسیقی سنتی هم از جهت موسیقی و هم از نظر صدای خواننده از رپ خیلی خیلی جلوتره حرفی نیست اما توی این 3 صفحه تاپیک جمعاً 5 تا پست مفید پیدا نمیشد که مثلاً بیاد بگه موسیقی سنتی رو فلان آدم پایه گذاری کرد ، فلان نت ها توش به کار میره یا از این قبیل چیزا . فقط رپ و پاپ با سنتی مقایسه شده . این رو گفتم که با اطلاعاتها در زمینه ی سنتی چند تا پست خوب بذارن بیایم بخونیم.

Back
بالا