اگه گیر نیاوردین فردا صبح یه زنگ بهم بزنین برم از دفتر نمایندگی آدرس و شماره تلفن و .... رو بگیرم براتون !!!به نقل از احمدرضا.ج :سلام
آقایون و خانم های مشهدی این فرانگان 3 کجا هست؟
توی فکرسوق یه تیم از این مدرسه قبول شده اما ما نه آدرسی از اونجا داریم نه شماره ای با اطلاعات مشهد هم که تماس گرفتیم به ما گفتن شماره برای این مدرسه ثبت نشده ما ی خوایم برای این مدرسه مدارکشون رو ارسال کنیم به نظر شما باید چه کرد؟
(این دوستی هم که گفته مال اون مدرسه هست اگه ممکنه شماره ی مرکز و فکسش رو به من پ.خ کنه)
فکر کنم تو فرامرز باشه به سایت سمپاد خراسان رضوی سر بزنید نوشتهبه نقل از احمدرضا.ج :سلام
آقایون و خانم های مشهدی این فرانگان 3 کجا هست؟
توی فکرسوق یه تیم از این مدرسه قبول شده اما ما نه آدرسی از اونجا داریم نه شماره ای با اطلاعات مشهد هم که تماس گرفتیم به ما گفتن شماره برای این مدرسه ثبت نشده ما ی خوایم برای این مدرسه مدارکشون رو ارسال کنیم به نظر شما باید چه کرد؟
(این دوستی هم که گفته مال اون مدرسه هست اگه ممکنه شماره ی مرکز و فکسش رو به من پ.خ کنه)
به نقل از kaboos :فکر کنم تو فرامرز باشه به سایت سمپاد خراسان رضوی سر بزنید نوشته
به نقل از فائزه موحدیان فر :فرزانگان 3 تو نوفل لو شاتو هست نه تو فرامرز
باید از elnaz.e بگیری
هان ؟!؟!؟!؟؟!؟؟!به نقل از فائزه موحدیان فر :نه حل نشد ولی منم فعلا نمیتونم حل کنم
به صبا دوست الناز گفتم بهش بگه ان شا ا... حل شه
اخه شریف راهنمایی هم داشت؟!به نقل از mishu :راهنمايي يا دبيرستان؟
نه ما مثل شما بیکاریم....همایش هم که نزدیکه شما نباید بیکار باشین!!!!!!به نقل از نــيما :بر و بچ فرزانگان 1 مشهد پایه اول دبیرستان !!!! یه سوالی واسم پیش اومد !! مگه شما ها مدرسه و کلاس ندارین ؟!؟!؟ همتون اومدین اینجا این وقت روز !!
ما هم البته بیکار نیستیم !!! فقط دیرزو رو با دوستان قال کردیم و گفتیم ما رفتیم تیر در کردیم دیگه خسته شدیم فرداش نرفتیم مدرسه !!!به نقل از MaVaRa :نه ما مثل شما بیکاریم....همایش هم که نزدیکه شما نباید بیکار باشین!!!!!!
ما 4شنبه زنگ اول معلم نداشتیم!عملا یه ربع بی کار بودیم!نصف زنگ داشتیم سوالای ریاضی رو که نمیتونستیم حل کنیم،رو حل می کردیم!به نقل از فائزه موحدیان فر :ما دیروز اون ساعت معلم نداشتیم
همه رفتیم کارگاه کامپوتر و اومدیم این جا
ولی فکر کنم شما هم زنگ اول بیکار بودید؟؟!!(خطاب به نرگس)
برادر من خاک اونجا رو خورده! منم همه ی امکانات اونجا رو در جریانش هستم.از نظر امکانات تفاوت خاصی با ما ندارن،چون مدرسه ی ما یه سری چیزایی داره که اونجا نداره و بالعکس.به نقل از MaVaRa :میشه یک نگاه به امکاناتتون بندازین؟!!؟!؟!؟!
حیاط و ساختمون که .....معلم هم که .....سالن اجتماعات و...
راستی تجلی (میشناسین که؟؟؟)میگفت اماری که (خود!!!)هاشمی نژاد گرفته میگه مدرسشون جز 3 مدرسه خوب خاورمیانه ایناس!!!!!!!!
امکانش هست چرت گفته باشه ولی کلا شماها خیلی چیزا بیشتر دارین!!!!!!