• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

کی میگه ما شما رو به رسمیت نمیشناسیم ریحانه جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

سلام.
من ريحانه از فرزانگان 3 هستم .... البته فكر نكنم تا حالا اسم فرزانگان3 رو شنيده باشين ولي ما هستيم
ما معلمامون در سطحه ابتدايي اند و امتحانامون درست مثله امتحانات شما ... شما همه ي امكانات رو دارين ولي مدرسه ي ما دريغ از يك ازمايشگاه.... اره... مدرسه ي ما فقط 2 تا كلاس اول داره و بچه هايي كه خدايي دارن و به عشق سمباد بكوب گذاشتند بشته درس... ولي خيلي از شما شعبه ي 1 و 2 ها با وجود تمام امكاناتي كه دارين بازم خبرش مي رسه كه درساتون خوب نيست
راستي اگر خواستيد راجع به ما بيشتر بدونبد به " جزيره ادم خوارها فرزانگان 3 مشهد حتما سر بزنيد

و اما ادامه داستان از دو روز بعد از اعلام نتایج تقریبا هر روز پدر و مادر هامون تو نمایندگی سمپاد اداره کل و تهران مشغول صحبت کرد بودن تا هر جور شده از تاسیس این مدرسه جلوگیری کنن ولی نشد خلاصه روز اول رفتیم مدرسه آقای سبحانی رئیس ناحیه 3 مشهد اومدن کلی وعده دادن که به هیچ کدوم هم عمل نکردن چند روز بعد آقای دیانی اومد وعده داد معلم ها عوض میشن که نشد خلاصه دیگه از اعتراض خسته شدیم و به این نتیجه رسیدیم که دست به دست هم دهیم به مهر مدرسه خویش کنیم آباد

سلام
آقایون و خانم های مشهدی این فرانگان 3 کجا هست؟
توی فکرسوق یه تیم از این مدرسه قبول شده اما ما نه آدرسی از اونجا داریم نه شماره ای با اطلاعات مشهد هم که تماس گرفتیم به ما گفتن شماره برای این مدرسه ثبت نشده ما ی خوایم برای این مدرسه مدارکشون رو ارسال کنیم به نظر شما باید چه کرد؟
(این دوستی هم که گفته مال اون مدرسه هست اگه ممکنه شماره ی مرکز و فکسش رو به من پ.خ کنه)

به نقل از احمدرضا.ج :
سلام
توی فکرسوق یه تیم از این مدرسه قبول شده اما ما نه آدرسی از اونجا داریم نه شماره ای با اطلاعات مشهد هم که تماس گرفتیم به ما گفتن شماره برای این مدرسه ثبت نشده ما ی خوایم برای این مدرسه مدارکشون رو ارسال کنیم به نظر شما باید چه کرد؟
(این دوستی هم که گفته مال اون مدرسه هست اگه ممکنه شماره ی مرکز و فکسش رو به من پ.خ کنه)
اگه گیر نیاوردین فردا صبح یه زنگ بهم بزنین برم از دفتر نمایندگی آدرس و شماره تلفن و .... رو بگیرم براتون !!! ;D

بابا واسه چی شما ها اینطوری حرف می زنین!
ما شماهارو از خودمون میدونیم!
در مورد اون مسابقه ی میرزاوزیری که گفتین،اون بستگی به تعداد شرکت کننده ها داشت!چون تعداد کارت های امتیازی که چاپ کرده بودن تو همه ی مراکز یه اندازه بود!مال ما همه ی پایه ها شرکت داشتن و عدده خیلی زیاد بود.در نتیجه امتیازات سریع بین گروه ها تقسیم شد و سریع امتیازات مورد نظر تموم شد و تعداد افراد بیشتر، تعداد کمتری امتیاز داشتن!
شما ها به گفته ی خودتون عدتون کم بود در نتیجه مقدار بیشتری از همون امتیاز ها بین گروه هاتون تقسیم شد!

خب من فرزانگان 1 مشهدم...............سوم راهنمايي..............
و به نظر من اسم مدرسه رو بايد عوض كنن و بذارن خرخونان،به جاي تيزهوشان..........
آخه توو صد تا دانش آموز،خيلي كه تيزهوش داشته باشيم،10تاس.
بقيه به زور معلم خصوصي و خرزدن اينجا موندن!!!!!!!!!!!!

به نقل از احمدرضا.ج :
سلام
فکر کنم تو فرامرز باشه به سایت سمپاد خراسان رضوی سر بزنید نوشته

فرزانگان 3 تو نوفل لو شاتو هست نه تو فرامرز
باید از elnaz.e بگیری

به نقل از kaboos :
فکر کنم تو فرامرز باشه به سایت سمپاد خراسان رضوی سر بزنید نوشته

به نقل از فائزه موحدیان فر :
فرزانگان 3 تو نوفل لو شاتو هست نه تو فرامرز
باید از elnaz.e بگیری

مشکلشون حل شد ! ;D

Back