سلامبه نقل از (2M) :بچه های هاشمی نژاد 1 یه سوال آقای ضیائی میشناسید؟ گویا المپیاد درس میده ..... سطح علمیش چقدره؟ تو چه زمینه ای قَدَره؟
میشه بگین چند سال باهاتون بوده؟به نقل از Lily Delicated :آقاي بيدخوري به سوم هاي مدرسه ما درس ميدن
الان خیلی وقته بحث علمی داریم ماهابه نقل از سایهـ سرد :به به!!! چه عجب بعد از عمری اومدیم سمپادیای مشهد بحث علمی بود!!!![]()
خدا رو شکر
ولی واقعا خوبه پیشرفت کردیم البته اقای اردلان پیشرفت کردنچون ایشون هر جا باشن علم خودش فرار میکنه
از وقتي من اول راهنمايي بودم(سال86)آقاي بيدخوري تو دبيرستان ما بودنبه نقل از اردلان :میشه بگین چند سال باهاتون بوده؟
چون رفتارش زنونه بود بیشتر تا مردونه
پیش ما اومدش،آبدیده شده الان
خودش که میگفت 12 سال داره فرز درس میده(مدرسه دخترانه منظورمه)
یه سال اومد پیش ما ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به نقل از بی هویت :سلام
جناب ضیایی نیا معلم طی سال تحصیلی من بودن!
3تا کلاس با آقای دوراندیش و 2کلاس با آقای ضیایی!
ایشون از نظر سطح علمی خیلی بالا هستن و تابستون پارسال از اتریش اومدن!
فوق لیسانس فیزیک هسته ای دارن و دارن پی اچ دی میخونن!
تخصص خاصی تو خارزمی دارن و قدیما خودشون طرح دادن و پذیرفته شده!
تو مدرسه ما المپیاد درس نمیدادن اما کلاس فیزیک عادی ما با ایشون بود!
در کارهای عادی فراموش کارن اما از نظر درسی قدرتمند هستن!
من خیلی از ایشون خوش میومد!
اطلاعات خاص دیگه ای هم خواستید در خدمتم!
در ضمن سایتی هم دارن به این آدرس: www.physia.ir
میتونید نمونه سوال و... رو مشاهده کنید!
[ /quote author]
بله............. با خاک یکسانم کردین که....... تازه با ایشون آشنا شدم.... اینهارو نمیدونستم.. ممنون .
کلاس عادی تون با ایشون بود؟؟؟ یعنی الآن نیست؟ من یکشنبه با ایشون تماس گرفتم قرار بذاریم برای طرحم گفتن فرداش یعنی دوشنبه هاشمی نژاد1 المپ دارن....
الآن که جواب ایمیلمو دادن هم فهمیدم بسی انسان فهمیده ای هستند و چقدر بارشونه.... کسی که منو به ایشون معرفی کرد میگفتن ایشون داور خوارزمی هستن؟؟؟؟ امسال من ندیدمشون....!! شاید هم نشناختم....
من که فقط المپیاد میخونم!به نقل از اردلان :امروز بالاخره کتاب ریاضیمو کشیدم بیرون از زیر خاک و خل و اینا![]()
![]()
\
/ \
/
یادم رفته بودش که کجاست اصن
بزن دست قشنگه رو
کیا جدا درساشون رو مرور میکنن؟
عزیزجانبه نقل از بی هویت :من که فقط المپیاد میخونم!
اصن فکر اینکه بخوام عربی بخونم حالم رو خراب میکنه!![]()
جدى بايد تابستون درس مرور كنيم؟!به نقل از اردلان :امروز بالاخره کتاب ریاضیمو کشیدم بیرون از زیر خاک و خل و اینا![]()
![]()
\
/ \
/
یادم رفته بودش که کجاست اصن
بزن دست قشنگه رو
کیا جدا درساشون رو مرور میکنن؟
معمولآ خود مدارس کلاس میزارن ...به نقل از mysterious queen :برای المپیاد نانو ما غیر از پژوهشکده ی ملاصدرا جای دیگه ای هم کلاس داریم؟
مدرسه ی ما که کلا کلاس نمی ذاره واسه المپیاد..به نقل از BrainDamage :معمولآ خود مدارس کلاس میزارن ...
زیست!به نقل از اردلان :عزیزجان
دقت کن
گفتم ریاضی
نه عربی
به هر حال شاید تو بخای عربی بخونی
المپ چی میخونی؟
وا3 المپیاد میخونم \به نقل از اردلان :کیا جدا درساشون رو مرور میکنن؟