خدا نخواس یا خودت......به نقل از ...m@ry@m... :وااااااااااااااای خوش به حالتون بضیا ک مرور میکنن بضیا که المپیاد میخونن
احساس کودن (؟) بودن بم دست داد
کلاس نانو؟؟؟هه من پول دادم واس المپیادش ...قرار شد کلاس بذارن اما ظاهرا فقط من بودم که میخواستم برمخیلی هم جدی تصمیم گرفتم کم پیش میاد اینجوری تصمیم بگیرم از بضیا هم کمک خواستم ولی خب دیگه خدا نخواست
![]()
![]()
این چیزایی که میخوام بگم نمیدونم اینجا جاش هس یا نعبه نقل از ...m@ry@m... :نه خودم خواستم خداییش...به فرز1 گفتم گفت کلا کلاس تشکیل نمیشه
خانوم برادران، می شناسمشون ایشون رو...به نقل از اردلان :اگه واقعا علاقه مند به کلاس های نانو هستین پژوهسرا واقعا خوبه کلاساش
استاداشم (وا3 ترم اول) آقای مدیری هستن(اگه رفتین سلام منم بهشون برسونین)
وا3 ترم پیشرفته هم خانم (فامیلشون یادم رفته الان) هستن
بعدشم شمارو به خیر و اونارو به سلامت
مدیرش هم آقای محمدیان بودش زمان ما
الان فکر کنم یه خانم(بازم فامیلشون یادم نمیاد) با آقای سبزیکاران مدیرشن به صورت مشترک![]()
عباسی حتیبه نقل از mysterious queen :خانوم برادران، می شناسمشون ایشون رو...
بگم آقای اردلان سلام رسوندن؟؟؟![]()
![]()
مدیر کل پژوهشکده ی ملاصدرا.به نقل از اردلان :فامیلشون برادران نبودش
ببخشید کدوم خانوم رو دقیقا میگین شما؟
استاده یا مدیره؟
تا پارسال آقای محمدنژاد مدیر ملاصدرا بودن اما چون پژوهشسرا خیلی ول بود خانم برادران اومد الانم که گویا آقای محمدنژاد کلا رفته. آقای مدیری هم فک کنم الان خودشون شرکت زدن، بچه هایی که امسال رفته بودن المپیاد نانو از طرف شرکت آقای مدیری رفتن البته شاید هنوز هم کلاساشون تو پژوهشسرا باشه چون پارسال هم آقای مدیری شرکت داشتن اما تو پژوهشسرا کلاس برگزار میکردنبه نقل از اردلان :اگه واقعا علاقه مند به کلاس های نانو هستین پژوهسرا واقعا خوبه کلاساش
استاداشم (وا3 ترم اول) آقای مدیری هستن(اگه رفتین سلام منم بهشون برسونین)
وا3 ترم پیشرفته هم خانم (فامیلشون یادم رفته الان) هستن
بعدشم شمارو به خیر و اونارو به سلامت
مدیرش هم آقای محمدیان بودش زمان ما
الان فکر کنم یه خانم(بازم فامیلشون یادم نمیاد) با آقای سبزیکاران مدیرشن به صورت مشترک![]()
ما که پارسال دوم ریاضی بودیم ، دبیر ریاضیمون فوق العاده مزخرف بود یعنی واقعا توصیف نشدنی بود.به نقل از Zeinab.N :آغا
ریاضی فرزانگان 2 بهتره یا 3؟
کسی میدونه آیا؟
از فرزان 3 خبر ندارمبه نقل از Zeinab.N :آغا
ریاضی فرزانگان 2 بهتره یا 3؟
کسی میدونه آیا؟
به نقل از SOGI.K :بچه ها از راهنمایی فرزانگان1 کسی هست؟اگه هست بگه میخوام نظرشو درباره یکی از معلما بدونم
![]()
خب اول بگم خووووووووووووووووووووش بههههههههههه حاااااااااااااااااللللللللللللللللتتتتتتتتتتتتتتت که داری میری از دسته بعضی ها حالا فرقی نمیکنه کادر اداری باشه یا آموزشی راحت میشی!به نقل از M----M :بفرمایید خودم هستمالبته امسال میام دبیرستان
آره سال اول داشتیم باش من که هنوز که هنوزه میبینمش میلرزم از ترس نمیدونم چرا :-ssبه نقل از SOGI.K :خب اول بگم خووووووووووووووووووووش بههههههههههه حاااااااااااااااااللللللللللللللللتتتتتتتتتتتتتتت که داری میری از دسته بعضی ها حالا فرقی نمیکنه کادر اداری باشه یا آموزشی راحت میشی!
یه سوال دیگه؟ معلم اول راهنماییت زجاجیان بوده؟ امسال همه باهاش مشکل داشتن میخواستم ببینم نظر بقیه پایه ها چیه؟