به نقل از M@TiN :از همین جا میگم
سوما کوفتتون شه با اون تخته هاتون زنگ تفریح میشینن angry birds بازی میکنن تازه لمسی هم حس کوفتتون شه اههههه![]()
اره غزاله روشنیبه نقل از ________ :چرا زنگ ِ مدرسه اینطوریه؟گوشای من مشکل داره آیا؟ باید از رو حسّ ِ شیشم بفهمیم زنگ خورده؟
غزاله روشنــی؟؟؟؟![]()
![]()
آخـه آشنـاست!به نقل از zohreh.sh74 :اره غزاله روشنیچرا تعجب کردی؟
خو رفیق فابریکمه....
هاشمی نژاد دو یک برنز و یک دیپلمم تو نانو گرفته ها !به نقل از ALI.Z :جناب تجلی برای مدرسه ی ما میان،تمامی سوما+چندتا از دوما ومعلم ما نیز امسال هستند .معلم خوبی هستند فعلا یک جلسه باهاشون داشتیم ولی یک جلسه درهفته برای وزارتی وتکمیلی کمه ها.
راستی به دانش آموزانی که فعلا از مرکز فرزانگان1(نقره زیست)،هاشمی نژاد2(2 برنز زیست،1برنزفیزیک)ومدرسه ی خودمون تبریک میگم ان شاء... سال دیگر اسم تمامی شما عزیزانی که برای المپیاد میخوانید جزء مدال ها باشد.
قدر استاد پالیژکارانو بدونین گُله!به نقل از M@TiN :وای این منفرد چقد مزخرف بود بابا :-&
(شبی پیریا پستر بینه" )
خیلی بد بود عاشقه هندسه بودم الان از. متنفرم
فقط شیمی پالیزکارانو عشقه :)
به نظر من بهترین مشاور در این زمینه کسانی هستند که سالهای گذشته مدال گرفته اند وبه دوره راه یافته اند.به نقل از hani.gh :سلام
یه سوالی داشتم
مشاور تحصیلی خوب در سطح شهر ( مشاور مدتونو نگین) که برای المپیاد مشاور باشن, میشه معرفی کنین؟
بعد اگه اختصاصی شیمی باشه خوب میشه![]()
آره من میشناسم ... ایشون دوسال دبیر فیزیک ما بودن و الانم تو فرزانگان 2 تدریس دارن ؛ همین قدر بگم که فوق العاده ـن و غیر قابل توصیف :)به نقل از R @ Y :اِهِم اِهِم
کسی از شما خانوم سلیمی دبیر فیزیک میشناسه؟...اگه اره چجوریا هستن؟خوفن؟
![]()