پاسخ : سمپادی های مشهد
من تو پستاي قبلم دليل حمله به سفارت خونه ها رو گفتم. هيچ اشکالي هم به مسلمونا وارد نميشه.
جدا خوندی باز حرفات رو تکرار میکنی؟ یه مسئله ی مهم وجود داره,توی یک کشور که آزادی نسبی برقراره و نظارت اچنان روی ساخت نیستش اون هم بصورت شخصی و نه زیر نظر یک شرکت حقوقی یا یک کمپانی یا چیز شبیه که زیر نظر دولت باشه و زیر نظر شخصی حقوقی اقدام به ساخت فیلمی میشه که از نظر جنبه ی هنری ضعیفه وحتی آماتورانس و بعد جایی اکران نشده ... بعد مردم به سفارت و سفیر و دیپلومات های اون کشور حمله میکنند و بعد اینرو مث یک افتخار جلوه میدیم
مث این که من توی سمپادیا یک فیلم بسازمو آپ کنم بعد به شرکت "هاست گیتر" حمله بشه
مسئله ی بعدی که میمونه اینه که فیلمی ساخته میشه توش میگه مثلا من آدم وحشی و نامتمدنیم,من در اعتراض به این برم به شیشه ی خونه ی کسی که این حرف رو زده(که البته در اصل حتی به این بنده خدا آنچنان ربطیم نمیشه دادش) بشکنم یا اینکه منتظر بمونم وقتی اومد بیرون با سنگ سرشو بشکنم,ینی الان با اینکار میخام متمدن بودن خودمو آموزه های صحیح اخلاقیی که درم نهادینه شده رو اثبات کنم؟!
مث اینه قاطر به من جفتک بندازه و من در جوابش گازش بگیرم
اقدام بقتل دیپلومات و سفیر یا حمله به سفارت در یک کشور مثل یک اقدام اعتراضی نیست,سفارت بخشی از خاک اون کشور محسوب میشه و امن ترین جاست و حتی مثلا میشه تو یک کشور به دلیلی به سفارت کشوری دیگه داخل اون پناهنده شد
اقدام بقتل های اینچنینی نه تنها اعتراض نمیتونه باشه بلکه اثباتی بر وحشیگریه
اگه مشکل تعرض به ساحط پیامبره باز هم آیا اینگونه باید جوابشو داد,ینی این قتل ها و وحشیگری ها در جهت دفاع از پیامبر و نتیجه ی آموزه های پیامبره,اگه بخاین از پیامبری دفاع کنین بنظر من بهترین راه شیوه ی خود پیامبراس,ینی بیدار کردن فطرت,حرف همون روحانی شبکه سه(خیلی معروفم بودا اسمشو یاد ندارم)
ینی اگه اون فیلم با ساحط پیامبر نمیخونه اینکارا با صاحط پیامبر میخونه؟!:
در ضمن چرا از انجيل مدرک مياريد. اين کتاب تحريف شده و نمي شه بعنوان مدرک از هرجا هرجاش استفاده کرد. به عنوان مثال همین که میگه "دشمنان خود را محبت نماييد و براي آنان که به شما آزار ميرسانند، دعاي خير کنيد". از کجا معلوم که یهود این آیه را تحریف نکرده باشه تا هر کاری خواستن بکنن و مسیحیا با توجه به این آیه هیچ اقدامی انجام ندن؟ به فرض که آیه تحریف نشده باشه. اونوقت یعنی خیلی از پیامبران، ائمه و معصومین ما که گاهی درگیر جنگ هایی با دشمنان میشدند، همه اشتباه میکردن (چون تو آیه گفته محبت کنین)؟
ابتدا از یک روحانی مدرک اوردم,در تایید حرف اون رو روحانی ی مثال زدم و بیتر بدلیل جو دعوای حاکم بر تاپیکی بود که پستمو ازش کپی کردم,اینقد تو انجمن اعتقادی راجب این مسئله ی تحریف انجیل صحبت کردیم که دیگه خسته شدمو حوصله ی شروع بحث وباره رو ندارم شما میتونی فقط به اون قسمت حرف روحانیش اتکا کنی و منطقو عقلت,این آیه هم در مورد صلح دوستی و محبت همونطور که به مسیح لقب پیامبر صلح و مهربانی رو میدن,ینی منظورت اینه ائمه افرادی جنگ طلب بودن؟؟یا تو بد منظور ائمه رو فهمیدی یا جدا اشتباه میکردن
راجع به اینکه میگید چرا ما به یهود احترام نمیزاریم، ما در قرآن آیه داریم که می فرماید: دشمن ترین افراد نسبت به مسلمانان را یهود می بینید در حالی که دوست ترین افراد نسبت به مسلمانان مسیحیان هستند.
این ربطی به احترام گذاشتن داره؟احترام از شرط های اولیه ی تعامل سازنده و انسانیته,وقتی میگم توهین میکنیم دیگه ه با قرآن توجیه کنیش ه نکنیش اینکارو میکنیم,مشکل اینجاس ما توهین خودمونو حق مسلم ما میدونیم مال اونارو تعرض,در دنیای ادیان همه مث هم فک نمیکنن
قرآن که در آن هیچ کس نتوانسته و نمی تواند هیچگونه تحریفی انجام دهد این را می گوید. قرآن که دیگه کلام خود خداست. بنابراین مسلمانان حق ندارن از دشمنانشون دوری کنند و با اون ها مقابله؟
ابتداعا باید بتونی حقانیت حرفتو قران رو به اثبات برسونی که تاپیکم داریم راجبشو بحثشم در جریانه,کسی گفت حق ندارن یا نباید مقابله کنند؟اون روحانی که ازش صحبت کردم مسلمون نبود آیا؟واعظ نبود؟حجت الاسلام نبود؟دوری و مقابله داریم تا دوری و مقابلهعتاکید کرده بودم نباید ساکت نشست اما از راهش
راستی اون آیه ای هم که در انجیل می گه "من شما را همانند گوسفندان به ميان گرگان ميفرستم. پس همچون مارْ هوشيار باشيد و مانند کبوتربي آزارباشيد" احتمال خیلی زیادی داره که تحریف شده باشه. چراکه خدا هیچ وقت به بندگانش (به طور کلی) مثال گوسفند نمی زنه. از طرفی آیه داره می گه در میان گرگ هایید و باید بی آزار هم باشید. جالبه! جالبتر این که شما ببینید، گرگ قدرتش بیشتره یا گوسفند؟ آیا یهود نمیخواسته با این تحریف به مسیحیا بفهمونه که قدرت یهودیا از مسیحیا بیشتره؟
ابتداعا که طرز تفکر شما تو حلقم دقیقا
ببین فرزندم وقتی میگم اطلاعات در سطح بسیار واضحی پایین و راجب یک چیز نظر میدی همینه
مگه همه جا ایران و فارسی که گوسفند و چوپون فحش باشه,مث اینه که من بگم خب خدا به بنده هاش تو قرآن چی گفته؟گفته عبد؛ خو این ریشه ی لقوی به چیزی گفته میشه که پای شترو باش میبندن و پابند بودنه شتره,خب ینی خدا گفته به بنده هاش شتر؛ پس به احتمال قوی تحریف شده
اگه یکم فک کنی میبینی در فرهنگ عربی شتر حیوان بسیار با اهمیت و بخش مهمی از زندگی اعراب رو تشکیل میده و چیز بدی نیستو باید طبیعی باشه حجمی از لغات ریشه در این حیوون داشته باشن
در فرهنگ مسیحی گوسفند و پوپان یا شبان نه تنها معنی بدی نداره بلکه کاملا جا افتادس و معانی خاص خودش رو داره
در این فرهنگ جایگاه شتر عرب رو به نوعی گوسفند و بره و شبان پر کرده
به کشیش اصطلاحا شبان کلیسا اطلاق میشه,در فرهنگ قدیمی مسیحی بکار بردن لفظ شبان برای خدا انجام میشده
Gen 48:15
آنگاه یوسف را برکت داد و گفت: «همانا خدایی که در حضورش پدرانم ابراهیم و اسحاق گام میزدند، خدایی که در تمام زندگانیم تا به امروز شبان من بوده،
با فارسی خیلی فرق داره که تو مثلا ورداریالان بگی ینی یوسف به خدا گفته چوپون؟؟(مث فحشای رانندگی)
باز اینجا هم مقصود از شبان خداست,شبان به نوعی معنای هدایت گر رو داره
Gen 49:24
ولی کمان او پایدار ماند
و بازوانش چابک گردید،
به دست قدیر یعقوب،
و به نام شبان و صخرۀ اسرائیل(اون اسرائیل نه ملت اسرائیل لقب یعقوب هستش)؛
Psa 23:1
خداوند شبان من است؛
محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
Psa 28:7-9
خداوند نیرو و سپر من است؛
دلم بر او توکل دارد، و مدد یافتهام.
قلبم آکنده از شادی است
و با سرود، شکرش میگویم.
(8) خداوند قوت قوم خویش است،
و قلعۀ نجات برای مسیح خود.
(9) قوم خویش را نجات بخش و میراث خود را مبارک فرما؛
ایشان را شبان باش و تا ابد بر دوش خود ببر.
Psa 80:1
ای شبان اسرائیل، گوش فراده،
ای که یوسف را همچون گلهای هدایت میکنی!
ای که در میان کروبیان بر تخت نشستهای،
تجلی فرما!
این نوع فرهنگ و زمینه انجیلی گوسفند و شبان با اونچه تو تصور داری خیلی متفاوته
Luk 15:4-7
«کیست از شما که صد گوسفند داشته باشد و چون یکی از آنها گم شود، آن نود و نه را در صحرا نگذارد و در پی آن گمشده نرود تا آن را بیابد؟
(5) و چون گوسفند گمشده را یافت، آن را با شادی بر دوش مینهد
(6) و به خانه آمده، دوستان و همسایگان را فرامیخواند و میگوید: ”با من شادی کنید، زیرا گوسفند گمشدۀ خود را بازیافتم.“
(7) به شما میگویم، به همینسان برای یک گناهکار که توبه میکند، جشن و سرور عظیمتری در آسمان برپا میشود تا برای نود و نه پارسا که نیاز به توبه ندارند.
مسیح خودشو با لقب شبان هدایت گر مردم میدونه
Joh 10:11
«من شبان نیکو هستم. شبان نیکو جان خود را در راه گوسفندان مینهد.
Joh 10:12
مزدور، چون شبان نیست و گوسفندان از آنِ او نیستند، هر گاه بیند گرگ میآید، گوسفندان را واگذاشته میگریزد و گرگ بر آنها حمله میبرد و آنها را میپراکَنَد.
Joh 10:13
مزدور میگریزد، چرا که مزدوری بیش نیست و به گوسفندان نمیاندیشد.
Joh 10:14
من شبان نیکو هستم. من گوسفندان خود را میشناسم و گوسفندان من مرا میشناسند،
و
1Pe 2:25
زیرا همچون گوسفندانی گمگشته از راه بودید، امّا اکنون بهسوی شبان و ناظر جانهایتان بازگشتهاید.
حتی لقب مسیح بره هستش
این زیرم که از مکاشفه ی یوحناس و مسیحیا این رو به مسیح منصوب میدونند و مسلمونا این بره ی نامبرده رو به امام زمان ربطش میدن
Rev 5:13
سپس شنیدم هر مخلوقی که در آسمان و بر زمین و زیر زمین و در دریاست، با هر آنچه در آنهاست، چنین میسرودند که:
«ستایش و حرمت، و جلال و قدرت،
تا ابد از آنِ تختنشین و بره باد.»
Rev 7:17
زیرا که بره از مرکز تختْ شبان آنان خواهد بود،
و آنان را به چشمههای آب حیات رهنمون خواهد شد.
و خدا هر قطره اشکی را از چشم آنان خواهد سترد.»
Rev 14:1
آنگاه همین که نظر کردم، آن بره را دیدم بر کوه صهیون ایستاده با یکصد و چهل و چهار هزار تن که نام او را و نام پدر او را بر پیشانی نوشته داشتند.
Rev 17:14
همگی با آن بره به جنگ بر خواهند خاست، امّا بره بر آنان پیروز خواهد شد، زیرا او ربِ ارباب و شاه شاهان است - و خواندهشدگانِ او با او خواهند بود، و برگزیدگانِ او با او خواهند بود، و پیروانِ وفادار او با او خواهند بود.»
Rev 21:14
و دیوار شهر دارای دوازده پی بود که بر آنها نام دوازده رسولِ بره نوشته شده بود.
Rev 21:23
و شهر نیازی به خورشید و ماه ندارد که بر آن بتابند زیرا جلال خدا آن را روشن میکند و بره چراغ آن است.
Rev 21:27
امّا هیچ چیز ناپاک و هیچکس که مرتکب اعمال قبیح و فریبکاری شود، به هیچ روی وارد آن نخواهد شد، فقط کسانی که نامشان در دفترِ حیاتِ بره نوشته شده است، بدان راه خواهند داشت.
گوسفند و بره و چوپون داریم تا گوسفند و بره و چوپون
ضمن اینکه از تفسیر به رای شما متشکریم اون مثال بدین معناس که شما بندگان خداوند رو جهت تبلیغ رسالت میدم پس شما مثل افراد پاکو بندگانی هستید در بین افرادی که قصد خواهند داشت تا هر آسیب ممکنه رو به شما وارد کنند و بدخواه شما خواهند بود و مثل گوسفند به این معناس که نگرانی در دل خود راه ندید که شبان شما(خداوند) همیشه پشتیبان شما خواهد بود تا گزند گرگ به شما نرسه
به نقل از MissMarvelous :
این بحث مربوط به انجمن اعتقادیتون رو لطفا تو پ.خ ادامه بدین پست ندین دیگه اینجا
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
با تشکر
میدونم جاش نبودببخشید دیگه این آخرین جوابی بود که تو این تاپیک دادم,وقتشم نیست دیگه برام
+
ملت فرممون که خوشگله نسبتا دیگه چرا الکی بهانه جویی میکنین خب؟
خداییش از قبلیا یکم بهتره من تنها مشکلی که بنظرم داشت پیرنش بود که یاد کیسه مینداختم و الا بدک نبودش