ببینید الان یک توهین به مسلمانان شده(البته فیلم رو ندیدیم) الان داریم طوری جلوه میدیم که مثلا اونا بد بد بد هی به ما توهین میکنن هی فلان میکننو ما هم فرشته هایی که آسمون باز شده افتادیم پایین معصوم از خطا و اشتباهیم
حقیقت اینه که ما هم زیاد توهین کردیمو میکنیم,از نام کاربری شخصی که این تاپیکو زده تا منبر رفتنای بسیاری از شیخ ها و مستند های شیطان پرستی که تو ایران انگار جدیدا از نون شب واجبتر شده رسما به یهودیت توهین میکنن,از فیلم شکار چی شنبه و تشکری که امام جمعه مستقیما ازش به عمل میاره(عاغا جدا از اینا تو این فیلمه این یارو میخاس با اون ژاکلین(دختر مسیحیه,در مورد اسم مطمئن نیستم) ازدواج کنه که فرزندان زیادو حکومت یهود ایجاد کنه ولی یهودیت که از مادر منتقل میشه نه از پدر
![Confusedym :-/ :-/](/forum/styles/yahmas/smiles/confusedym.gif)
), و اینکه کتابی که ی عده بهش معتقدن رو هویجور در حالی که تو عمرتون ندیدش حتی بانگ تحریف شده تحریف شده بودنشو برمیدارید و بعد هم با اعتقادات خودتون به توجیهش میپردازید و از بر حق بودن خودتونو این که ما اگه کاری میکنیم برحقیم حرف میزنید,اینا توهینه؛شاید از نظر شما که مسلمونید نباشه اما حقیقت اینه در دنیای ادیان همه مث هم فک نمیکنن,همینطور که خط کش شما دینتونه خط کش بقیه دین خودشونه
توهین اینها هم بسیار زشت و ناپسند و توهین های ما هم تافته ی جدا بافته ای نیست و اونها و هم بده و از نظر من توجیهاتمون نمیتونه
بحرحال توهینی به پیامبر اسلام شده و مسلمانان نباید ساکت بشینن بقول زهره,البته ساکت ننشستن این نیست که با یک اقدام وحشی گرایانه سفیر رو بقتل برسونن(همونطور که بارها هم گفته شد فیلم شخصی و شخص حقوقی درش نقش نداشته,جایی اکران نشده,...؛مث اینه من یک فیلم بسازمو رو سمپادیا آپ کنم بعد ملت مدیرای اینجارو بقتل برسونن),من ولی تظاهرات امروز رو کاملا تایید میکنم و این اعتراضی به "اون فیلم" هستش و یک اقدام منطقی و درست و متمدانه,زهره ازت سوال میکنم اگه برگردی به یکی که بهت فحش داده حمله کنیو بعد یک دعوای حسابی بشه و یکی این وسط آسیب ببینه تا آخر عمرش دچار نقص عضو بشه از نظر اون آقای سخنران بهتره آیا؟,مطمینم هیشکی نمیتونه اقدام مصریا رو تایید کنه البته اخبار مث یک افتخار در مورد این حرکت ها خبر میره,اما حقیقت این این اقدامات درست نیست,به دشمن بودن آمریکا معتقدی و نقشه کشی و مکار بودنش؟خب چرا شما مکر نشون نمیدیدو زرنگی نمیکنید,سفارت آمریکا رو گرفتیمو کارکنانشو گروگان گرفتیم,همون موقع ما آمریکا سفارت داشتیم,کاری داشت که اونم گروگان بگیره و تقاضای معاوضه کنه؟اما تنها اخراج سفیر کرد و چقد با اینکه تو کشور ما جاسوسی کرده بود چهره ی موجه دیپلوماتیکی برای خودش ساخت
دیشب ی شیخی شبکه سه برنامه داشت گفت اگه میخاین پیامبریرو به بقیه بشنسونین باید با فطرت انسان ها سخن بگین.خب آیا با فطرت سخن گفتن اینه که بزنیم سفیر یک کشورو بکشیم،اینکه از تاثیر اون فیلمو بدتره,باید الان رفتاری بکنین که شایسته ی پیامبر اسلام باشه.
ببینید من اعتقادی به اسلام ندارم توهینیم بش نمیکنم اما اگه دشمن بنظرتون زرنگ و فلان چرا شما اینطور نباشید,اگه به پیمغمرتون توهین شده باید با قتلو کشتو کشتار جوابشو داد یا با منطق و فطرت,من به عنوان ی آمریکایی اگه این فیلمو دیده باشم کاری که مصریا با سفیرمون کردن باعث میشه رو صحت اون فیلم مطمین بشم,اگه معتقدی دینت برتره و میخای به همه بشناسونیش این راهش نیس,راهش شناسوندن پیامبرتون بقیه و انجام کاریه که اونو در شائن پیامبرتون میدونید نه کشتن,بنظر من اقدام مصر محکومه
ببنید انجیل در مورد روش تبشیر دین چی میگه:
نقل قول
متی باب ۱۰ آیه ۱۶ «من شما را همانند گوسفندان به میان گرگان میفرستم. پس همچون مارْ هوشیار باشید و مانند کبوتربی آزارباشید
اگه میخاید از تاثیر بذاره و توهین جبران بشه باید با فطرت انسان سخن بگید باید همچون مار هشیارو چون کبوتر بی آزار باشید و اونموقس که وجدان هیچکی بهش اجازه نمیده نسبت به پیامبر اسلام توهینی رو وارد بدونه,قتل یک سفیر آیا باعث میشه من بگم چقد اسلام پیامبر خوبی و صلح دوستی داره؟
دوباره میگم که
نقل قول
متی باب ۵ آیه ۴۴ امّا من به شما میگویم دشمنان خود را محبت نمایید و برای آنان که به شما آزار میرسانند، دعای خیر کنید،۴۵تا پدر خود را که در آسمان است، فرزندان باشید. زیرا او آفتاب خود را بر بدان و نیکان میتاباند و باران خود را بر پارسایان و بدکاران میباراند.۴۶
:)
هیچی دیگه صرفا نظرم بود
![Batting Eyelashes ;;) ;;)](/forum/styles/yahmas/smiles/batting_eyelashes.gif)
این کپی نظرم تو اونجاست
این جا جاش نیست