سمپادی های مشهد

نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : سمپادی های مشهد

به نقل از sahar.R :
سلام
من سحرم
.......از فرزانگان 2
و دوم دبیرستان
کاره باحالی کردی نیما....
سحر خودتی؟ ؟؟؟
یعنی رجب زاده؟؟؟

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

وای ملت امروز مدرسه رفتم کلی با کوچکی حرف زدم,خیلی ادم خوبیه,دو ماه دیگه اینا بازنشست میشه,خیلی دوسش میداشتم,دلم تنگ میشه اصن :-<
طیپی بسیار مهربونو خوب شده x:
در مورد برنامه ی هفتگی مشکول گفته بود بپرسمو خبرشو بدم,برنامه آمادس فقط یسری تغییرات ممکنه کنه و روز جمعه رو سایت مدرسه خواهد بود

sjmmc

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 2 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
داشتم سابقه دار می شدم ولی حیف.
دانشگاه
میگم دانشگاه نرفتم ... (استغف
رشته دانشگاه
رشته ی آش

به نقل از White Lord August :
طیپی بسیار مهربونو خوب شده x:
[-o< خدا کنه راست بگی
مطمئنی؟ :-? {-8

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

خو من نتونستم این بحث بچه ها رو بخونم ، دوستان اگه بحث اعتقادی و اینا را میندازین ، تو همون تالار اعتقادی را بندازین که بقیه هم بتونن شرکت کنن :D
من از خرید مدرسه فقط یه جفت جوراب خریدم =))

جیرجیرک

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگــــــــــــــان2
شهر
مشد

به نقل از سایهـ سرد :
سحر خودتی؟ ؟؟؟
یعنی رجب زاده؟؟؟
اره نسترن جون خودشه
ولی خو عزیزم اینجا :D...خدا کنه خفت نکنه :>

GlaMbeRt

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
Dabirestane Farzanegan 1
شهر
Mashhad

سلام ...
منم اسمم یه چیزی هست دیگه ...!
از مدرســــــــــــــه فرزانگان 1 .

امسال میرم اول دبیرستــــــــــــــان !!

zeinab.n

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 2 D:
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
روانشناسی

بچه ها من هنوز کتابامم نگرفتم :)) :D
به نظرتون الان باید از کجا بگیرم؟! :D
:-بیخیالی مــــــــــحض!

AAM

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید ه. ن. د.
شهر
م. م.

sghl
بچه ها میخواستم فقط جواب ایشون رو بدم (چون به غیر از اینجا جای دیگه ای نبود حتی تو انجمن اعتقادی هم نمی شد) ولی به هرحال از صبر شما متشکرم.
ببینید الان یک توهین به مسلمانان شده(البته فیلم رو ندیدیم) الان داریم طوری جلوه میدیم که مثلا اونا بد بد بد هی به ما توهین میکنن هی فلان میکننو ما هم فرشته هایی که آسمون باز شده افتادیم پایین معصوم از خطا و اشتباهیم
حقیقت اینه که ما هم زیاد توهین کردیمو میکنیم,از نام کاربری شخصی که این تاپیکو زده تا منبر رفتنای بسیاری از شیخ ها و مستند های شیطان پرستی که تو ایران انگار جدیدا از نون شب واجبتر شده رسما به یهودیت توهین میکنن,از فیلم شکار چی شنبه و تشکری که امام جمعه مستقیما ازش به عمل میاره(عاغا جدا از اینا تو این فیلمه این یارو میخاس با اون ژاکلین(دختر مسیحیه,در مورد اسم مطمئن نیستم) ازدواج کنه که فرزندان زیادو حکومت یهود ایجاد کنه ولی یهودیت که از مادر منتقل میشه نه از پدر :-/ ), و اینکه کتابی که ی عده بهش معتقدن رو هویجور در حالی که تو عمرتون ندیدش حتی بانگ تحریف شده تحریف شده بودنشو برمیدارید و بعد هم با اعتقادات خودتون به توجیهش میپردازید و از بر حق بودن خودتونو این که ما اگه کاری میکنیم برحقیم حرف میزنید,اینا توهینه؛شاید از نظر شما که مسلمونید نباشه اما حقیقت اینه در دنیای ادیان همه مث هم فک نمیکنن,همینطور که خط کش شما دینتونه خط کش بقیه دین خودشونه
توهین اینها هم بسیار زشت و ناپسند و توهین های ما هم تافته ی جدا بافته ای نیست و اونها و هم بده و از نظر من توجیهاتمون نمیتونه
بحرحال توهینی به پیامبر اسلام شده و مسلمانان نباید ساکت بشینن بقول زهره,البته ساکت ننشستن این نیست که با یک اقدام وحشی گرایانه سفیر رو بقتل برسونن(همونطور که بارها هم گفته شد فیلم شخصی و شخص حقوقی درش نقش نداشته,جایی اکران نشده,...؛مث اینه من یک فیلم بسازمو رو سمپادیا آپ کنم بعد ملت مدیرای اینجارو بقتل برسونن),من ولی تظاهرات امروز رو کاملا تایید میکنم و این اعتراضی به "اون فیلم" هستش و یک اقدام منطقی و درست و متمدانه,زهره ازت سوال میکنم اگه برگردی به یکی که بهت فحش داده حمله کنیو بعد یک دعوای حسابی بشه و یکی این وسط آسیب ببینه تا آخر عمرش دچار نقص عضو بشه از نظر اون آقای سخنران بهتره آیا؟,مطمینم هیشکی نمیتونه اقدام مصریا رو تایید کنه البته اخبار مث یک افتخار در مورد این حرکت ها خبر میره,اما حقیقت این این اقدامات درست نیست,به دشمن بودن آمریکا معتقدی و نقشه کشی و مکار بودنش؟خب چرا شما مکر نشون نمیدیدو زرنگی نمیکنید,سفارت آمریکا رو گرفتیمو کارکنانشو گروگان گرفتیم,همون موقع ما آمریکا سفارت داشتیم,کاری داشت که اونم گروگان بگیره و تقاضای معاوضه کنه؟اما تنها اخراج سفیر کرد و چقد با اینکه تو کشور ما جاسوسی کرده بود چهره ی موجه دیپلوماتیکی برای خودش ساخت
دیشب ی شیخی شبکه سه برنامه داشت گفت اگه میخاین پیامبریرو به بقیه بشنسونین باید با فطرت انسان ها سخن بگین.خب آیا با فطرت سخن گفتن اینه که بزنیم سفیر یک کشورو بکشیم،اینکه از تاثیر اون فیلمو بدتره,باید الان رفتاری بکنین که شایسته ی پیامبر اسلام باشه.
ببینید من اعتقادی به اسلام ندارم توهینیم بش نمیکنم اما اگه دشمن بنظرتون زرنگ و فلان چرا شما اینطور نباشید,اگه به پیمغمرتون توهین شده باید با قتلو کشتو کشتار جوابشو داد یا با منطق و فطرت,من به عنوان ی آمریکایی اگه این فیلمو دیده باشم کاری که مصریا با سفیرمون کردن باعث میشه رو صحت اون فیلم مطمین بشم,اگه معتقدی دینت برتره و میخای به همه بشناسونیش این راهش نیس,راهش شناسوندن پیامبرتون بقیه و انجام کاریه که اونو در شائن پیامبرتون میدونید نه کشتن,بنظر من اقدام مصر محکومه
ببنید انجیل در مورد روش تبشیر دین چی میگه:
نقل قول

متی باب ۱۰ آیه ۱۶ «من شما را همانند گوسفندان به میان گرگان می‌فرستم. پس همچون مارْ هوشیار باشید و مانند کبوتربی آزارباشید

اگه میخاید از تاثیر بذاره و توهین جبران بشه باید با فطرت انسان سخن بگید باید همچون مار هشیارو چون کبوتر بی آزار باشید و اونموقس که وجدان هیچکی بهش اجازه نمیده نسبت به پیامبر اسلام توهینی رو وارد بدونه,قتل یک سفیر آیا باعث میشه من بگم چقد اسلام پیامبر خوبی و صلح دوستی داره؟
دوباره میگم که
نقل قول

متی باب ۵ آیه ۴۴ امّا من به شما می‌گویم دشمنان خود را محبت نمایید و برای آنان که به شما آزار می‌رسانند، دعای خیر کنید،۴۵تا پدر خود را که در آسمان است، فرزندان باشید. زیرا او آفتاب خود را بر بدان و نیکان می‌تاباند و باران خود را بر پارسایان و بدکاران می‌باراند.۴۶

:)
هیچی دیگه صرفا نظرم بود ;;)
این کپی نظرم تو اونجاست
این جا جاش نیست
من تو پستاي قبلم دليل حمله به سفارت خونه ها رو گفتم. هيچ اشکالي هم به مسلمونا وارد نميشه.
در ضمن چرا از انجيل مدرک مياريد. اين کتاب تحريف شده و نمي شه بعنوان مدرک از هرجا هرجاش استفاده کرد. به عنوان مثال همین که میگه "دشمنان خود را محبت نماييد و براي آنان که به شما آزار مي‌رسانند، دعاي خير کنيد". از کجا معلوم که یهود این آیه را تحریف نکرده باشه تا هر کاری خواستن بکنن و مسیحیا با توجه به این آیه هیچ اقدامی انجام ندن؟ به فرض که آیه تحریف نشده باشه. اونوقت یعنی خیلی از پیامبران، ائمه و معصومین ما که گاهی درگیر جنگ هایی با دشمنان میشدند، همه اشتباه میکردن (چون تو آیه گفته محبت کنین)؟
راجع به اینکه میگید چرا ما به یهود احترام نمیزاریم، ما در قرآن آیه داریم که می فرماید: دشمن ترین افراد نسبت به مسلمانان را یهود می بینید در حالی که دوست ترین افراد نسبت به مسلمانان مسیحیان هستند.
قرآن که در آن هیچ کس نتوانسته و نمی تواند هیچگونه تحریفی انجام دهد این را می گوید. قرآن که دیگه کلام خود خداست. بنابراین مسلمانان حق ندارن از دشمنانشون دوری کنند و با اون ها مقابله؟
راستی اون آیه ای هم که در انجیل می گه "من شما را همانند گوسفندان به ميان گرگان مي‌فرستم. پس همچون مارْ هوشيار باشيد و مانند کبوتربي آزارباشيد" احتمال خیلی زیادی داره که تحریف شده باشه. چراکه خدا هیچ وقت به بندگانش (به طور کلی) مثال گوسفند نمی زنه. از طرفی آیه داره می گه در میان گرگ هایید و باید بی آزار هم باشید. جالبه! جالبتر این که شما ببینید، گرگ قدرتش بیشتره یا گوسفند؟ آیا یهود نمیخواسته با این تحریف به مسیحیا بفهمونه که قدرت یهودیا از مسیحیا بیشتره؟

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
مشهد

جاش نیستا ولی نت ندارم جوابتو بعد مینویسم میذارم،در همین حد که اطلاعاتت بسیار پایینه در اون بخش از حرفام که اشکال گرفتی و آشنایی نداری
ویل ج یو(خاستم بگم نگران نباش همچنان هستم:د)

mohamad.ahmadi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان هاشمی نژاد ١
شهر
مشهد

دوستان سوالی داشتم...
شما معمولا کی بهتون برنامه هفتگی میدن؟

جیرجیرک

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگــــــــــــــان2
شهر
مشد

سال تموم میشه بعد شاید بدن :rolleyes:
به جونه خودم اصن یه یه هفته دو هفته ای میگذره بعد میدن....واقعا دستشون درد نکنه.خدا قوت #S-: :-"

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
مشهد

امروز صبح پست دادم راجبش،امروز مدرسه بودم راجب همین موضوع پرسیدم گفتن جمعه رو سایت مدرسمونه

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

عاغا خداییش ناجوان مردانه ست که شما فرتی جمعه براتون بذارن رو سایت ، بعد به ما تازه بعد از یه ماه برنامه بدن :((
عاغا این چه وعضشه( همون وضعشه)....
مصلی نژاد ، روز اول ، موقع برگشتن به خونه ، سرویسا دم در منتظرمون بودن ، روز اول برنامه می دادن.....
عاغا آرزو به دل موندم که تو همون هفته ی اول ، سرویسارو ردیف کنن :((
نمی دونم مدرسه ما اینجوریه فقط ، یا کل سمپاد این مشکلو داره.....

sill

Sill
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
حکیم
رشته دانشگاه
بیوشیمی

چی می گی زهره جان ؟
دلت خوشه ها ؟!
به ماها یادته گفتن سال دیگه دبیر ریاضی و زیستتون حرف ندارن .... زمانسلطان رفته1 ریاضی مونم مرخصی گرفته چون توراهی داره !
ما الان باید تو فکر این باشیم که معلم هامون کیان ... برنامه که جای خود داره ...هنو پیش هامون معلم ندارن !
تازه جالبتر اینکه مدرسه هنوز نمی دونه کی رو می خواد بیاره برامون... واز اون باحال تر... امسال هم دوباره می خوان کلاس هارو جابه جا کنن....ما که از همین الان عذا داریم چون اگر به اون مغز متفکر های هم کلاسیت بخوریم فاتحه مون خوندس...اونم سال سوم که معدلش هم 70 درصد تو کنکورمون موثره !

grim reaper

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
عمران

جاش نیستا ولی نت ندارم جوابتو بعد مینویسم میذارم،در همین حد که اطلاعاتت بسیار پایینه در اون بخش از حرفام که اشکال گرفتی و آشنایی نداری
ویل ج یو(خاستم بگم نگران نباش همچنان هستم:د)
تو حق نداری به کسی که باهات مخالفه بگی اطلاعاتت پایینه اگه نمیتونی جوابشو بدی پست نده الکی L-:

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

به نقل از grim reaper :
تو حق نداری به کسی که باهات مخالفه بگی اطلاعاتت پایینه اگه نمیتونی جوابشو بدی پست نده الکی L-:
به کسی که مخالفمه نگفتم اطلاعاتت پایینه,بابت بخشیش گفتم که در مورد انجیلی که تو عمرش ندیدش نظر میده,اونم نظراتی کاملا بی مبنا و مدرک و بی اطلاعانه
نگفتم نمیتونم جوابشو بدم؛سیستم,نت,وقت,آزادی در استفاده از سیستم برا اینکتارا تو خونه ندارم پس فک نکنه جوابشو نمکیدم در حالی که میتونم همون لحظه جای دیگه پست بدم,بخاطر این جاهای دیگه پست دادنم اینجا ندادم چون با گوشیم و باید با سیسستم برا جواب اینا بیام,الانم اومدم کافی نت فقط برا سیو این صفحه که ببرم جوابشو بنویسم بعد بذارم
تو هم نمیدونی میتونی پست الکی ندی :-ل

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از دختر نقره ای :
چی می گی زهره جان ؟
دلت خوشه ها ؟!
به ماها یادته گفتن سال دیگه دبیر ریاضی و زیستتون حرف ندارن .... زمانسلطان رفته1 ریاضی مونم مرخصی گرفته چون توراهی داره !
ما الان باید تو فکر این باشیم که معلم هامون کیان ... برنامه که جای خود داره ...هنو پیش هامون معلم ندارن !
تازه جالبتر اینکه مدرسه هنوز نمی دونه کی رو می خواد بیاره برامون... واز اون باحال تر... امسال هم دوباره می خوان کلاس هارو جابه جا کنن....ما که از همین الان عذا داریم چون اگر به اون مغز متفکر های هم کلاسیت بخوریم فاتحه مون خوندس...اونم سال سوم که معدلش هم 70 درصد تو کنکورمون موثره !
اين زمانسلطان چه جورياس؟! خوبه؟!
ما خون به جيگر شديم كه شايگانو برداشتن!
خوب درس ميده اين زمان سلطان؟!؟!

هنوزم كه از برنامه ي ما خبري نيس! رو سايت نذاشتن! يني اگه گذاشتنم من نميدونم چون يورز پسورد ندارم كلا! :-" :-"

AAM

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید ه. ن. د.
شهر
م. م.

sghl
من پیشنهاد دارم که این بحث رو این جا ادامه ندیم.
فقط چند نکته:
به کسی که مخالفمه نگفتم اطلاعاتت پایینه,بابت بخشیش گفتم که در مورد انجیلی که تو عمرش ندیدش نظر میده,اونم نظراتی کاملا بی مبنا و مدرک و بی اطلاعانه
نگفتم نمیتونم جوابشو بدم؛سیستم,نت,وقت,آزادی در استفاده از سیستم برا اینکتارا تو خونه ندارم پس فک نکنه جوابشو نمکیدم در حالی که میتونم همون لحظه جای دیگه پست بدم,بخاطر این جاهای دیگه پست دادنم اینجا ندادم چون با گوشیم و باید با سیسستم برا جواب اینا بیام,الانم اومدم کافی نت فقط برا سیو این صفحه که ببرم جوابشو بنویسم بعد بذارم
تو هم نمیدونی میتونی پست الکی ندی :-ل
1- درسته!! فقط شما انجیلو تو عمرت دیدی!!!!!
2- نظراتی رو هم که میدم مبنای تاریخی و دلایل عقلی دارن (خواستی تو مدرسه بگو بهت بگم).
3- در ضمن شما که خیلی مدرک مدرک می کنی، مدرک خودت درباره این که می گی اطلاعاتت پایینه چیه؟

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

دوستان فرز 1 عربي سال سومتون با كيه ؟!
+
به نقل از دختر نقره ای :
چی می گی زهره جان ؟
دلت خوشه ها ؟!

اونقدرام وضع خراب نيست . گمونم خ زمان سلطان هست .. دبير رياضي هم هست تا يه مدتي ..

AAM

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید ه. ن. د.
شهر
م. م.

sghl
راستی لباس فرم رو باید از کجا تهیه کرد؟
آدرس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا