سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

به نقل از JoLLy GirL :
اییول امید دادی بهم :دی
خدایا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
نگو شما میخواین تشریف بیارین مشهد !! ;D
من برم پیش رئیس نمایندگی سفارش کنم هرجا میفرستنت 1 نیای که . . . !! ;D
ولی خب جدی بچه های فرزانگان 3 انگیزه ی خیلی خوبی دارن ! این امکاناتی هم که ما داریم بخوره تو سرمون ! وقتی تو کل سال ما 2 بار به زور رفتیم آزمایشگاه و کافی نت رو به زور آخر سال راه انداختن و هر وقت هم که کار داشتیم یه مرگیش بود !!! این امکانات به چه درد میخوره واقعا !؟!؟ ;D
معلم ها هم فعلا مدارس غیر انتفایی معمولی معلم هاشون از ما بهتر داره میشه ! خیلی از معلم های عالی به خاطر حقوق بیشتر و مسائل حاشیه ای مختلف دارن میرن مدارس غیر انتفایی معروف !

به نقل از نــيما :
خدایا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
نگو شما میخواین تشریف بیارین مشهد !! ;D
من میخوام تشریف بیارم;D

به نقل از JoLLy GirL :
من میخوام تشریف بیارم;D
جدی؟! :-?
احتمالا میبرنت فرزانگان 2!!!
;D

درکل یه مدرسه ی نمونه دولتی از مدرسه ی ما امکاناتش بیشتره! ;D
اسمشو اگه می خواین میگم... ;D
آزمایشگاه دارن در حد دانشگاه فردوسی...
کافی نتشون همیشه به روی دانش آموزان باز است...
محدودیت واسه دانلود ندارن!
;D

الان که فرقی نمی کنه ببرنش 2یا3 امکانات دوتاشون یکیه ...جا یکیه...یحتمل سال دیگه معلمام یکیه....نمیدونم چرا اسمش دوتا مرکزه فقط...

به نقل از JoLLy GirL :
من میخوام تشریف بیارم;D
خدا به حال هر مرکزی که اونجا میری رحم کنه !! ;D :پی
تشریف بیارین !! ;D میرسیم خدمتتون واسه استقبال حتما !! ;D :))

به نقل از نرگس :
جدی؟! :-?
احتمالا میبرنت فرزانگان 2!!!
;D

درکل یه مدرسه ی نمونه دولتی از مدرسه ی ما امکاناتش بیشتره! ;D
اسمشو اگه می خواین میگم... ;D

آزمایشگاه دارن در حد دانشگاه فردوسی...
کافی نتشون همیشه به روی دانش آموزان باز است...
محدودیت واسه دانلود ندارن!
;D
تایید میشه !! ;D

به نقل از parasto jooon :
الان که فرقی نمی کنه ببرنش 2یا3 امکانات دوتاشون یکیه ...جا یکیه...یحتمل سال دیگه معلمام یکیه....نمیدونم چرا اسمش دوتا مرکزه فقط...
مطمئنی 2 اومده جای 3 ؟؟!؟! البته ساختمون 2 میدونم داغون بودش !! ولی فکر نکنم رفته باشه همون جا !

بععععععععععله من تصمیم گرفتم برم مدرسه امام رضا
از فرزانگانا بهتره فک کنم

به نقل از نــيما :
خدا به حال هر مرکزی که اونجا میری رحم کنه !! ;D :پی
تشریف بیارین !! ;D میرسیم خدمتتون واسه استقبال حتما !! ;D :))

من خودم میام پیشتون
هه هه هه
میخوام بخورمتون

بحث های شخصیتون رو در پیغام خصوصی انجام بدین .

به نقل از نــيما :
مطمئنی 2 اومده جای 3 ؟؟!؟! البته ساختمون 2 میدونم داغون بودش !! ولی فکر نکنم رفته باشه همون جا !
آره الان تو یه ساختمونن.....یعد دو تا دفتر هستش....دو تا مدیره ....کلا خیلی خنده داره....البت مدرسه بزرگه خیلی تابلو بود بخوان فقط 2 تا کلاس توش داشته باشن....

به نقل از JoLLy GirL :
بععععععععععله من تصمیم گرفتم برم مدرسه امام رضا
از فرزانگانا بهتره فک کنم

من خودم میام پیشتون
هه هه هه
میخوام بخورمتون
البته محیط مدرسه ی دخترانه ی امام رضا زیاد برای شما مناسب نیست به گمونم !! میترسم دختران مردم رو هم به انحراف بکشی اونجا !!! ;D
چادر تو مدرسه ی دخترانه ی امام رضا اجباری هست !! تا حالا سرتون فرمودین این چیزی که میگم رو ؟!؟! ;D قاقالیلی نیست هــــا !! ;D

نمیدونستم اینقدر خوردنی هستم !! ;D

آره الان تو یه ساختمونن.....یعد دو تا دفتر هستش....دو تا مدیره ....کلا خیلی خنده داره....البت مدرسه بزرگه خیلی تابلو بود بخوان فقط 2 تا کلاس توش داشته باشن....
بسی مسخره است !! ;D

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
بحث های شخصیتون رو در پیغام خصوصی انجام بدین .
بله !!!! ;D حق با شماست !! ;D شرمنده !! ;D

به نقل از نــيما :
البته محیط مدرسه ی دخترانه ی امام رضا زیاد برای شما مناسب نیست به گمونم !! میترسم دختران مردم رو هم به انحراف بکشی اونجا !!! ;D
چادر تو مدرسه ی دخترانه ی امام رضا اجباری هست !! تا حالا سرتون فرمودین این چیزی که میگم رو ؟!؟! ;D قاقالیلی نیست هــــا !! ;D
چادرم سرم میکنم ;D :(
مشکلی نداره که!!!!!!!!! ;D

اگه خواستین بیاین جدا از بعضی از مسائل مدرسه ی ما خیلییییییییییییییییییییییییییییییی توپه.امام رضا اصلا دبیرستان خوبی نیستا یکی از دوستای من پارسال اونجا می رفت اما اصلا راضی نبود و امسال مدرسشو عوض کرد....بازم هر طور که خودتون صلاح می دونید دوسته من...

به نقل از closeman :
اگه خواستین بیاین جدا از بعضی از مسائل مدرسه ی ما خیلییییییییییییییییییییییییییییییی توپه.امام رضا اصلا دبیرستان خوبی نیستا یکی از دوستای من پارسال اونجا می رفت اما اصلا راضی نبود و امسال مدرسشو عوض کرد....بازم هر طور که خودتون صلاح می دونید دوسته من...
ولی بیشتر دوستای من اونجان و خیییییییلییییییییی راضین

یه دوست عزیزی از بچه های سایت به اتفاق چند تا از دوستانشون اومدن مشهد ! ;D
آقای آرمان حقیقی ! ;D
دوست داشت اگه بشه یه سری از بچه های سایت رو ببینه ! گفتم اینجا بگم اگه کسی از دوستان علاقه داشتن بهم بگن ! ;D
یه جایی قرار میزاریم دیگه ! ;D پیشنهادی هم داشتین که این دوستان سمنانیمون رو ببریم کجا حتما گین ! ;D

مشهد که اصلا معلوم نیست چی کار می کنه این سمپادش؟نه به شعبه یکیا(فرزانگان 1و هاشمی نژاد1 )با معلمای خوبش
نه به شعبه های دیگش...باز شعبه 2 ای ها وصعشون نسبت به ما(از لحاظ معلماشون بهتره) واسه ما که معلم از ازادگان و سعدی میارن...
فقط یه معلم داریم که توووووووووووووووووووووووووووووووووووووووپه
اقای غلامی....

به نقل از closeman :
مشهد که اصلا معلوم نیست چی کار می کنه این سمپادش؟نه به شعبه یکیا(فرزانگان 1و هاشمی نژاد1 )با معلمای خوبش
واسه ما که معلم از ازادگان و سعدی میارن...
ای خداااااااا #-o
من به چه زبونی بگم که معلم های ما هم اونطوری که شما فک میکنین تاپ نیستن!انگلیسی بگم یا فرنچ؟ ;D
معلم های ما هم با مدرسه های عادی مشترک ان!امسال فقط یک یا دو عدد معلم خوب و عالی داشتیم!که واقعا من از این 2عدد معلم سپاسگزارم >:D< ،چون کارشون واقعا عالی بود! ;D
اگه توضیح بیشتر می خوای با پ.خ بهت میگم.

2تا معلم هم واسه ما کلیییییییییییییییییییییییییییه!!!!!!!!!فکرشو کن...2تا!2تا معلم خوب....!

به نقل از نــيما :
یه دوست عزیزی از بچه های سایت به اتفاق چند تا از دوستانشون اومدن مشهد ! ;D
آقای آرمان حقیقی ! ;D
دوست داشت اگه بشه یه سری از بچه های سایت رو ببینه ! گفتم اینجا بگم اگه کسی از دوستان علاقه داشتن بهم بگن ! ;D
یه جایی قرار میزاریم دیگه ! ;D پیشنهادی هم داشتین که این دوستان سمنانیمون رو ببریم کجا حتما گین ! ;D
نيما جان فكر نكنم بشه
كسي نيست كه

به دلیل اظهار علاقه ی شدید شما دوستان برای رفتن پیش آرمان ! ایشون پیش شما میان !! ;D
4 شنبه که بیشتر بچه ها کلاس دارن ! قرار شد بیان مدرسه ! ( به احتمال زیاد ! قطعی شد باز میگم ! )
بعدش هم اگه قسمت بشه و طلبیده بشیم بریم دور همی ناهار آس یه چیزی بخوریم ! ;D
هرکی هم دوست داشت بیاد دیگه خودش !! ;D

خب اگه میان اونجا یه سر بیاین فرزانگان1 مارو هم بردارین با هم بریم...:d

خب اگه میان اونجا یه سر بیاین فرزانگان1 مارو هم بردارین با هم بریم...:d
البته اصولا چون هدف نشون دادن محیط آموزشی مراکز مشهد هست ! و اینکه کارگاه حرفه و فن و اینا اون ور هست !
از همون سمت در اون کوچه ی شما به احتمال زیاد میایم بچه یه صفایی هم بکنه اومده زیارت دیگه !! ;D :))

استغفرلله ! چه حرف ها !!! [-( :-"

Back
بالا