شاید پیش دانشگاهی داشته باشیمبه نقل از * ســـــــــارا * :بچه ها من گناه دارم
یکم بهم بگین از مدرستون اشناشم
مثلا اینکه معلمای مشترک دارین یا نه؟
به نقل از فائزه.م :شاید پیش دانشگاهی داشته باشیم
کدوم مدرسه بالاخره قراره بری؟؟؟به نقل از * ســـــــــارا * :بچه ها من گناه دارم
یکم بهم بگین از مدرستون اشناشم
مثلا اینکه معلمای مشترک دارین یا نه؟
معلوم نیسبه نقل از parasto jooon :کدوم مدرسه بالاخره قراره بری؟؟؟
هر دوتاش میتونم برم منظورم 3 یا 2 یا امام رضا بودبه نقل از parasto jooon :واقعا؟؟؟ یعنی گفتن خودت یک کدومو انتخاب کن....یا قراره بهت بگن؟!؟!
با این که 2 و 3 خیلی خوب نیستن ولی از غیر سمپاد (امام رضا ) بهترهبه نقل از * ســـــــــارا * :هر دوتاش میتونم برم منظورم 3 یا 2 یا امام رضا بود
بی ادب ما خوب نیستیم...؟؟؟؟خیلیم خوبیم.....:dبه نقل از فائزه.م :با این که 2 و 3 خیلی خوب نیستن ولی از غیر سمپاد (امام رضا ) بهتره
بچه های 3 قوی و خوب ان
اره میگن امام حسینم خیلی خوبهبه نقل از parasto jooon :بی ادب ما خوب نیستیم...؟؟؟؟خیلیم خوبیم.....:d
اما فکر کنم امام حسین از امام رضا بهتر باشه...
نه منظورم این نبود منظورم سطح معلم ها بودبه نقل از parasto jooon :بی ادب ما خوب نیستیم...؟؟؟؟خیلیم خوبیم.....:d
اما فکر کنم امام حسین از امام رضا بهتر باشه...
از امام رضا بهتره ولی دبیرستان خوب دخترانه نوربه نقل از * ســـــــــارا * :اره میگن امام حسینم خیلی خوبه
اره نورم خوبهبه نقل از فائزه.م :از امام رضا بهتره ولی دبیرستان خوب دخترانه نور
مدیر سابق فرزانگان 1 دوسته مامانمهبه نقل از parasto jooon :ولی اگه پارتی دااشتی به راحتی می تونستی بری 1.....
آره فائزه جون اوضاع معلمامون خیلی خرابه..راست میگی...
1- عمه ی من تو امام حسینهبه نقل از * ســـــــــارا * :اره میگن امام حسینم خیلی خوبه
خب اون مدیر سابقهبه نقل از * ســـــــــارا * :مدیر سابق فرزانگان 1 دوسته مامانمه
دخترشم هم سن ماست تو فرزانگان یکه
به نقل از parasto jooon :عذر می خوام همه ی بحثا رو که تو پ.خ. ادامه بدیم...پس چی مربوط به اینجا میشه؟؟؟
به نقل از نرگس :در اين تاپيك مسائل مربوط به سمپاد مشهد از قبيل نقاط قوت،صحبت در مورد ميانگين نمرات مراكز مختلف مشهد،پيشنهادات،آزمون هاي مربوط به مراكز مشهد و... را مي توانيد بيان كنيد.
X تكرار ميكنم تاپيك سمپادي هاي مشهد و... فقط براي معرفي است نه چيز ديگر.بنابر اين در صورت مشاهده هرگونه پست نا مربوط،آن پست حذف خواهد شد.