اره...به نقل از نرگس :بچه های فرزانگان 3،از معلم های امسالتون خبر دارین ؟!
می دونین معلم هر درستون کیه؟
همونی که میگن مزخرفه؟به نقل از کلــــــــــــــوز...! :نه...خانوم عزیزی فک می کنم وا3 فیزیک تکمیلیمونه....
اون روز لیست معلما رو دیدم!هه...قاضی دوباره وا3 زیسته
به نقل از parasto jooon :نه عزیزم.......من از اون دختره عبدی پرسیدم کیو برای فیزیک داریم گفت عزیزی.....تکمیلی و غیرتکمیلی نداره دیگه.....
واااااااای خدا رو شکر تجربی نیستم وگرنه با قاضی خود کشی می کردم...اون عرضه درس دادن دومو داره آخه......ریحانه جان اشتباه می کنی امکان نداره...
به نقل از کلــــــــــــــوز...! :خانوم قاضی؟
من ازش به دلایلی بدم نمیومد. ..اما گویی بچه ها دوسش نداشتن
ادبیاتمون هم با خانوم عشقی هست!دومای پارسال زیاد راضی نبودن ازش!! :-ssبه نقل از فائزه.م :راستی فیزیک ما عزیزی هست
علیزاده چه طوریه؟!به نقل از کلــــــــــــــوز...! :اره...
ریاضی بازم علیزاده :-&
خوش به حالتون!خانوم دانش اموز اون وقت دبیر ما...
نمیدونم ولی الداغی داشت تلفنی با شرکا حرف میزد بهش اصرار میکرد بیادبه نقل از نرگس :ادبیاتمون هم با خانوم عشقی هست!دومای پارسال زیاد راضی نبودن ازش!! :-ss
آزمایشگاهمون هم با عزیزیه یا با شرکاست؟
ضیا خیلی بهتره!به نقل از فائزه.م :من دوست داشتم فیزیک هم با شرکا باشه :-s
راستی پرا با ضیا نداریم
قطعا فرزانگان 1 بهتره البته فکر کنم بچه های 3 درس خون ترن ولی کلا هرجا بری مهم اینه که فرزانگانی چه 1 باشی چه 3 هردوجا بچه های گلی داره!به نقل از * ســــــارا حــقیـقـی * :من امروز تصمیم گرفتم برم فرزانگان :-[
حالا برم 1(پارتی) یا 3 ؟ راهنمایی کنی :)د
طبیعتا 1 سطحش بالاتره !! نه به خاطر بچه هاش ! بیشتر به خاطر معلم هاش ! وگرنه بچه های 3 هم در حال حاضر سطحشون خیلی خوبه !به نقل از * ســــــارا حــقیـقـی * :سطح کدوم بالاتره؟
همون که پایین تره من میرم
نتیجه گیری:به نقل از نــيما :طبیعتا 1 سطحش بالاتره !! نه به خاطر بچه هاش ! بیشتر به خاطر معلم هاش ! وگرنه بچه های 3 هم در حال حاضر سطحشون خیلی خوبه !
اما خب ظاهار قراره باز در آینده سطح بندی کنن و دانش آموز های کمی ضعیف تر رو اونجا بفرستن !! #-o ولی خب پایه ی دوم امسال سطحشون مثل 1 هست خود دانش آموزانش !
هوس نکنی بیای 1 هــــــــا !!!