sky girl
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : سمپادی های مشهد
پس در نتیجه یکی از مناطق طبیعی مشهد که مکان تفریحی شده، مناسبه. مثل همون طرفای طرقبه و شاندیز و اون طرفا، مثلا روستای کنگ.
بعد واسه خانواده ها و اجازه شون، خب چند تا دوست با هم، یک والدین هم با خودشون میارند! اینطوری خیال اونا هم راحته و ما هم راحت تریم در هر صورت. :)
بچه ها، کسایی که مطمئننا میاین و مایلید با این ، لطفا بگین!
× علاوه بر بحث میتینگ، تمیز کردن طبیعت مون و تفریح، کلا کار جالبیه که انجمن سمپادیا و کاربراش، این چنین کار فرهنگی رو با هم انجام میدن B-)
ما میخوایم طبیعت مون رو که مردم به بهانه تفریح میرند اونجا و آشغال هاشون رو اونجا میریزند و کثیفش میکنند رو تمیز کنیم و واسه طبیعت مون هست، یه کاری که شاید به بقیه هم یادآوری کنه این که نباید طبیعت رو آلوده کنند.به نقل از Mohamad.ak :سعي كنيد خارجه مشهد نباشه...اخلمد خوبه اما مسئله اينه كه مام مي خوايم تفريحي بريم ايا؟فك نكنم بچه ها استقبال كنن چون دوره
پس در نتیجه یکی از مناطق طبیعی مشهد که مکان تفریحی شده، مناسبه. مثل همون طرفای طرقبه و شاندیز و اون طرفا، مثلا روستای کنگ.
بعد واسه خانواده ها و اجازه شون، خب چند تا دوست با هم، یک والدین هم با خودشون میارند! اینطوری خیال اونا هم راحته و ما هم راحت تریم در هر صورت. :)
خب من هم موافقم... دفعه بعدی رفتگران طبیعت رو بریم باهشون.به نقل از zahra.gh :من ميگم اگه قصد تميز كاري و ايناس بياين يه بار با همين گروه رفتگران طبيعت بريم هممون بعد ببينيم چه جاهايي هست و اينا بعد دفه بعدش باهم بدون اونا ميريم!!
بعد تازه خانواده ها هم اركي هستن ديه!!
+ تو خيابون نريم اصن.... خيلي ضايه و خيته
++ منم هستم
بچه ها، کسایی که مطمئننا میاین و مایلید با این ، لطفا بگین!
× علاوه بر بحث میتینگ، تمیز کردن طبیعت مون و تفریح، کلا کار جالبیه که انجمن سمپادیا و کاربراش، این چنین کار فرهنگی رو با هم انجام میدن B-)