سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

چرا خبری نیس ازش؟ اتفاقا فکر جالبیه!! خوبه برنامه بریزید براش ;D

به نقل از sky girl :
دوستان چند لحظه صبر کنید و از خودتون نتیجه گیری نکنید!
تا شنبه خبر میدم که قراره چی کار کنیم ;)
شنبه شد...

اما کلا برگزار کردن میتینگ اونم با این سبک کار سختیه
حالا اگه اینم نشد ایرادی نداره
میتونین رو میتینگ نمایشگاه کتاب ابان حساب کنین..

اقا ميشه بريم پارك ملت بعد از اونجهم بريم اون برنامه اي كه فرمودن

به نقل از امــیـــررضـــا :
الانم دوشنبس!!! ;D
به قول یکی از دوستان :اسپمم خودتونین!

بلي بلي
كجا بريم؟يكي از دوستان فرمودند كه مشهد اصن جايي نداره كه بريم [-( [-(
من ميگم كه پاركا سر صبح خلوت اند...
نظر بدين وگرنه مه بيخيالش شيم با اين برنامه ريزيمون

خب برنامه پارکه ملت تا 7روز دیگه هستش
چیزای سرگرم کننده ای شاید داشته باشه
هر شب داداشمو نیبرم و اینا :-"
برا پسرا ::
تیرکمون...شیشه شکونیه استکانی... :-"
پنالتی در سه نوع
فوتبال دستی
بازی حسی هوشمند :-"
برا برادر و خواهر کوچیکاتونم کلی سرگرمی داره ک میتونین بیارینشون
برا خانوما در سایت ورزشی بانوان
برا آقایون دور زمین چمن
ولی خب چیزی ک نشون نیده جنبه میتینگی برا جنس خاصه خودشو داره
همین

من واقعا از همه عذر میخوام...
دو روز دیر تر اومدم از موقعی که گفته بودم میام ... #-o X_X

تاپیک مربوطه .

لطفا بحث های مربوط به رفتگران رو اونجا بگین... :)

آخي دلم براتون تنگ شده بود دوستان...
;D
ميگم بچه ها يكم خلاقيت داشته باشيم...
اين رفتگران طبيعتو اينارو يه جا ديگه ديدم...
درسته رفتاراي خوب بايد ترويج بشه و تقليدش بد نيس...
اما...
نظر من اينه...
منتظر ديساي زيباتون هستم... ;D

ای کاش اینجا شمال بود ، میرفتیم گروهی ساحل رو تمیز میکردیم با اون همه آشغال که هیچ کس هم نیست که تمیزشون کنه ... #:-S 8-| :-<

خوب از خیال لافی میایم بیرون و به ادامه بحث میپردازیم :دی

خوب حالا این بحث طبیعت و اینا که جای خودش ، ولی میگم آقا آخرای شهریور ، اگه دوست داشتین و راضی بودین ، یه قراری تو یه پیتزایی جایی بذاریم ، هم احمد آباد خوبه ، هم سجاد ، جای دیگه ای هم خوب هست بگین ، یه شامی چیزی دور هم میزنیم ، حرفامونم میزنم ، شوخی و خنده و گریه و اینا هم میکنیم ، بعدم میریم خونه دیگه !
بعدم چنانچه خانواده خیلی حساس بود ، میگین با دوستامون میریم بیرون یه شام بخوریم ، آخر شهریوره دیگه و بعدم مدرسست و اینا ... مشکل هم نداشتن که خوب بسم الله :دی
*میگم ، هر کار علمی و اجتماعی میخواین بکنین ، بکنین ، ولی یه شام هم ضرر نداره بخوریم دور همی ;D
** من هی از شناسه "یم" استفاده میکنم ممکنه خودم نتونم بیام ولی کلا میگم اگه قصد دور هم بودن و مثلا آشنا شدن هست ، با یه شام هم میشه خیلی دل چسب ترش کرد ... :)) (تاکید میکنم که این موضوع هیچ دخلی به رفتگران طبیعت و اینا نداره ، اونا هم برید خوبه ;D )

به نقل از Pouria.K :
. . . میگم آقا آخرای شهریور ، اگه دوست داشتین و راضی بودین ، یه قراری تو یه پیتزایی جایی بذاریم ، هم احمد آباد خوبه ، هم سجاد ، جای دیگه ای هم خوب هست بگین ، یه شامی چیزی دور هم میزنیم ، حرفامونم میزنم ، شوخی و خنده و گریه و اینا هم میکنیم ، بعدم میریم خونه دیگه ! . . .
خیلی ایده ی قشنگ دوست داشتنیه ولی چند درصد احتمال میدی که پدر مادر ها اجازه ی اینکارو بدن ؟

البته از اونجایی که من همیشه دارم ساز مخالف میزنم و میگم نمیشه این دفعه میخوام اعلام آمادگی کنم برای همه چیزش ،یعنی هم پاییه ی هماهنگیش هستم هم پاییه ی اجازه گرفتن از پدر و مادرهاتون یکجورایی میخوام خودم رو امتحان کنم ولی اولش خودتون یکم هم سبک سنگین کنین ببین چند درصد میشه و اگه دیدین میشه من پایه ام !

به نقل از A F S H I N :
خیلی ایده ی قشنگ دوست داشتنیه ولی چند درصد احتمال میدی که پدر مادر ها اجازه ی اینکارو بدن ؟

البته از اونجایی که من همیشه دارم ساز مخالف میزنم و میگم نمیشه این دفعه میخوام اعلام آمادگی کنم برای همه چیزش ،یعنی هم پاییه ی هماهنگیش هستم هم پاییه ی اجازه گرفتن از پدر و مادرهاتون یکجورایی میخوام خودم رو امتحان کنم ولی اولش خودتون یکم هم سبک سنگین کنین ببین چند درصد میشه و اگه دیدین میشه من پایه ام !
نه گفتم که ، من به شخصه خانوادم بدونن خوب دختر غریبه هم هست ، مطمئنا به این راحتی با قضیه کنار نمیان ...
برا همین هم میگم اگه مشکلی دارن بگین فقط با دوستاتون دارین میرین شام بخورین (دروغ هم نگفتین البته :دی) ، آخر شهریور هم هست ، بعیده بگن نه ...
*این در صورتیه که خود شخص اول بخواد که بیاد واقعا ، بعد مثن ببینه خانوادش راضی نمیشه بیاد همچین حرفی رو بزنه ... اگه خود شخص راضی نیستش که با یه گروهی که هم پسر هست و هم دختر ، بره شام بخوره ، لطفا نیاد اینجا بگه که درست نیست و این حرفا ... برا اونایی که میتونن بیان گفتم ;)

** بعدم خانواده لازم نیست همیشه همه چیزو بدونن ! :-" :-" :)) :)) همین که بگین با بچه ها امشب میریم شام کافیه :-" :))

• لایک
امتیازات: G.MM

اینجا بیشتر مشکل اجازه ی پدر و مادر هاست فکر نمیکنم زیاد باشن کسانی که با بیرون رفتن با جنس مخالف مشکل داشته باشن ، این قضیه برای این نسل طبیعی و حل شدس ! ;D

به شدت مخالفم با این قضه که یک چیزایی پنهان بشه ، آخه گاهی کم گفتن حقیقت از دروغ گفتن اون بدتره !
هر کسی میاد باید خیلی قشنگ روشن درباره ی جایی که میخواد بیاد و افرادی که میخوان بیان برای پدر و مادرس توضیح بده و اجازه بگیره ،آخه همیشه تهش جایی پیدا میشه که همه چیز معلوم میشه پس بهتره همون اول گفته بشه تا اعتماد ها هم بیشتر بشه ! ;D

به نقل از A F S H I N :
اینجا بیشتر مشکل اجازه ی پدر و مادر هاست فکر نمیکنم زیاد باشن کسانی که با بیرون رفتن با جنس مخالف مشکل داشته باشن ، این قضیه برای این نسل طبیعی و حل شدس ! ;D

به شدت مخالفم با این قضه که یک چیزایی پنهان بشه ، آخه گاهی کم گفتن حقیقت از دروغ گفتن اون بدتره !
با قسمت اول حرفت مخالفت می نمایم ;Dواقعا برا خونواده خعلی ها حل نشدس.بعدشم این چیزای پنهانو خوب اومدی!اگه قرار یه جمع دوستانه باشه به دور از هر گونه رفتارایی که خودتونم میدونین چی میگم و اینا :-" برگزار نشه بهتره :-??

به نقل از ASSSAL :
با قسمت اول حرفت مخالفت می نمایم ;Dواقعا برا خونواده خعلی ها حل نشدس.بعدشم این چیزای پنهانو خوب اومدی!اگه قرار یه جمع دوستانه باشه به دور از هر گونه رفتارایی که خودتونم میدونین چی میگم و اینا :-" برگزار نشه بهتره :-??
منظور من رو بد متوجه شدین ،برای پدر و مادر ها حل نشدس ولی برای خود بچه های این نسل ، یعنی من و شما کاملا حل شده و طبیعیه ، ما همه یاد گرفتیم در کنار هم خیلی خوب و طبیعی زندگی کنیم ، برای این نسل جنسیت تو دوست زیاد تفاوتی نداره دیگه خیلی چیزا طبیعی شده !
من این حرف رو برای این زدم :
*این در صورتیه که خود شخص اول بخواد که بیاد واقعا ، بعد مثن ببینه خانوادش راضی نمیشه بیاد همچین حرفی رو بزنه ... اگه خود شخص راضی نیستش که با یه گروهی که هم پسر هست و هم دختر ، بره شام بخوره ، لطفا نیاد اینجا بگه که درست نیست و این حرفا ... برا اونایی که میتونن بیان گفتم

به نقل از ASSSAL :
خوب آخه دوست من ! هم من شعور و شخصیتم میرسه که از این کارا و اون کارا نکنم ، هم بقیه دوستان ! کسی هم خواست از این کارا و اون کارا بکنه به شخصه اگه بیام مطمئن باش نمیذارم ، منم نیام مطمئن باش هستن چند نفری که نذارن ...
من از این لحاظ میگم که ، بعضی از خانواده ها همین که بدونن مختلط هست، کلا انگار از دین برگشتی ... در حالی که عاقا والا بخدا یه شام هست با دوستان ...
*باشه عاقا ، هر کسی هر جوری دوست داره با خانوادش صحبت کنه ، خواست بیاد در خدمتیم ، نیومد هم که خوب هیچی دیگه ... :دی
** دوباره تاکید میکنم دوستانی که خودشون مایل نیستن برا اینکه بیان ، نیان بگن نکنید و جو منفی بدید ، دوست ندارید میتونین هیچی نگین و در مورد موضوعای مثل مثلا میتینگ نمایشگاه کتاب یا رفتگران طبیعت نظر بدن ;) یه کار نکنین 2 نفر دیگه هم میخوان بیان پشیمون بشن :))
***این فقط صرفا یه پیشنهاد بود ;;)

نه جدی خوشالین شما :))

میتینگ معمولیشو نتونستین موفقیت آمیز برگذار کنین حالا برین بیرون دوستانه شام میل بفرمایین؟ :))

×حالا میاین می‌گین انرژی منفی نده، اما خب بدیهیه که عملی نیست.

بحث رو به حاشیه نکشین لدفن. ;;)

به نقل از BUG :
نه جدی خوشالین شما :))

میتینگ معمولیشو نتونستین موفقیت آمیز برگذار کنین حالا برین بیرون دوستانه شام میل بفرمایین؟ :))

×حالا میاین می‌گین انرژی منفی نده، اما خب بدیهیه که عملی نیست.
نه خوب مشکل میدونی چیه ؟

دوستان از هر میتینگ انتظار یه چیز علمی یا اجتماعی خیلی خاص دارن ! حتما باید موزه ای ، نمایشگاهی چیزی باشه !
خوب نیست عاقا ! لاس وگاس نیست ،مشهده ! نیست برادر من ، جایی که بشه هم بریم همدیگه رو ببینیم ، هم بتونیم یه چیز خیلی خوبی از اونجا یاد بگیریم یا کار خیلی خوبی انجام بدیم نیست ، حالا هی بشین کل تابستونو بگرد !
باشه هم جوریه که خیلیا نمیتونن بیان ! مثل همین رفتگران طبیعت ! خوب حقیقتا کمتر کسی میتونه بیاد ! خیلی هم کار خوبیه ولی خوب کمتر کسی میتونه بیاد ...
اگه همچین انتظاری نداشته باشین از میتینگ ، همین کوهسنگی که یه بار رفتین هم دوباره بریم خوبه والا ...

* بعدا نوشت !
خوب یه چیزی بعد ! حالا شام هم نشد اشکال نداره ! صبح یه سر نمیاین پارک ملت ، یه 1 ساعت باشیم بعد بریم !؟ :دی
یه بدمینتونی ، ورزشی چیزی ، اگه پایه باشین با اهدا جوایز نفیس (مثلا حداکثر 10 تومن ، اونم تقسیم بر تعداد نفرات میشه البته:دی ) هم داشته باشیم :-"
صبح 9 اینا مثلا اونجا باشیم ، تا 10 ، 10:30 هم تمومش کنیم که آفتاب زیاد اذیت نکنه ... :دی
جا بر نشستن هم پیدا میشه وسطای پارک ، میشینیم یه مافیای ، پانتومیمی چیزی بازی میکنیم دیگه ... ;;)
حیفه ها ! تموم شد تابستون :-??
والا بخدا میتینگ تو شهرای دیگه هم توی پارکی چیزی هست :دی

به نقل از Pouria.K :
خوب آخه دوست من ! هم من شعور و شخصیتم میرسه که از این کارا و اون کارا نکنم ، هم بقیه دوستان ! کسی هم خواست از این کارا و اون کارا بکنه به شخصه اگه بیام مطمئن باش نمیذارم ، منم نیام مطمئن باش هستن چند نفری که نذارن ...
** دوباره تاکید میکنم دوستانی که خودشون مایل نیستن برا اینکه بیان ، نیان بگن نکنید و جو منفی بدید ، دوست ندارید میتونین هیچی نگین و در مورد موضوعای مثل مثلا میتینگ نمایشگاه کتاب یا رفتگران طبیعت نظر بدن ;) یه کار نکنین 2 نفر دیگه هم میخوان بیان پشیمون بشن :))
عاغا چرا حرف تو دهن بنده میذارین؟؟؟ :oمن در راستای حرفای افشین حرف زدما!!!خودم اگه وقت داشته باشم میام
من کی گقتم مخالفم عایا؟؟فقط یه توصیه کوچولو بود همین ;D
لطفا سریع جبهه نگیرین کمی ملایمت لطفا :-"
ببخشید دیر ج دادم.نت نداشتم

به نقل از A F S H I N :
منظور من رو بد متوجه شدین ،برای پدر و مادر ها حل نشدس ولی برای خود بچه های این نسل ، یعنی من و شما کاملا حل شده و طبیعیه ، ما همه یاد گرفتیم در کنار هم خیلی خوب و طبیعی زندگی کنیم ، برای این نسل جنسیت تو دوست زیاد تفاوتی نداره دیگه خیلی چیزا طبیعی شده !
من این حرف رو برای این زدم :

مخالفم ... هنوز هم تو همین مدارس سمپاد میشناسم کسایی که براشون حل نشده ست و نمیتونن درست برخورد کنن...

ولی با این که نمیشه هم مخالفم ... ممکنه شدنی باشه اما بستگی به افراد شرکت کننده داره...

Back
بالا