به نقل از fateme12 :ندا کمندی هم طلای زیست گرفته.من اسمشو تو طلاها ندیدم ولی فامیلاش امروز تو روزنامه بهش تبریک گفته بودن
معصومه اسدی نجوم بود.چه ربطی داره ب اونی ک من میگم؟به نقل از (2M) :برنزه ... معصومه اسدی ... المپیاد نجوم... هم مدرسه ایته بعد بهش میگی بعثتی؟ اون پرده به اون بزرگی بعد مرحله 2 تو مدرسه ندیدی اسمش نمیدونی؟؟؟ >D
اگه هاشمی نژاد یک هستی و فیزیک قاضی دارین که کلا به هیچ معلم دیگه فکر نکن چون بهتر از اون رو نمیتونی مشهد پید کنی واقعا درست کلاس هاش رو بری و درست گوش بدی راحت میدونی درحد 80-90 بزنی !به نقل از arash@ :بچه ها دبیر خوب برای کنکور (فیزیک ،ادبیات ، ریاضی ، شیمی،) کیه ؟ میدونم چند بار گفتید ها ولی الان لازم دارم دوباره بگین خیلی ممنون فوریه
بعد اقای صادقی برا فیزیک چ طوره ؟ داشتین؟
به نقل از XTREME :البته من به عنوان یک دانش آموخته نظر اکثریت بچه ها و همدوره ای های خودم رو میگم و نظر شخصیمو به کسی تحمیل نمی کنم وگرنه خودم از بعضی از این افرادی که نام می برم راضی نبودم:
فیزیک (رضا قاضی)
ادبیات( مهدی سمندر)
ریاضی (اسماعیلی مود)
شیمی( مرتضی محمدی)
کلا نمیشه خیلی سنگین گفت کدوم مشاور خوبه کدوم بده ، مخصوصا برای تجربی ، برای ریاضی من میتونم خیلی دقیق بهت بگم مزاری خیلی بهتره ولی برای تجربی آقای مزاری یک مزایایی داره اخترای یک سری ، مزاری یک واحد آزمون قوی داره ، کلا تیمی که باهاش کار میکنن خیلی قوی هستن ولی اخترایی تیم و برنامه ی آزمون خیلی دقیقی نداره ولی الان چند ساله بیشتر داره رو بچه های تجربی کار میکنه یکجورایی تخصصی تر شده ولی اگه سال سوم هستی به نظر من برو پیش مزاری ، البته اگه وقت داشت و با خودش بودی و اگه وقت نداشت و با افراد دیگه مجموعه قرار بود باشی حتما برو سراغ اخترایی !به نقل از G.MM :برای تجربی مشاور تحصیلی آقای مزاری خوبه یا اختراعی؟
من خودم با مزاری بودم ، مزاری سیستم کاریش اینطوری که وقتی وارد اتاقش میشی اول کارنامه ی آزمون قبلیت رو نگاه میکنه ، بعد بهت برنامه میده ، بعد اینا روهم میشه 5 دقیقه ، حالا تو یا سوال داری ازش و مشکل هایی که داری رو عنوان میکنی و ازش میخوای برات توضیح بده که خب اینطوری میتونی تا نیم ساعت هم بشینی یا هم که نه ، همینطوری وامیستی بهش نگاه میکنی ،وقتی ببینه کاری نداری میندازت بیرون ولی اگه کار داشته باشی میتونی کلی بشینی و اگه بیشتر باز کار داشته باشی یک وقت دیگه تو همون هفته بهت میده دوباره بهت مشاوره میده !به نقل از G.MM :درسته خیلیا مزاری رو ترجیح میدن
ولی مزاری اونجوری که من دیدم اصلا وقت نمیذاره رو بچه ها
فقط رو پیشا وقت میذاره اونم خیلی کم
برنامش خوبه ولی اگه دلت بخواد میتونی از زیرش در بری
مثل آقای زندگانی نیست که کلی رو بچه هاش وقت بذاره ولی زندگانی برای تجربی خوب نیست اصلا
اختراعی رو هم من از بچه های خوب مصلی نژاد شنیدم ولی اکثر بچه های تیزهوشان گفتن مزاری بهتره
برای همین آدم واقعا میمونه
+از نظرتون آدم از فارغ التحصیلا فعلا کمک بخواد بهتر نیست تا بره پیش مشاور؟ (پیشنهاد یکی از دوستان )
یعنی مشاور از کی واقعا لازمه؟
به نقل از fateme12 :دوستان گل فرزانگا یکی.برنامه هفتگی نداریم؟یعنی اگه ندن روز اول بیکاریم B-)
بله متاسفانه دیدم که برنامه داریم.برنامه ی اولای پارسال بعضی روز ها حتی ترتیب درساش با ما هیچ فرقی نکرده.به نقل از K.M.W :یه درصد احتمال بدین که ترکیب اکبرپور و حسینی بیکاری روز اولُ نتیجه بده .
لینک
اقا این قاضی اخلاقش خوبه؟ خیلی بد میگن (حالا نمیدونم درسته یا نه؟) دعوام نکنه یه وقت ؟ بعد یه سوال دگه برا زیست کچویی بهترینه؟ برا شیمی اقای جغتای ک تو کانون هم درس میده چی؟به نقل از A F S H I N :اگه هاشمی نژاد یک هستی و فیزیک قاضی دارین که کلا به هیچ معلم دیگه فکر نکن چون بهتر از اون رو نمیتونی مشهد پید کنی واقعا درست کلاس هاش رو بری و درست گوش بدی راحت میدونی درحد 80-90 بزنی !
شیمی هم استاد مرتضی محمدی میتونم با جرعت بگم بهترین معلم شیمی و کلا یکی از بهترین معلم های من بوده ، خیلی قشنگ درس میده و خیلی دقیق و مفهومی !
برای ادبیات من خودم نظری ندارم ولی چیزی که همه میگم سمندر خیلی خوبه !
ریاضی هم ما با عباسپور داشتیم و با تمام احترامی که به خاطر شخصیت خوبشون براشون قائل هستم ولی به نظر من برای کنکور اصلا خوب نبودن و اونطور که من از بقیه شنیدم اسماعیلی مود خیلی خوبه ، بازم میگم من از بقیه شنیدم خودم با ایشون اصلا کلاس نداشتم !
دوست عزیزم واقعا شما از این معلم ها راضی نبودی ؟ چون واقعا احساس میکنم اون ن اونجا اشتباهه و منظور شما راضی بودم بوده ، البته بازم این نظر شما ولی واقعا برای من خیلی عجیبی از معلم ها مخصوصا آقای قاضی و آقای محمدی راضی نبودین !
بستگی داره اخلاق خوب رو چی توصبف کنیم !به نقل از arash@ :اقا این قاضی اخلاقش خوبه؟ خیلی بد میگن (حالا نمیدونم درسته یا نه؟) دعوام نکنه یه وقت ؟ بعد یه سوال دگه برا زیست کچویی بهترینه؟
آها ،من بد برداشت کردم !به نقل از XTREME :دوست خوبم مطلبی که من نوشتم رو با دقت نخوندی.من گفتم از بعضی هاشون راضی نبودم نه از همگیشون.
محمدی بین اینا همه چیزش خوبه.هم اخلاقش هم شخصیتش هم طرز درست دادنش و...
سمندر هم خوبه ولی یه مشکلی که داره اینه که فقط نظرات و تفسیر و تحلیل های خودش رو قبول داره و ظرفیتش برای به چالش کشیدن و انتقاد کمه و زود از کوره در میره و در بعضی مواقع که بین کتاب های موجود در بازار مثل گاج و... و گفته های خودش تناقض وجود داره به طور واضح و روشن و منطقی صحبت نمیکنه.
در مورد قاضی نظری نمیدم.
در مورد عباسپور هم باهات هم عقیده ام و به نظر من برای کنکور دبیر خوبی نیست ولی برای مقاطع اول تا سوم دبیرستان خوبه.ما تو سال پیش دانشگاهی باهاش ریاضیات گسسته داشتیم.
به نقل از A F S H I N :قاضی خیلی خوبه !