دوست عزیز چن روز پیش رفتیم پارک خورشید!خودتون تشریف نیاوردین خو!تقصیر بقیه چیه؟؟!!به نقل از Pouria.K :یه ضرب المثلی هست که میگه : خوب به درک
اول تابستون جلز و ولز میکردین ، تهش که رسید کسی نیستا ! خیلی باحاله![]()
![]()
به نقل از Pouria.K :یه ضرب المثلی هست که میگه : خوب به درک .. اینکه آهنگ بود نه ضرب المثل مجید جان!!
1) اول تابستون جلز و ولز میکردین ، تهش که رسید کسی نیستا ! خیلی باحاله![]()
2) باوشه ، دیگه ایشالله نمایشگاه کتاب که بیاین خداوکیلی![]()
3) ما نیز ممکنه بریم پارک آبی با چندی از دوستان (عاقا یکیشون نقره فیزیک شده ها ! آدم حسابی هم هست تومون)
:-خز شد + :-یکم پـــُـــز
![]()
![]()
![]()
به نقل از ASSSAL :دوست عزیز چن روز پیش رفتیم پارک خورشید!خودتون تشریف نیاوردین خو!تقصیر بقیه چیه؟؟!!
نه بابا محسن که نه !به نقل از Fitz William . Darcy :3) آدم حسابی تون مُحسنه؟!! (منظور بدی ندارم البت!) .. بعد تو شرم نـمیکنی به من خبر نـمیدی این چیزارو (بوققققققق)! X-(
نه اینکه فک کنی عاشق آب تنی ام!نه .. میخواستم بیام شیرینی مونو بگیرم خب مدال آورده! به طلایی مونم البت اس دادم!!
.
:- آوردن صورتم جلو جهت راحت تر زدن تو گوشم !دوست عزیز چن روز پیش رفتیم پارک خورشید!خودتون تشریف نیاوردین خو!تقصیر بقیه چیه؟؟!!
چرا کم میکنی هان؟...هان بگو هان؟به نقل از Pouria.K :+تبریک به عزیزان مشهدی که مدال آوردن تو المپیاد !
- 1 طلا فیزیک ، 2 تا نقره
دوستان علاقه شدیدی به زدن بنده دارنبه نقل از R @ Y :چرا کم میکنی هان؟...هان بگو هان؟![]()
سه تا نقره نه دو تا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ها پ چی....هم چی میزنم با دیوار نوسان کنی !!!!!!!!به نقل از Pouria.K :دوستان علاقه شدیدی به زدن بنده دارن![]()
خوب نمیدونستممن پسرا رو مطلع بودم
اون یکی دیگه کی بود !؟
![]()
خشن نبود لحن حرفام!!به نقل از Pouria.K ::- آوردن صورتم جلو جهت راحت تر زدن تو گوشم !
چند نفر بودین ؟ :)
بعد اینکه چه کارایی کردین و چقدر با هم بودین ؟ :)
چقدر دوستان مهربوننبه نقل از R @ Y :ها پ چی....هم چی میزنم با دیوار نوسان کنی !!!!!!!!
بعد عمری مشهد فیزیک 4تا قبولی درُس حسابی داده اونوخ کم میکنی؟!!!!!!!!!!!!!..........برو حیا کن![]()
اون یکی دیگه از بعثته B-)
شوخی کردمخشن نبود لحن حرفام!!
فک کنم 17 نفر بودیم! آشغالارو جمع کردیم دیگهولی به من که خوش گذش!نزدیک 3 ساعت باهم بودیم
جاتون خالی!
میدونم میدونمبه نقل از Pouria.K :چقدر دوستان مهربونن![]()
باوشه بابا ! بنده از همه دوستان مشهدی عذر میخواممن فقط از پسرا خبر داشتم خوب
اوهوک ! دم بعثت گرماسم و فامیل ؟! :-|