- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- Tehran-Mashhad
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : سمپادی های مشهد
برا همین هم میگم اگه مشکلی دارن بگین فقط با دوستاتون دارین میرین شام بخورین (دروغ هم نگفتین البته
) ، آخر شهریور هم هست ، بعیده بگن نه ...
*این در صورتیه که خود شخص اول بخواد که بیاد واقعا ، بعد مثن ببینه خانوادش راضی نمیشه بیاد همچین حرفی رو بزنه ... اگه خود شخص راضی نیستش که با یه گروهی که هم پسر هست و هم دختر ، بره شام بخوره ، لطفا نیاد اینجا بگه که درست نیست و این حرفا ... برا اونایی که میتونن بیان گفتم
** بعدم خانواده لازم نیست همیشه همه چیزو بدونن !
همین که بگین با بچه ها امشب میریم شام کافیه

نه گفتم که ، من به شخصه خانوادم بدونن خوب دختر غریبه هم هست ، مطمئنا به این راحتی با قضیه کنار نمیان ...به نقل از A F S H I N :خیلی ایده ی قشنگ دوست داشتنیه ولی چند درصد احتمال میدی که پدر مادر ها اجازه ی اینکارو بدن ؟
البته از اونجایی که من همیشه دارم ساز مخالف میزنم و میگم نمیشه این دفعه میخوام اعلام آمادگی کنم برای همه چیزش ،یعنی هم پاییه ی هماهنگیش هستم هم پاییه ی اجازه گرفتن از پدر و مادرهاتون یکجورایی میخوام خودم رو امتحان کنم ولی اولش خودتون یکم هم سبک سنگین کنین ببین چند درصد میشه و اگه دیدین میشه من پایه ام !
برا همین هم میگم اگه مشکلی دارن بگین فقط با دوستاتون دارین میرین شام بخورین (دروغ هم نگفتین البته
) ، آخر شهریور هم هست ، بعیده بگن نه ...*این در صورتیه که خود شخص اول بخواد که بیاد واقعا ، بعد مثن ببینه خانوادش راضی نمیشه بیاد همچین حرفی رو بزنه ... اگه خود شخص راضی نیستش که با یه گروهی که هم پسر هست و هم دختر ، بره شام بخوره ، لطفا نیاد اینجا بگه که درست نیست و این حرفا ... برا اونایی که میتونن بیان گفتم

** بعدم خانواده لازم نیست همیشه همه چیزو بدونن !
همین که بگین با بچه ها امشب میریم شام کافیه

من در راستای حرفای افشین حرف زدما!!!خودم اگه وقت داشته باشم میام