- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سمپادی های مشهد
پیشای فرز یک، کلاسای کنکورتون کی تموم میشه؟!
پیشای فرز یک، کلاسای کنکورتون کی تموم میشه؟!
بستگی داره از لحاظ چی رتبه بندی کنیمبه نقل از nils :کی میدونه اخرش رتبه بندی فرزانگانا تو مشهد چجوریه ؟ 5 تا فرزانگانه هزار مدل رتبه بندی شنیدم من!
فرزانگانا تو هر پایه یکیشون قویه.....تو کنکوریای امسال من یک و سه رو شنیدم بهتر بودن ولی سال دیگه فک میکنم یک بهترهبه نقل از nils :کی میدونه اخرش رتبه بندی فرزانگانا تو مشهد چجوریه ؟ 5 تا فرزانگانه هزار مدل رتبه بندی شنیدم من!
پارسال که همایشش واقعا مسخره بود بار اموزشی چندانی نداشت فقط پوردستمالچی اومد کلی تبلیغات کرد و بقیه تایم همایشم دخترا جیغ میزدن و خودشونو تیکه تیکه می کردن واسه علی ضیا فقط همین!به نقل از Cristiano Ronaldo :خدمت اونایی ک الان پیش هسن و چ ریاضی و چ تجربی
گزینه دو میخاد ی همایشی برگزار کنه
بعد گفتش بم ک از دوستات هرکی میخاد بیاد اسمشونو بگیر و بده تا صندلی رزو شه
حالا هرکی خاس شرکت کنه بگه
با حضور مشاوران برجسته از تهران
و گلزار ب عنوان مجری
همین
گروه رباتیک هاشمی نژاد 1 همچنان فعال هست و این هم معلومه که هاشمی نژاد 1 بهتره هم از لحاظ امکانات و هم از لحاظ دبیرانبه نقل از Lily Delicated :هاشمی نژاد1 هنوز گروه رباتیک داره؟هاشمی نژاد1 رباتیکش فعال تره یا هاشمی نژاد2؟
از نظر المپیاد چطور؟
استادتون آقای غنایی هستن؟به نقل از hosseinhbh :گروه رباتیک هاشمی نژاد 1 همچنان فعال هست و این هم معلومه که هاشمی نژاد 1 بهتره هم از لحاظ امکانات و هم از لحاظ دبیران
اگه میخوای اعتراض بنویسی، به اعتراض رتبههایِ زیر 5000 رسیدگی میکنن و گفتن که اینترنتی ارسال کنن اعتراضات رو بچهها.به نقل از Fateme.RMA :کسی میدونه نمایندگی سازمان سنجش مشهد کجاست؟!
ینی اکبرپور نرفته؟! بابا به ما ککه همش میگفتن این سال دیگه بازنشسته میشه! من کلی خوشحال شده بودم واسه سال پایینیامونبه نقل از گالینا بلانکا :میگم راسته که قراره مدیرمون عوض شه؟ گفتن دکتر مدیر شده. :)) یوسفزاده.
وای اگه اکبرپور بره! 8->
زیاد میگفتن ولی خبری نشد که. الانم ممکنه شایعه باشه. ما انقد شانس نداریم، من میدونم. به نقل از Fateme.RMA :ینی اکبرپور نرفته؟! بابا به ما ککه همش میگفتن این سال دیگه بازنشسته میشه! من کلی خوشحال شده بودم واسه سال پایینیامون
ریِــــــــــــــلی؟!به نقل از کوزت :زمان ما هم که مدیر ما بود اکبر پور چک میکرد اشغـــال