- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سمپادی های مشهد
پیشای فرز یک، کلاسای کنکورتون کی تموم میشه؟!
پیشای فرز یک، کلاسای کنکورتون کی تموم میشه؟!

بستگی داره از لحاظ چی رتبه بندی کنیمبه نقل از nils :کی میدونه اخرش رتبه بندی فرزانگانا تو مشهد چجوریه ؟ 5 تا فرزانگانه هزار مدل رتبه بندی شنیدم من!![]()
فرزانگانا تو هر پایه یکیشون قویه.....تو کنکوریای امسال من یک و سه رو شنیدم بهتر بودن ولی سال دیگه فک میکنم یک بهترهبه نقل از nils :کی میدونه اخرش رتبه بندی فرزانگانا تو مشهد چجوریه ؟ 5 تا فرزانگانه هزار مدل رتبه بندی شنیدم من!![]()
پارسال که همایشش واقعا مسخره بود بار اموزشی چندانی نداشت فقط پوردستمالچی اومد کلی تبلیغات کرد و بقیه تایم همایشم دخترا جیغ میزدن و خودشونو تیکه تیکه می کردن واسه علی ضیابه نقل از Cristiano Ronaldo :خدمت اونایی ک الان پیش هسن و چ ریاضی و چ تجربی
گزینه دو میخاد ی همایشی برگزار کنه
بعد گفتش بم ک از دوستات هرکی میخاد بیاد اسمشونو بگیر و بده تا صندلی رزو شه
حالا هرکی خاس شرکت کنه بگه
با حضور مشاوران برجسته از تهران
و گلزار ب عنوان مجری
همین
گروه رباتیک هاشمی نژاد 1 همچنان فعال هست و این هم معلومه که هاشمی نژاد 1 بهتره هم از لحاظ امکانات و هم از لحاظ دبیرانبه نقل از Lily Delicated :هاشمی نژاد1 هنوز گروه رباتیک داره؟هاشمی نژاد1 رباتیکش فعال تره یا هاشمی نژاد2؟
از نظر المپیاد چطور؟
استادتون آقای غنایی هستن؟به نقل از hosseinhbh :گروه رباتیک هاشمی نژاد 1 همچنان فعال هست و این هم معلومه که هاشمی نژاد 1 بهتره هم از لحاظ امکانات و هم از لحاظ دبیران
اگه میخوای اعتراض بنویسی، به اعتراض رتبههایِ زیر 5000 رسیدگی میکنن و گفتن که اینترنتی ارسال کنن اعتراضات رو بچهها.به نقل از Fateme.RMA :کسی میدونه نمایندگی سازمان سنجش مشهد کجاست؟!![]()
ینی اکبرپور نرفته؟! بابا به ما ککه همش میگفتن این سال دیگه بازنشسته میشه! من کلی خوشحال شده بودم واسه سال پایینیامونبه نقل از گالینا بلانکا :میگم راسته که قراره مدیرمون عوض شه؟ گفتن دکتر مدیر شده. :)) یوسفزاده.
وای اگه اکبرپور بره! 8->
زیاد میگفتن ولی خبری نشد که. الانم ممکنه شایعه باشه. ما انقد شانس نداریم، من میدونم.به نقل از Fateme.RMA :ینی اکبرپور نرفته؟! بابا به ما ککه همش میگفتن این سال دیگه بازنشسته میشه! من کلی خوشحال شده بودم واسه سال پایینیامون![]()
ریِــــــــــــــلی؟!به نقل از کوزت :زمان ما هم که مدیر ما بود اکبر پور چک میکرد اشغـــال