پاسخ : سمپادی های مشهد
آقا فک کنم منبع موثق باشه
اکبرپور عوض شده
آقا فک کنم منبع موثق باشه
اکبرپور عوض شده
ایشون فارغ التحصیلی همه ـو نظاره میکنه بعد عوض میشه:\به نقل از ميم :نمي دونم چطوريه مديراي شما عوض ميشن ، ولي مدير ما نه ..
رئيس جمهور مملكت تغيير كرد اما مدير ما همچنان استوار و پا بر جا
به نقل از arash@ :سلام.وسط حرف جشن و اینا من سوالمو بپرسم فضا عوض شه
بین اقای تاج الدین و اقای سمندر کدوم بهترن؟2-بین اقای شکفته و جغتای چی؟
اخه مثلا با یکدوم کلاس دارم،گفتم کلاس نفر بعدی رو هم برم؟نظرتون؟؟؟؟
قطعا آقای سمندر! تاج الدین کارش کنکوری نیس انگار داره برا امتحان نهایی درس میده! سمندر واقعا یه چیز دیگس!به نقل از arash@ :سلام.وسط حرف جشن و اینا من سوالمو بپرسم فضا عوض شه
بین اقای تاج الدین و اقای سمندر کدوم بهترن؟2-بین اقای شکفته و جغتای چی؟
اخه مثلا با یکدوم کلاس دارم،گفتم کلاس نفر بعدی رو هم برم؟نظرتون؟؟؟؟
در موردِ تاجالدین بی انصافی کردین!به نقل از Fateme.RMA :قطعا آقای سمندر! تاج الدین کارش کنکوری نیس انگار داره برا امتحان نهایی درس میده! سمندر واقعا یه چیز دیگس!
من با آقای جغتایی نداشتم ولی آقای شکفته رو راضی بودم! با توجه به سوالای شیمی کنکور که سال به سال داره گندتر میشه یه دبیری مث شکفته خیلی خوبه. شکفته واقعا از لحاظ علمی پره، خیلیم خوب توضیح میده به نظرم. چیزایی که میگه سطح بالاس! شاید فک کنی اینا چرتو پرته و تو کنکور نمیاد و اینا ولی خیلیم قشنگ میاد در کل دبیر خوبیه. من اگه به حرفش گوش میدادم شاید الان شیمیم به جای 50، 70 میبود
بله قصعا ادبیات بیشتر به خود آدم برمیگرده ولی به نظر من چیزی مثل جزوه های آقای تاج الدین به درد کنکور نمیخوره! کنکور که حفظ کردن آرایه های بیتای کتاب نیس که ایشون چنین جزوه ای رو داده دست بچه ها! جزوش مث گاج سبزه دیگه! حالا یکم خلاصه تر! آقای سمندرو من به خاطر این تایید میکنم که قدرت درک ادبی و تشخیص مفهوم بچه ها رو میبره بالا! نه کفایت کردن به گفتن چند تا آرایه و معنی! به عبارتی اون بخشی که به عهده ی خودِ آدمه رو تقویت میکنه! البته به خودِ دانش اموزم خیلی بستگی داره ولی من براساس تجربه خودم میگم که هیچکی مث آقای سمندر نیس!به نقل از Mysterious Quéèn :در موردِ تاجالدین بی انصافی کردین!
من با تاجالدین داشتم و تاثیرِ خیلی خوبی در ادبیاتم داشت و میتونستم بالایِ 80 بزنم به راحتی.
خوبیش این بود که پُرگویی نمیکرد و جزوهش هم خیلی خلاصهبود و کامل.
همزمان تستهایِ ادبیاتِ کنکور رو هم شروع میکنه و نکتههایی رو هم همزمان با حلِ تستها میگه.
×البته به نظرِ من قسمتِ اعظمِ ادبیات بر دوشِ خودِ آدمـه.
با تاجالدین هم کلاس داشتی؟ :)به نقل از Fateme.RMA :بله قصعا ادبیات بیشتر به خود آدم برمیگرده ولی به نظر من چیزی مثل جزوه های آقای تاج الدین به درد کنکور نمیخوره! کنکور که حفظ کردن آرایه های بیتای کتاب نیس که ایشون چنین جزوه ای رو داده دست بچه ها! جزوش مث گاج سبزه دیگه! حالا یکم خلاصه تر! آقای سمندرو من به خاطر این تایید میکنم که قدرت درک ادبی و تشخیص مفهوم بچه ها رو میبره بالا! نه کفایت کردن به گفتن چند تا آرایه و معنی! به عبارتی اون بخشی که به عهده ی خودِ آدمه رو تقویت میکنه! البته به خودِ دانش اموزم خیلی بستگی داره ولی من براساس تجربه خودم میگم که هیچکی مث آقای سمندر نیس!
به صورت حضوری نه 3-4جلسه فایل ظبط شده کلاسشو از بچه ها گرفتم و گوش دادم! برداشتِ من از درس دادنش این بود!به نقل از Mysterious Quéèn :با تاجالدین هم کلاس داشتی؟ :)
اگه منظورت از جزوه اون کتاب زبان و ادبیات فارسیِ چهارمـه که جلدش زرده، خیلی به دردِ امتحان نهایی میخوره؛ به همون منظور هم تهیهشده اما من یه سری استفاده هم برایِ قرابت میکردم ازش.
تاجالدین برایِ کنکور جزوهای که تمامِ نکات رو داشتهباشه به صورتِ چاپی نداره و یه نکاتی که شاید در حد 20 صفحه باشه به عنوانِ پیشزمینه گفت و ما تویِ دفتر نوشتیم و تنها جزوهای که دستمون داد سوالاتِ کنکورِ ادبیاتِ رشتههایِ مختلف بود با ضمیمهیِ جزوهیِ زبانفارسی که سرِ کلاس قبلش کاملتر گفتهبود و نوشتهبودیم؛ اول نکات رو میگه و برایِ مرورِ اون نکات شروع میکنه به زدنِ تستهایِ کنکور و روشِ درستِ "قرابت خوندن" رو هم یادداد بهمون که برایِ من خیلی مفید بود.
من یه بار به خاطرِ این سبکش در جلساتِ اول باش بحث کردم (یعنی محترمانه بهش گفتم که شما برنامه ندارین و معلوم نیست کی ادبیات تموم شه و اینا!) و اون منُ دعوت به صبرکرد و گفت این که من الان جزوهیِ چاپ شده نمیدم به معنایِ بیبرنامگی نیست و خودم برنامه دارم که آخرش هم همون شُد.
به موقع تموم کردیم و برایِ من خیلی عالی بود چون روشهاش رو تمرین میکردم.
به هر حال من فکرمیکنم هر دو دبیرهایِ سرشناسی هستن؛ من با سمندر کلاس نداشتم و قصدِ برتری دادنِ یکی بر دیگری رو هم ندارم، فقط خواستم سبکِ تاجالدین رو درست تشریح کردهباشم. :)
به گمونم منتظره بچه منم بره تو اون مدرسه درس بخونه....به نقل از ...m@ry@m... :ایشون فارغ التحصیلی همه ـو نظاره میکنه بعد عوض میشه:\