با تاجالدین هم کلاس داشتی؟ :)
اگه منظورت از جزوه اون کتاب زبان و ادبیات فارسیِ چهارمـه که جلدش زرده، خیلی به دردِ امتحان نهایی میخوره؛ به همون منظور هم تهیهشده اما من یه سری استفاده هم برایِ قرابت میکردم ازش.
تاجالدین برایِ کنکور جزوهای که تمامِ نکات رو داشتهباشه به صورتِ چاپی نداره و یه نکاتی که شاید در حد 20 صفحه باشه به عنوانِ پیشزمینه گفت و ما تویِ دفتر نوشتیم و تنها جزوهای که دستمون داد سوالاتِ کنکورِ ادبیاتِ رشتههایِ مختلف بود با ضمیمهیِ جزوهیِ زبانفارسی که سرِ کلاس قبلش کاملتر گفتهبود و نوشتهبودیم؛ اول نکات رو میگه و برایِ مرورِ اون نکات شروع میکنه به زدنِ تستهایِ کنکور و روشِ درستِ "قرابت خوندن" رو هم یادداد بهمون که برایِ من خیلی مفید بود.
من یه بار به خاطرِ این سبکش در جلساتِ اول باش بحث کردم (یعنی محترمانه بهش گفتم که شما برنامه ندارین و معلوم نیست کی ادبیات تموم شه و اینا!) و اون منُ دعوت به صبرکرد و گفت این که من الان جزوهیِ چاپ شده نمیدم به معنایِ بیبرنامگی نیست و خودم برنامه دارم که آخرش هم همون شُد.
به موقع تموم کردیم و برایِ من خیلی عالی بود چون روشهاش رو تمرین میکردم.
به هر حال من فکرمیکنم هر دو دبیرهایِ سرشناسی هستن؛ من با سمندر کلاس نداشتم و قصدِ برتری دادنِ یکی بر دیگری رو هم ندارم، فقط خواستم سبکِ تاجالدین رو درست تشریح کردهباشم. :)