شرکااااااااااااااااااااا !!!! (به نقل از کلــــــــــــــوز :کلهم معلمای امسالمون:
شیمی: امانیان
ریاضی: علیزاده
زبان : کریمی
فیزیک:شرکا
هند3:حسینی
ادبیات: لطیف نژاد
عربی و دینی: نصیری
دفاعی:درویشی
پژوهش: عباس زاده
جغرافی:عبدی
فکر نکنم بشه. در ضمن همه دوست دارن بیان اگه به یکی انتقالی بدن باید به همه بدن در نتیجه باید در هاشمی نژاد 2 رو تخته کنن. پس نمیدن. (حال کردی نتیجه گیریو؟)به نقل از s₤p₤hr :بچه ها میشه از هاشمی 2نژاد به هاشمی نژاد 1 انتقالی گرفت !!
اگه میشه چجوری و کی و شرایط باید چی باشه ؟؟؟؟؟
میشه درسات خوب باشه و معدلت بالا باشه و پارتی های مورد نیاز رو داشته باشی میتونی بیای !به نقل از s₤p₤hr :بچه ها میشه از هاشمی 2نژاد به هاشمی نژاد 1 انتقالی گرفت !!
اگه میشه چجوری و کی و شرایط باید چی باشه ؟؟؟؟؟
به نقل از نــيما :میشه درسات خوب باشه و معدلت بالا باشه و پارتی های مورد نیاز رو داشته باشی میتونی بیای !
پیش ها که اکثرمعلماشون مشترکهخانم های محترمه پوزخند ،شما دبیر مشترکی با ما دارین؟ ببخشید اگه تکراریه سوال خجالت کشیدن
به نقل از Y@$h@R21173 :خیر نیما جان
با عرض پوزش میتونم بگم به هیچ وجه امکان پذیر نیست!!!
حتی اگه اون شرایطو داشته باشی!!! (
من یکی از دوستام که دبیرستان قبول شده ، کارش وحشتناک درسته و امسالم من مطمئنم حداقل برنز کامپیوتر میگیره ولی هر کار کرد نذاشتن بیاد مرکز 1
غیاثی کاملا موافقت کرد ولی مدیر خودشون نذاشت!!!
فعلا همینا
اصولا فرزانگان با هاشمی نژاد فرق میکنهبه نقل از parasto jooon :من یکی از دوستام نه درسش فوق العاده بود نه معدلش "خیلی " بالا.....فقط با یه پارتی کوچولو الان یکه....
کلا پارتی باشه میذارن هرکاری بکنی...
پس با ما هیچ مشترکی ندارید !!!به نقل از فائزه. :پیش ها که اکثرمعلماشون مشترکه
فکر میکنم ما فقط اقای تجلی مشترک باشه
دو تا تجربی که هرکدوم 27 یا 28 دانش اموز داره و دو تا ریاضی که هر کدوم 18 و 19 نفر دانش اموز دارهچند تا کلاس تجربی دارین ؟ چند تا ریاضی؟ پوزخند
چرا ساعتاتون با ما فرق داره؟ منتظر