کوزت
کوزت
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3 مشهد
- شهر
- مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
پاسخ : سمپادی های مشهد
اول و دوم تقریبا 120 تا
فک کنم
اول و دوم تقریبا 120 تا
فک کنم
مگه امسال م ورودی داشتید؟به نقل از * ســــــارا حــقیـقـی * :اول و دوم تقریبا 120 تا
فک کنم
معلومه....مگه قرار بود منقرض بشیم...؟؟؟به نقل از فائزه. :مگه امسال م ورودی داشتید؟
الان فقط پایه اول و دوم دارین؟به نقل از parasto jooon :معلومه....مگه قرار بود منقرض بشیم...؟؟؟
مگه امسال کلا چند نفر قبول شدن تو آزمون؟!؟!به نقل از parasto jooon :معلومه....مگه قرار بود منقرض بشیم...؟؟؟
آره عزیزم...ولی یه نکنه جالب وجود داره 35 نفر دوم تجربی داریم.19 نفر ریاضیبه نقل از Nima Nv :الان فقط پایه اول و دوم دارین؟
به نقل از نرگس :مگه امسال کلا چند نفر قبول شدن تو آزمون؟!؟!
نه بابا پری جون.58 نفرنبه نقل از parasto jooon :نمی دونم اما 60-70 نفرش تو مدرسه ی ماهستن...
من به گوشاشون نگاه نکردمبه نقل از parasto jooon :تو هر کلاسشون گوش تا گوش نشستن...چه جوری 58 نفرن؟؟؟؟
ما هم همینجوری هستیمبه نقل از negar73 :آره عزیزم...ولی یه نکنه جالب وجود داره 35 نفر دوم تجربی داریم.19 نفر ریاضی
نصیحت ، پیشنهاد ، توصیه ! یا هرچیزی که دوست دارین اسمش رو بزارین !به نقل از کلــــــــــــــوز :فرزانگان 2 امسال 15نفر ورودی جدید(غیر سمپادی) داشته....
......................................
گویا دوستانه فرزانگانه 3 به سرپرستی پرستو یه میتینگ گذاشتن مثل اینکه فرموده هر شخصی هم از فرزانگان و هاشمی نژاد می تونه بیاد... فقط هر کسی خواست تشریف بیاره قبل از امدن با پرستو جون هماهنگ کنه....