• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

به نقل از Fitz William . Darcy :
یه جمعه بازار کتابم طرف مدرس هست، اونم خوبه به نظرم .. پاساژ مهتاب، والا سال اول ک اومدم خیلی تعریفش میکردن؛ کتابم زیاد داره انصافا ولی باز اگرم گیر نـیاد برخی کتابا، کلا اون طرفای خیابون دانشگاه و .. کتابفروشی زیاده.

پ.ن: برخی کتابفروشی هام هستن، تلفنی اند!! مغازه شون معروف نـیس، ولی مثلا یه توزیع کننده تو مشهد هست که موقع نمایشگاه کتاب ابان، جای چند انتشارات بزرگ شرکت میکنه بعنوان مثلا نمایندگی اونا. :-"
یا مثلا اینایی ک الان مهدی گفت میتونن همونایی باشن ک تو جمعه بازار مدرس کتاب میفروشن
مثلا ب فروشنده یکیشون بگی چ کتابی میخوای برات تا هفته بعد جورش میکنه
کلا ی ماشین کتاب با خودشون میارن :))
به نقل از close :
منو صدا زدین؟ :-" :-?
هان؟
منظورتون ؟؟

بچه ها میتینگ نمایشگا کتاب پا برجاس عایا؟؟ :-/

کتابخونه خلوت و ساکت هم اگه میشناسین معرفی کنین پلیز :)هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!

به نقل از ASSSAL :
کتابخونه خلوت و ساکت هم اگه میشناسین معرفی کنین پلیز :)هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
کتابخانه مرکزی آستان قدس

به نقل از ASSSAL :
بچه ها میتینگ نمایشگا کتاب پا برجاس عایا؟؟ :-/

نمایشگاه کتاب ک آبانه؟! از الان آینده نگری میکنید عایا؟! :-" :-?
_ _

خب کتابخونه ک هست .. مسئله مسیره و محل زندگی و ساعات کاریِ اونجا و الخ.!! برا همین گزینه خاصی پیش نـمیدم الان!! :-??

پ.ن: خودم خیلی با خوندن تو کتابخونه میونه نـدارم ولی گاهی بد نـیس! ;) _ هرچن پاتوق برخی رفقای خرخون، روزای فرد پارک ملته! (زوج برا خانماست دگ!) .. و البت دوتا مورد دگ م هست برا روزای زوجمون!

.

به نقل از Fitz William . Darcy :
نمایشگاه کتاب ک آبانه؟! از الان آینده نگری میکنید عایا؟! :-" :-?
بلی از الان آینده نگری مینماییم B-)

خب کتابخونه ک هست .. مسئله مسیره و محل زندگی و ساعات کاریِ اونجا و الخ.!! برا همین گزینه خاصی پیش نـمیدم الان!! :-??

مسیر مهم هس برام اما نه به اندازه خوب بودن کتابخونه
پ.ن: خودم خیلی با خوندن تو کتابخونه میونه نـدارم ولی گاهی بد نـیس! ;) _ هرچن پاتوق برخی رفقای خرخون، روزای فرد پارک ملته! (زوج برا خانماست دگ!) .. و البت دوتا مورد دگ م هست برا روزای زوجمون!
کتابخونه های پارک ملت و کوثر شلوغن و منم عادت بد حواس پرتی دارم برا همین نمیرم اینجاها

دوستان، مایلید یه برنامه رفتگران طبیعت تو مشهد بزاریم ؟
میاین آیا؟

× یکی از مکان های تفریحی به نظرم خوب میتونه باشه.

من میگم الان برای یک لحظه فرض کنیم که بچه ها پایه بودن و تعداد به حد نصاب رسید ، بعد سوال من اینه که کجا بریم ؟
مشهد واقعا جایی برای این کار نداره یعنی حداقل من جایی به ذهنم نمیرسه ، اول یک چندتا جا پیشنهاد بدین ! ;D

داره خيابون امام رضا ونزديكه حرم به خاطر رفت امد وحشتناكه وضعشون تاجايي كه ميدونم...بيشترم جواب ميده چون جمعيت زيادي ميرن و ميان

به نقل از A F S H I N :
من میگم الان برای یک لحظه فرض کنیم که بچه ها پایه بودن و تعداد به حد نصاب رسید ، بعد سوال من اینه که کجا بریم ؟
مشهد واقعا جایی برای این کار نداره یعنی حداقل من جایی به ذهنم نمیرسه ، اول یک چندتا جا پیشنهاد بدین ! ;D
اتفاقا تو مشهد خیلی جاها هستند که نیاز به پاکسازی دارند. رفتگران طبیعت برنامه های زیادی هم واسه مشهد میزارند، مثل طرقبه، شاندیز و روستاهای نزدیک اون ها.
حالا چون ما دانش آموزیم و سن مون کمتره و ممکنه نتونیم جای دوری بریم، میتونیم یک مکان نزدیک تر رو انتخاب کنیم.
کسی میدونه وضع پارک خورشید ( کلا طرفای کوه ) یا مثلا پارک وکیل آباد چطوریه؟

× لطفا پیشنهاد بدین شما هم!

به نقل از Mohamad.ak :
داره خيابون امام رضا ونزديكه حرم به خاطر رفت امد وحشتناكه وضعشون تاجايي كه ميدونم...بيشترم جواب ميده چون جمعيت زيادي ميرن و ميان
ترجیحا خیابون نباشه به نظر من بهتره... :)

خورشید و کوهسر و اونجاها که شدنی نیست به دلیل وضعیتی که داره اما پارک وکیل آباد یا کوه های انتهای آب و برق بد نیستند.

Back
بالا