- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- کامپیوتر - معماری کامپیوتر
پاسخ : سمپادی های مشهد
پارک وکیل آباد من زیاد نرفتم ولی دفعه ی قبلی که رفتم خیلی تمیز بود ، آخه هم خوب درست کردن و سطل زباله زیاد داره ، هم فکر میکنم کسانی برای نظافتشون هست !
یعنی یکجورایی فکر میکنم 7-8 نفر بریم نفری یک بلاستیک فریزر هم پر نمیکنیم !
البته من بازم میگم من جدیدا نرفتم شاید با بهتر شدم هوا و رفتن بیشتر آدما شلوغ و کثیف تر شده باشه !
جای دیگه ای هم من هیچ ایده ای ندارم ، آب برق رو خیلی وقته نرفتم ، پارک خوشید رو هم نرفتم ولی نفهمیدم چرا میگین شدنی نیست ؟
با این قضیه هم که تو خیابون نباشه خیلی موافق ام ،یک پارک یا یک مکان تفریحی !
مشکل اینجاست که مکان های تفریح مشهد که میشه چنین کاری کرد خیلی با مشهد فاضله داره ، مثل اورتوکند(املا !؟) و کلات و اینطور جاها که خودش با مشهد 2-3 ساعت فاصله داره !
پارک وکیل آباد من زیاد نرفتم ولی دفعه ی قبلی که رفتم خیلی تمیز بود ، آخه هم خوب درست کردن و سطل زباله زیاد داره ، هم فکر میکنم کسانی برای نظافتشون هست !
یعنی یکجورایی فکر میکنم 7-8 نفر بریم نفری یک بلاستیک فریزر هم پر نمیکنیم !

البته من بازم میگم من جدیدا نرفتم شاید با بهتر شدم هوا و رفتن بیشتر آدما شلوغ و کثیف تر شده باشه !
جای دیگه ای هم من هیچ ایده ای ندارم ، آب برق رو خیلی وقته نرفتم ، پارک خوشید رو هم نرفتم ولی نفهمیدم چرا میگین شدنی نیست ؟
با این قضیه هم که تو خیابون نباشه خیلی موافق ام ،یک پارک یا یک مکان تفریحی !

مشکل اینجاست که مکان های تفریح مشهد که میشه چنین کاری کرد خیلی با مشهد فاضله داره ، مثل اورتوکند(املا !؟) و کلات و اینطور جاها که خودش با مشهد 2-3 ساعت فاصله داره !

خيابون هاهم نشد بازم زياده...مثلا طرفايي از شهر كه پايينن..خين عرب مثلا وضيعتش بد جوره...يامثلا نواحي اي كه با داشتن مسول وضعش خرابه...بيرون از شهر نباشه بهتره دليلشم تابلويه