• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

به نقل از A F S H I N :
دم شما گرم با این ایده ی فکری ! :|

ما قرار نیست بریم یکجارو تمیز کنیم که به همه ی مردم یاد بدیم و فرهنگ سازی کنیم ، شما بگو فقط یک نفر متوجه بشه ،همون کافیه برای ما !
اجرتون با امام رضا...واس ماعم دعا کنین :-"

ون بخواید من میتونم براتون هماهنگ کنم . رفت و برگشت تا روستای کنگ که گفتین قیمت از هفته ی قبل برای اونجا دارم ، 60 تومان ! :دی

+ خود راننده میگه تا 12 نفر ظرفیت داره ، اما 12 تا خیلی مهربون ... چون مختلطم هست میتونید روی 10 تا حساب کنید که اسلام هم به خطر نیفته ... :))
10 نفر اگر جور کنید میشه نفری 6 تومن ...
+ این تقریبا مناسب ترین قیمت ممکن بود . از خیلی ها قیمت گرفتم ...

ببین یه هفته نیومدم چه تغییر تحولاتی رخ داده!!
عاغا چه طرح خوبی!منم اعلام آمادگی میکنم

فقط با ون؟؟؟اونم کنگ؟؟؟ یکمی فقط یکمی ... ;D
اگه مکان نزدیک تری باشه خیلی بهتره.دوسان فکر اجازه گرفتن از خونواده رو هم بکنین!!پسرا رو نمدونم ولی دخترا در جریانن چی میگم :-"
پارک وکیل آباد هم کثیف تره هم نزدیک تر!!!!
اما در هر صورت همه جوره هسم.کمکی اگه ازم بر میاد بگین پلیز B-)

من خیلی با عسل موافقم. اگه میخواید برید جایی پارک وکیل‌آباد از هرجایی بهتره. رودخونه‌ش که اصن افتضاحِ. ما سالِ پیش کنگ رفتیم اردو؛ خیلی هم کثیف نبود. جایِ دوریِ؛ مسافرام کم میرن اونجا. اما وکیل آباد هم نزدیک‌تره، هم کثیف تره، عده ی بیشتری هم هستن، اگه میخواید فرهنگ سازی بشه.

اگه برنامه تون قبل 18 شهریوره منم هستم احتمالا

منم هستم. :-"

خب دوستان! فکر میکنم 10 نفر شدیم ;D

1. زهرا
2. نگار
3. asssal
4. جواد. ب
5. بی هویت
6. نیما
7. A F S H I N
8. Mohamad.ak
9. Majids
10. jamesII
11. من !

و 12 مین که بستگی داره کی بریم : امیر رضا
و 13 مین نفر هم که احتمال داره بیاد و گفته به عنوان تیم پزشکی (!) و کمک در کار های متفرقه میاد! : August McJoseph

اگه شخص دیگه ای هم میخواست بیاد، حتما بگه. حالا یک کاریش میکنیم ;) ( ما تو سرویس مدرسه 15 نفری میشستیم یه موقع :)) )

خب ؛ الآن همه موافقند که تنها بریم و نه با گروه رفتگران طبیعت مشهد؟
واسه مکان، شخصا من تازگیا هیچ کدوم از این جاهای تفریحی نرفتم. ولی اگه کسی میدونه که وکیل آباد هم زباله زیاد داره، به خاطر اینکه نزدیکه و بحث اجازه اش هم راحت تره و هزینه حمل و نقل هم کمتر میشه، خب خیلی بهتر که اونجا بریم. کسی میدونه الآن وضعیتش چجوریاس آیا؟

× لیست افراد ویرایش شد!

به نقل از sky girl :
واسه مکان، شخصا من تازگیا هیچ کدوم از این جاهای تفریحی نرفتم. ولی اگه کسی میدونه که وکیل آباد هم زباله زیاد داره، به خاطر اینکه نزدیکه و بحث اجازه اش هم راحت تره و هزینه حمل و نقل هم کمتر میشه، خب خیلی بهتر که اونجا بریم. کسی میدونه الآن وضعیتش چجوریاس آیا؟

البت پارکها بطور معمول پاکسازی میشن توسط نیروهای خودشون، اما بشخصه زباله هم کم نـدیدم اونجا! ولی مثلا تخمه زیاد میخورن و ..، زباله هاش ازین دسته و پاکسازیش سخته دگ! البت میگم زباله های گوناگون هم هست احتمال زیاد. :-??

و اینکه، حالا الزامی نداره زبالهِ زیاد وجود داشته باشه ک (کمیتش مهم نیس! ;D )! یبار تمرینی برید یجا تجربه هم بشه، بعدا میشه به مکانهای خارج از شهر و دور هم فکر کرد.

پ.ن: مشکل مشهد همینه ک مکانهای تفریحی ش و به تبع زباله ها! اغلب بیرون از شهرند و داخل شهر خیلی جایی نیس شاید ..

.

من خیلی با عسل موافقم. اگه میخواید برید جایی پارک وکیل‌آباد از هرجایی بهتره. رودخونه‌ش که اصن افتضاحِ. ما سالِ پیش کنگ رفتیم اردو؛ خیلی هم کثیف نبود. جایِ دوریِ؛ مسافرام کم میرن اونجا. اما وکیل آباد هم نزدیک‌تره، هم کثیف تره، عده ی بیشتری هم هستن، اگه میخواید فرهنگ سازی بشه.

من کی اعلامِ آمادگی کردم؟ :)))
دقت داشته باشید به فعل ها؛ همه دوم شخصِ، نه اول شخص. :-"
به هرحال من فقظ نظرمُ گفتم :-" ؛ اگه فضولی کردم هم لطفا ببخشید. : )
البته من شصت بار گفتم به همه که میتینگُ اینا نمیام؛ ولی گویا یاسمنِ عزیزم نمیدونستن. :-"
بازم شرمنده.
اسپم هم خودتونین. :-""""

بنظرم اجازه بدید بقیه هم فکر کنند و آخر هفته لیست نهایی تنظیم کنید.

Back
بالا