سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

خیلی دوس دارم با سمپادی هایه مشهد ارتباط درسی ودرمورد همایش ها ازشون بپرسم هرکی بامن موافقه برام پیام خصوصی بزنه =D> :-"

سلام
محمد احمدی هستم از هاشمی نژاد 1!
سال دیگه قراره برم تجربی!
زیست بسیج هم بودم دور اول 8 مشهد و 38 کشور شدم و دور دوم هم حال فرزانگانی های عزیز رو گرفتیم و دوستم 1 استان و من 2 استان و 12 کشور شدم!
خوشحال میشم در مورد المپیاد زیست با یک نفر با هم درس بخونیم! >:D<

:-"

آیا می دانستید عضویت زودتر در اینجا مایه افتخار نیست ؟! ( چه بسا مایه ننگ و نشانه ی علافی بیشتر هم باشه !! :)) )
آیا میدانستید تاریخ عضویت هر کاربر در پروفایل او قابل مشاهده است ؟!
آیا میدانستید داشتن اکانت بن شده جزو افتخارات کاربران محسوب نمیشود ؟!
و ... آیا میدانستید سمپاد هنوز مهد کودکی تاسیس نکرده است ؟!؟! ( به گمونم در دست ساخت باشه البته !!! )

اگر موارد فوق رو میدونین ... لطفا کلا اینجور بحث ها رو نفرمایید !!! زشته واسه سمپاد مشهد !!! با تشکر !!! ;D

اصلا گاهی اوقات میام تو این تاپیک و وضعش رو میبینم پشیمون میشم که چرا من بدبخت ایجادش کردم همچین تاپیکی رو !!! X_X :-" ;D

اسپم ها حذف شد :-"

لطفا رعایت فرمایید ;D

و همونایی که نیما گفت ;D

با تشکر :-"

بچه ها یه خورده مواظب باشین!چون کم کم تاپیک داره تبدیل میشه به چت روم!

بچه ها میشه هر کس آدرس سایت مدرسشو بذاره ؟
لازم میشه گاهی اوقات :)

به نقل از PaRVaZ BadBaDaK Ha :
بچه ها میشه هر کس آدرس سایت مدرسشو بذاره ؟
لازم میشه گاهی اوقات :)

www.farzan3.ir
www.farzan2.ir
www.farz4.ir

بقیه رو نمیدونم.... ;D

اینجا اطلاعات مدارس سمپاد خراسان رضوی رو میتونین ببینین . ( البته فرزانگان 4 و هاشمی نژاد 3 که تازه تاسیس شدن رو نداره )

سایت ما : hnsch.ir

آقا یه سوال پرسیدا!فقط سایتو بگین!دیگه اظهار نظرو بیخیال شین لطفا ;;)

به نقل از MonasOUsCk :
آقا یه سوال پرسیدا!فقط سایتو بگین!دیگه اظهار نظرو بیخیال شین لطفا ;;)

نظرت چیه کلا قفل کنی تاپیکو بیخیال شیم 8-^

خوب راجب سایتای مدرسمون میحرفیم اسپمه واقعا؟ ;D

نگار هستم !
دوم راهنمایی فرزانگان 1 میخوام برم تجربی مگه دیوونه ام برم ریاضی ؟؟؟

به نقل از حـشـــره :
نظرت چیه کلا قفل کنی تاپیکو بیخیال شیم 8-^

خوب راجب سایتای مدرسمون میحرفیم اسپمه واقعا؟ ;D

به نقل از amir abbasi :
تو اصن میدونی مفهوم سنتی چیه که تفت میدی! =))
خو این الان اسپمه دیگه :-"

یا اون روش سنتی و اینا چیه خو؟ ;Dیه چیزی بگین به درد بخوره :-"

تهران هرمرکزش1تاپیک زده هرچی دلشون میخوادتوش میگن
بعدمشهدبا11تامرکز1تاپیک داره،فکرنمیکنم حرفایی که اینجازده میشه اسپم باشه.جالب اینه که پست افرادخاصی هم پاک میشه.

ربطی به بزرگی شهر و اینا نداره یا تعداد مراکز!ربطش به میزان فعالیتیه که هر شهر میکنه که چند تا تاپیک داره!تاپیکای مشهدم جدا کردیم گفتین تفکیک جنسیتی نکنین!بعد من الان پستی پاک نکردما که میگین پست افراد خاص پاک میشه :-"من نمیدونم چرا همه رو تهران حساسن!خودشونم رو هم حساسن ;Dعلامه ها میگن چرا به فرزانگانیا هیچی نمیگین؟اونوریا میگن چرا به اینا هیچی نمیگین!بابا به خدا واسه من چه فرقی داره؟نه مشهدیم نه تهرانی ;Dملاک سنجش اسپم هم این نیست که چندتا تاپیک واسه یه شهر هست!اسپم اسپمه!تشخیصشم به عهده ی مدیره :-" ;)
اینی هم که میگین هر چی دلشون میخواد میگن،همین امروز صب بود که توی تاپیک علامه حلی کلی بحث شد که چرا بعضی پستا پاک شده!پس اینطوری نیست که هرچی میخوان بگن!شما اصن برو تو تاپیک یه نگا بنداز بعد :-"
الان اینا ربطی نداشت ولی خواستم بگم تا ذهنیتتون درست شه!
مرسی ;D

بچه ها (دخترا منظورمه!) لطفا تو مرکزتون به اول ها بگین که کی میخواد المپیاد نجوم شرکت کنه! تا اگه خدا بخواد یک کلاسی هم واسه ما تشکیل بشه :) اگه کسی بود لطفا بهم پ.خ بدین. مرسی!

من به عنوان1بزرگتر:-dکه2سال باخدادادیان درس داشتم به شماجوانان توصیه میکنم اگه طراح خودشه،ازکمبریج فقط ترکیباشوکه معنی کرده بخونیدوکتاب وزارتی رودست کم نگرفته وحتما1دوربخونیدش.
باشدکه رستگارشوید(قبول شوید)!

ما که فقط کمبریجمون دست خدادادیان هستش!
وزارتی با امیــــــــــــــــــــــــــــــــــری!!!!!! :(

باسلام ونهایت احترام به سمپادیهای مشهد میخواستم توجهتونو به همایش امسال زمین شناسی مدرسمون جلب کنم.واقعا خوشحال میشیم اگه مقاله هاتونو ببینیم >:D< :) مهلتشم تا17بهمنه البته فک کنم تمدیدش کنن.ماتلاشمونو میکنیم همایش امسال بهتربشه ولی به همکاری شما نیازمندیم.ممنون(فرزانگانیه نیشابور)

چهاردهمین نمایشگاه کامپیوترمشهدبانام اختصاریCOMEX 2012درتاریخ1390/10/26افتتاح شدوتا1390/10/30ادامه داره.
فقط تاجمعست.
برگزار کنندش هم شرکت بازرگانی نمایشگاه مشهد آقای مهندس صیفی =)) =)) =))هست.

Back
بالا