کوزت
کوزت
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3 مشهد
- شهر
- مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر

فکر میکنم مشکل سر درک کردن و نکردنش نبوده ! همه ظاهرا درک میکردن !!! #-oبه نقل از f.m :خانم شرکا که معرکه ست
من وافعا امسال قبطه میخورم که معلممون نیستن
ببخشید ولی هر کسی نمیتونه درس ایشون رو درک کنه

به نقل از نــيما :فکر میکنم مشکل سر درک کردن و نکردنش نبوده ! همه ظاهرا درک میکردن !!! #-o
اونطوری که من مطلع شدم سطح تدریسشون خیلی پایین هست و در حد کتاب هست بیشتر و مباحث اضافی رو مطرح نمیکنن کلا !
در ضمن معلمی که نتونه درست مطالب رو منتقل کنه هرچقدر هم که با سواد باشه به درد نمیخوره ! چون معلم نیست !

اخه دقیقا این مشکل واسه پارسال ما هم بودبه نقل از نــيما :فکر میکنم مشکل سر درک کردن و نکردنش نبوده ! همه ظاهرا درک میکردن !!! #-o
اونطوری که من مطلع شدم سطح تدریسشون خیلی پایین هست و در حد کتاب هست بیشتر و مباحث اضافی رو مطرح نمیکنن کلا !
در ضمن معلمی که نتونه درست مطالب رو منتقل کنه هرچقدر هم که با سواد باشه به درد نمیخوره ! چون معلم نیست !
به خدا به ما در سطح کتاب هم درس بدن من راضیم...به نقل از نــيما :فکر میکنم مشکل سر درک کردن و نکردنش نبوده ! همه ظاهرا درک میکردن !!! #-o
) که یه دبیرستانه عادیه جزوه می داد ، فرمولا رو کامل می گفتن ولی ایشون... 
دقیقا درس گفتیبه نقل از کلــــــــــــــوز :به خدا به ما در سطح کتاب هم درس بدن من راضیم...
به خدا حتی از دبیرستان های عادی هم داره با ما کمتر کار می کنه... من تو فرهیختگان که بودم() که یه دبیرستانه عادیه جزوه می داد ، فرمولا رو کامل می گفتن ولی ایشون...
به امیده اینکه بهتر بشه... :)

تـــــــــــــــــــــــــــــا 5