بخون لطفا خب ...به نقل از ftnt :فک کنم دوتا هاشمی نژاد داریم.ظلم نیست واقعا؟
البته شاید این نشون دهنده ی اینه که دخترا خیلی باهوشن،حیفه که هدر برن،واسه همین مجبورن هی فرزانگان تاسیس کنن،هی فرزانگان تاسیس کنن!![]()

ااااااااا همه نظراشونو گفتن من نگفتمبه نقل از اردلان :خواهران
خواهران
خواهران
ماه رمضان است،ماه میهمانی خداوند
چرا از معلمین و مدارس خود بد میگویید؟
زمان ما همین ها هم نبودند
ما در کلاس هایی درس میخواندیم که با بخاری های نفت سوز تمام سال را سر میکردیم
در تابستان ها هم بجای کئلر
خود را گول میزدیم که هوا سرد است و بخاری دارد هوای سرد تولید میکند
ما خط کش نداشتیم و به جای آن از کش های شلوار راحتی هایمان استفاده میکردیم(مشهدیا میگن تمبون)
این ها نعمات خداوند و برکات انقلاب است
(بخشی از انشای کودکان محروم)
واقعا آقا یعنی چی؟
ما مدرسمون فقط اولا از اون تخته خوشگلا دارن
ماها با گچ مینویسیم اونا با ماژیک و اون قلم نوری خوشگلا

ما که هنو معلوم نی لپتاب بیاریم یانعبه نقل از M@TiN :ااااااااا همه نظراشونو گفتن من نگفتم
خوبه این تخته هوشمندا معلما توش مینویسن ما هم لپ تاب میاریم مدرسه وایرلسو هک میکنیم بعد مشینیم چت میکنیم تو کلاس معلمه هم همون جوری مینویسه پا تخته هوشمند اخره کلاس هم فلشو وصل میکنیم همه چیزایی که نوشته و گفته رو میریزیم توش خیلی حال میده به خدا
اردلان ایول قشنگ بود

اینو راس میگی خط شون اصن گنددددددددددددددد نمی تونه ادم بخونهبه نقل از R @ Y :ما که هنو معلوم نی لپتاب بیاریم یانع
ولی اینو بدونین که خدای من که دیدم خطه معلمارو پا تخته هوشمند اصن :-&.....نمیتونین بخونین به جانه مریم
حالا من که مشکلی باخط ندارم چون خودمم
ولی کلن چیزه بیخودیه >:p

تخته هوشمند نه ولی پروژکتور چرا. کلی پاور پوینت آخر سالی موند که نگاه نکردیم. من کاری به قلم نوری و ... ندارم ولی چرا کلاس های مارو درست نمیکنن؟؟ آخه باگچ...؟؟به نقل از Lily Delicated :این تخته هوشمندا به درد نمیخوره! خیلی دنگ و فنگ داره. نورش هم شدیده چشم آدمو اذیت میکنه. ما یه بار ازش استفاده کردیم دیگه هیچ وقت استفاده نکردیم
مدیر ما که نپرسید ازمون 
مام اگه درس نخونیم میگن تخته هم براتون خریدیم دیگه چه بهانه ای دارین؟؟؟ مام که تنها بهانه مونو از دس دادیم میگیم وقته کلاسو میگیره 
به فکر این باشین که اگه گرفتن چه جوری تقلب کنیم؟؟؟ 

امروز مجید رو دیدم!به نقل از Black Death :باشه من از فردا دیگه نمی م اونجا![]()