پاسخ : چه قوانین سختی! ، چه مدیریت ضعیفی!
به نقل از ISO9002 :
خب حالا که چی؟ چه عادتیه هرکی جدید میاد یه گیری به این فروم و مدیریتش و جدیدا ای ام افش میده؟
تا دلت بخواد آدم میشناسم که از وقتی یاد گرفتن یه جا بشینن میرفتن تو این فروم و تو اون فروم. خب حالا مثلا که چی؟ مگه هرکی هرجا مدیر بوده و هرچی بوده باید بیاد بگه؟
"مدیر مذهبی بودم!!!" همچین میگه مدیر مذهبی هرکی ندونه فکر می کنه مذهبی خوردنیه.
حالا نکته جالب اینه که هرکسی هم که میخواد یه حرف قلمبه (درست نوشتم؟!) بزنه میره تو بحث اس ام اف و کدینگ. تو دوتا اشکال کدنویسی این فرومو بگو و تفسیر کن. من خودم قول میدم از توانایی هات استفاده کنم.
والا نمیدونم بهتون چی بگم!
شماها اینقدر
انتقاد پذیرین که آدم مطمین میشه همین آدم هایند که بعدا مدیران دنیای حقیقی میشن.
من اصلا لزومی نمی بینم که مدرک بیارم که چرا و چگونه با ماکروسافت همکاری کردم و سایر قعالیت هام.
و همچنین اصلا لزومی نمیبینم که پز بدم که در دانشگاه چمران مسوول گرافیک هستم و... .
کلا اونهایی که منو از نزدیک میشناسن (نیما،امیر و...) میدونن اصلا اهل پز دادن نیستم ، حتی این نزدیک ترین دوستامم اون چیزایی که اونجا گفتن رو نمیدونن ، چون اصلا برام این چیزها مهم نیست (تا بهشون بگم.)
و همچنین برای رفع اتهام، مواردی رو به همه ی دوستان تذکر میدم :
1- ماکروسافت اصلا به ایمیل های ایران جواب نمیده و من هم بهشون ای میلی نزدم. اگه شماهم مشکل یا باگی پیدا کردین ، باید به یک صفحه ی خاصی برید و از اونجا باهاشون تماس بگیرید.
2- سایت roham.ws یکی از معتبر ترین سایت های شخصی ، پزشکان ایران هست و متاسفم برای افراد بی سوادی که اظهار فضل میکنن!
3- درباره ی لینک باکسمون ، اصلا اینجا تاپیکش ربطی نداره که بخوام توضیح بدم ، یه جورایی فوق هوشمند (بررسی لینکها ، پریوویو ، و...)
4- برای عقاید هرکسی احترام قایل بشید ، چه مسلمون باشه ، چه مسیحی ، چه کافر
چون حداقلش اینه که یه انسانه که فکر کرده ، نه اینکه بدون دانایی چرت و پرت بگه و عقده های خودش رو تخلیه کنه. (حالا کار نداریم این عقده ها از کجاست...!)