چه قوانین سختی! ، چه مدیریت ضعیفی!

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388
پاسخ : چه قوانین سختی! ، چه مدیریت ضعیفی!

به نقل از ISO9002 :
حالا نکته جالب اینه که هرکسی هم که میخواد یه حرف قلمبه (درست نوشتم؟!) بزنه میره تو بحث اس ام اف و کدینگ. تو دوتا اشکال کدنویسی این فرومو بگو و تفسیر کن. من خودم قول میدم از توانایی هات استفاده کنم.

<D= <D= <D=
خوب گفتی.
:))

شما یکیشم بگی من قبول می کنم !

بعضیا فک می کنن php مخفف ..... ه :)) (خیلی بی ادبی بود بی خیال شدم ! :D ) بعد به قول تو در مورد کدش بحث می کنن.

saeed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی فناوری اطلاعات

بذار یکم منطقی حرف بزنیم که شورش نشه!
بررسی سوابق شما:
kandou.ir1-
mehrpc.com2-
مدیر بخش مذهبی بوده ام!
3- و با نام ali_apolo در فروه های علمی_پزشکی roham.ws فعالیت علمی میکنم.
سایت های معتبری نیستند.
4- به همراه پسرخالم(!)، با نام فریک در majidonline.com . ... نیز فعالیت داشته ام
من دوست مجید ام. هاست مجانی هم ازش گرفتم..حال داد!
5- ان شا الله مسوول طراحی وبسایت "انجمن زیست شناسی سمپاد مشهد" و فروم اون خواهم بود.
ان شا الله.
اینها بخشی از فعالیت هام بوده .
6- همکاری در کد نویسی لینک باکس تب و تاب، و ساخت قالب های متعدد وب هم هست...
من برات تو 30 دقیقه یه لینک باکس می نویسم! با همه امکاناتش. یه دیتابیس، یه فرم، 4تا اسکریپته!

7- همچنین مسوولیت امور گرافیکی دانشگاه شهید چمران اهواز (واحد دامپزشکی) با بنده بوده و هست.
8- رییس تبلیغات همایش های دانشکده دامپزشکی اهواز.
مسئول پشتیانی فنی سرور جهاددانشگاه شهید بهشتی بهم پیشنهاد شد، پیش دانشگاهی بودم!
شاخ بازی فایده ای نداره برادر! همین من که هیچ کی اینجا نمی شناستم، از تو بهترم که!

1- همکاری با ماکروسافت جهت پیدا کردن حفره ی امنیتی "active key" در ویستا.
مایکروسافت تمام ایمیل هایی که از ایران میان رو اتوماتیک جواب می ده که شما برید دنبال کارتون(تجربه شخصی)
2- همکار افتخاری فیلترینگ ایران. (همین شماهایید که..!)
3- فعالیت های وبلاگی ، که دیگه بماند! (بماند:دال)

اما در مورد اینجا و قوانینش:
ببین! همین چندماه پیش یکی از بچه ها 10 12 سری عکس از ختنه ی دختر گذاشته بود با جزییات! تازه تاپیک به صفحه 6 رسیده بود! همین کافی نیست؟ ما تاپیک و پاک کردیم، رفت یه سایت واسه سمپاد زد که اونجا آزاد باشه!!! مسخره نیست؟!
حتی چند وقت پیش یکی تو بلاگ پست زده که ما سمپادیا باهوشیم، چرا نمی تونیم با دخترایی که می خواهیم س.ک.س کنیم و خانواده هامون چیزی نگن!

اما در مورد "باید کد SMF رو ویرایش بهتری بکنید + از ورژن 2 بهره ببرید!"
من روی SMF2 کار کردم، تنها مزیتی که داره نسبت به این نسخه در چند تا از اسکریپت هاشه.. همین! معماری نرم افزارش عوض نشده. در ضمن باید بدونید که ما از ویرایش استاندارد استفاده می کنیم و اگه بخواهیم کد رو تغییر بدیم ماژول های SMF می پره یا نصب نمی شه. در ضمن ماژول نوشتن واسه SMF به راحتی MyBB و PHPBB نیست! SMF برای نصب ماژول از find and replace استفاده می کنه!!!

من با فراز موافقم که "هنوز هم میگم سمپادیا باید چیزی بیشتر از یک فروم فعال تحت smf داشته باشه."
و خیلی از سیستم ها رو چک کردم. از سوشال نت ورک ها و کلون ها تا همین دیروز که vanilla و punbb و minibb و phpbb3 رو..
فراز، اگه سیستمی پیشنهاد داری بگو! من مطهری رو راضی می کنم.

همینجا از همه شما می خوام در یه تاپیک جدید در همین انجمن، سیستمی که برای سایت سمپادیا مناسب می بینید رو معرفی کنید، روش بحث کنیم. مدیران سمپادیا حتما اون ها رو بررسی می کنن. و من همه سیستم هایی که می گید رو نصب می کنم و کدشون رو بررسی.
شاید این مقدمه ای بشه که سمپادیا جون تازه ای بگیره.

tohiiii_11

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

آره واقعا تاسف باره اين همه پز آخرشم هيچچي . B-) :(( قوانين رو كه اصلا حرفشو نزن 7 جد آباد آدمو ميارن جلو چشش {-8 :O

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از سعید ز. :
مایکروسافت تمام ایمیل هایی که از ایران میان رو اتوماتیک جواب می ده که شما برید دنبال کارتون(تجربه شخصی)

ea هم از این کارا میکنه. من خودم یه مدت سرکار بودم. تجربه تلخیه!

saeed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی فناوری اطلاعات

چی شد؟
چرا نمیاید یه سیستم مناسب معرفی کنید؟

• شروع کننده موضوع

alireza-zamiri

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی بیرجند
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از ISO9002 :
خب حالا که چی؟ چه عادتیه هرکی جدید میاد یه گیری به این فروم و مدیریتش و جدیدا ای ام افش میده؟
تا دلت بخواد آدم میشناسم که از وقتی یاد گرفتن یه جا بشینن میرفتن تو این فروم و تو اون فروم. خب حالا مثلا که چی؟ مگه هرکی هرجا مدیر بوده و هرچی بوده باید بیاد بگه؟
"مدیر مذهبی بودم!!!" همچین میگه مدیر مذهبی هرکی ندونه فکر می کنه مذهبی خوردنیه.

حالا نکته جالب اینه که هرکسی هم که میخواد یه حرف قلمبه (درست نوشتم؟!) بزنه میره تو بحث اس ام اف و کدینگ. تو دوتا اشکال کدنویسی این فرومو بگو و تفسیر کن. من خودم قول میدم از توانایی هات استفاده کنم.
والا نمیدونم بهتون چی بگم!
شماها اینقدر انتقاد پذیرین که آدم مطمین میشه همین آدم هایند که بعدا مدیران دنیای حقیقی میشن.
من اصلا لزومی نمی بینم که مدرک بیارم که چرا و چگونه با ماکروسافت همکاری کردم و سایر قعالیت هام.
و همچنین اصلا لزومی نمیبینم که پز بدم که در دانشگاه چمران مسوول گرافیک هستم و... .
کلا اونهایی که منو از نزدیک میشناسن (نیما،امیر و...) میدونن اصلا اهل پز دادن نیستم ، حتی این نزدیک ترین دوستامم اون چیزایی که اونجا گفتن رو نمیدونن ، چون اصلا برام این چیزها مهم نیست (تا بهشون بگم.)

و همچنین برای رفع اتهام، مواردی رو به همه ی دوستان تذکر میدم :
1- ماکروسافت اصلا به ایمیل های ایران جواب نمیده و من هم بهشون ای میلی نزدم. اگه شماهم مشکل یا باگی پیدا کردین ، باید به یک صفحه ی خاصی برید و از اونجا باهاشون تماس بگیرید.
2- سایت roham.ws یکی از معتبر ترین سایت های شخصی ، پزشکان ایران هست و متاسفم برای افراد بی سوادی که اظهار فضل میکنن!
3- درباره ی لینک باکسمون ، اصلا اینجا تاپیکش ربطی نداره که بخوام توضیح بدم ، یه جورایی فوق هوشمند (بررسی لینکها ، پریوویو ، و...)
4- برای عقاید هرکسی احترام قایل بشید ، چه مسلمون باشه ، چه مسیحی ، چه کافر
چون حداقلش اینه که یه انسانه که فکر کرده ، نه اینکه بدون دانایی چرت و پرت بگه و عقده های خودش رو تخلیه کنه. (حالا کار نداریم این عقده ها از کجاست...!)

mehran

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از سعید ز. :
چی شد؟
این صحبتایی که شما میکنید فقط در تخصص خود شما هست و بس!!!
سایت به این خوبی، این همه امکانات داره... چی کارش دارین؟
smf و این جور چیزا دیگه چیه؟!

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از alireza-zamiri :
والا نمیدونم بهتون چی بگم!
شماها اینقدر انتقاد پذیرین که آدم مطمین میشه همین آدم هایند که بعدا مدیران دنیای حقیقی میشن.
من اصلا لزومی نمی بینم که مدرک بیارم که چرا و چگونه با ماکروسافت همکاری کردم و سایر قعالیت هام.
و همچنین اصلا لزومی نمیبینم که پز بدم که در دانشگاه چمران مسوول گرافیک هستم و... .
کلا اونهایی که منو از نزدیک میشناسن (نیما،امیر و...) میدونن اصلا اهل پز دادن نیستم ، حتی این نزدیک ترین دوستامم اون چیزایی که اونجا گفتن رو نمیدونن ، چون اصلا برام این چیزها مهم نیست (تا بهشون بگم.)

و همچنین برای رفع اتهام، مواردی رو به همه ی دوستان تذکر میدم :
1- ماکروسافت اصلا به ایمیل های ایران جواب نمیده و من هم بهشون ای میلی نزدم. اگه شماهم مشکل یا باگی پیدا کردین ، باید به یک صفحه ی خاصی برید و از اونجا باهاشون تماس بگیرید.
2- سایت roham.ws یکی از معتبر ترین سایت های شخصی ، پزشکان ایران هست و متاسفم برای افراد بی سوادی که اظهار فضل میکنن!
3- درباره ی لینک باکسمون ، اصلا اینجا تاپیکش ربطی نداره که بخوام توضیح بدم ، یه جورایی فوق هوشمند (بررسی لینکها ، پریوویو ، و...)
4- برای عقاید هرکسی احترام قایل بشید ، چه مسلمون باشه ، چه مسیحی ، چه کافر
چون حداقلش اینه که یه انسانه که فکر کرده ، نه اینکه بدون دانایی چرت و پرت بگه و عقده های خودش رو تخلیه کنه. (حالا کار نداریم این عقده ها از کجاست...!)

شما چرا فوری طلبکار میشی؟ کسی به شما توهین نکرد. ما هم به شما انتقاد کردیم. به نوعی به انتقاد شما هم پاسخ دادیم.
برو اون پستات رو بخون. در مورد قوانین اینجا و نحوه اداره ی اینجا توی موضوعات مشابه شدیدا بحث شده.

در مورد کد نویسی و اس ام اف هم معمولا ما نمیریم بعد چند روز فعالیت تو یه جا یه کاره بگیم کدنویسیش ایراد داره. این جمله توی عرف برنامه نویسی خیلی مسخره است. اصولا طرف یه مدتی میذاره از فعالیتش بگذره با محیط و شرایط آشنا بشه بعدم اگر بخواد درست انتقاد کنه میاد میگه اینجاش این باگو داره. توضیح میده و تفسیرشم میکنه و بعد میره.
شما که این همه سابقه داری دیگه نحوه ایراد گرفتن تو برنامه نویسی رو باید رعایت کنی دیگه.

در مورد تالار رهام هم من خودم دو ساله اونجا فعالم. از این خبرام که میگی نیست. همچین اعتبار خاصی نداره.

saeid01

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی کاشان
شهر
کاشان

به نقل از سعید ز. :
چی شد؟
من تابستون به مطهری و بذرکار VB رو پیشنهاد کردم ! با هزینه خودم !
اونوقت میگه نمیخوام !

خوب نمی خوای نخوا !
به زور که نمیشه !

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

1. مدیریت ضعیف : خوب مدیریت ضعیف معنیش چیه؟ دقیق توضیح بدین. مثل اینه که من بگم شما حرف هاتون درست نیست ولی نگم کدوم حرف !
2. کدنویسی : سیستم اینجا SMF 1.1.10 است و فعلا هم عوض نخواهد شد. چون هم سیستم راحتیه هم تیم پشتیبان فارسیش از اونها نیست که یک روز ساپورت کنند فرداش تعطیل کنن یا پول بخوان. این که به نسخه 2 ارتقا نمیدیم به خاطر اینه که فعلا نسخه 2 نهایی منتشر نشده. در صورت انتشار در اولین فرصت حتما ارتقا میدیم.
3. آزادی بیان: ............. تا دلتون بخواد در این مورد بحث شده اینجا. ولی به نتیجه نهایی نرسیدیم. پس ترجیح میدیم که شرایط در همین حد باقی بمونه و با سلیقه مدیران اداره بشه. چون دیدگاه مدیر با کاربر فرق می کنه در بسیاری موارد.

عده ای از دوستان از شرایط سایت خوششون نیومد و خودشون یک سایت زدند. شما هم می تونید سایت سمپادی جدید بزنید یا برین به سایت اون ها برای مواردی که اینجا نمیشه بحث کرد.

4. فعالیت : اینترنت دنیای وسیع و گسترده ایه. فعالیت هرکس هم می تونه در حوزه خاصی باشه. مثلا من خیلی ها رو میشناسم که وبلاگشون خیلی خواننده داره اما هرگز به فرومی سر نزدن. فعالیت هرکس هم سرجای خودش مفیده. بهتره زیاد در مورد اینکه کی چیکار کرده بحث نکنیم. به هرحال هرکس فعالیت هایی داره که برای خودش ارزشمنده.

این که من دیر جواب میدم به خاطر اینه که منتظر بودم دوستان کاملا باهم آشنا بشن بعد !

• شروع کننده موضوع

alireza-zamiri

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی بیرجند
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

دوستان ، ضعف های موردی فروم ما از نظر من (یکی از دوستان گفته بودن نام ببر و واقعا هم حرفشون حق بود)

1- لیست به روز شده ها، اون بالا بیاد!
2- امتیاز دهی، به گونه ای باشه که هرکسی یه حسابی داشته باشه، یعنی اگه امتیاز بده، از امتیاز خودش یکی کم و به طرف اضافه بشه (البته نمیدونم اینطوری هست اینجا یا نه )
3- در قسمت پاسخ سریع ، چند تا از ابزار های ویرایش رو قرار بدیم ( آحه باز شدن صفحه ی جدید نیاز داره)
4- لینک دهی اتومات به لینک ها برداشته شه (اگه کسی نخواد سایتی که نوشته ، به صورت لینک بیاد باید چه کنه؟
5- روی موضوعات مدیریت صحیحی باشه ، مثلا من واقعا از کار " مـ‌‍‌‌همّد بذرکار" که در چندتا ارسال قبلتر، آمده بود و نقل قول هام رو جدا جدا کرده بود ، خیلی خوشم آمد و خیلی حال کردم ، اینجور نظارت ها عالیه ... ولی نه اینکه تاپیک هارو قفل کنیم ، اونهم به دلیل عدم توانایی به جمع کردن بحث ... مخصوصا در بحث های دینی .
من نمیدونم چه اشکال داره که یکی نتیجه ای مخالف نظر ما و حتی عقیده ما بگیره؟!
6- بعضی از دوستان ، امضا های خیلی گنده و یا گرافیکی ای دارند و این لود شدن رو زیاد میکنه ف نیازمند تدوین حد و حدودی برای حجم امضا هستیم.
* اگه بازم انتقاد یا پیشنهاد داشتم میگم
با تشکر از همه ی خوب ها (= اونهایی که ازم طرفداری کردن!) و بدها(=اونایی که نکردن!) ...
همتون رو دوست دارم!
چیزی به دل نگیرین جیگر ها !

بالا