- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- علوم اجتماعی (انسانشناسی)
پاسخ : سمپادیهای تهران [دبیرستان فرزانگان 1]
نه بابا، عذرخواهی چرا؟
اشتباهی رخ نداده. میگم، من به شخصه، مشکلم با نوع نقده نه خود نقد.
آخه به نظر من همچین چیزی نقد نیست.
اینکه نفسِ فانوس شما رو یاد چیزی بندازه، دلیل نمیشه که دیگه هیچ جایی استفاده نشه که!
(میدونم که بعدش گفته چون خوب بود میشه درنظرش نگرفتُ اینا! :د )
یا اینکه، من این حرفُ از پایهی شما شنیدم که میگفتن تئاتر زمان حوصله سر بر بودُ چیزی ازش نفهمیدیمُ این چه وضیهُ اینا. خب خودت قضاوت کن. این نقده؟
این که طرف یه ذره فکر نمیکنه به اینکه هر حرکت هزار تا مفهوم داره توش، تقصیر ماست؟
نه بابا، عذرخواهی چرا؟
اشتباهی رخ نداده. میگم، من به شخصه، مشکلم با نوع نقده نه خود نقد.
به نقل از ROzhiN :نباید اینطوری باشه که وقتی دارین اجرا میکنین تو ذهن همه بیاد که این صحنه تکراریه.
مثلا اختتامیه که رو پارچه نوشتید و بلندش کردید دقیقا مثل افتتاحیه کارگاه هنر پارسال بود، یا مثلا فانوسای قسمت قرآن دقیقا تینا و فانوسش رو تو کارگاه هنری رو آورد تو ذهن من.
آخه به نظر من همچین چیزی نقد نیست.
اینکه نفسِ فانوس شما رو یاد چیزی بندازه، دلیل نمیشه که دیگه هیچ جایی استفاده نشه که!
(میدونم که بعدش گفته چون خوب بود میشه درنظرش نگرفتُ اینا! :د )
یا اینکه، من این حرفُ از پایهی شما شنیدم که میگفتن تئاتر زمان حوصله سر بر بودُ چیزی ازش نفهمیدیمُ این چه وضیهُ اینا. خب خودت قضاوت کن. این نقده؟
این که طرف یه ذره فکر نمیکنه به اینکه هر حرکت هزار تا مفهوم داره توش، تقصیر ماست؟

فهمیدم راجعبه سه گدار با من بودی! بله در این مورد که من همه ورژنهاش رو نشنیدم حق با توئه. البته من به شکوفه اونقدری جدی نگفتم که تو بخواد "دلت از این حرف بگیره" و حس کم لطفی بهت دست بده و اینا. درحد یه شوخی بود صرفا...

و البته ایده ای که داده شد با اونی که اجرا شد زمین تا آسمون فرق داشت که نمیدونم واقعا چرا این اتفاق افتاد.
بچه ها این برنامه ی سیزده آبان بود که تا امسال جدی گرفته نمیشد و از گفته های برخی سال بالایی ها بهترین سیزده آبان سالهای اخیر بود .