- نام مرکز سمپاد
- F1 TEH
- شهر
- چه فرقی میکنه کجای دنیام
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شهید بهشتی
پاسخ : سمپادیهای تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]
دوستان الآن مثکه ما بدهکارم شدیم ...
دوستان الآن مثکه ما بدهکارم شدیم ...

به نقل از lighter :ایده پوستر جالبه ولی اصن مناسب کارگاه علوم نیست....می تونستید خیلی علمی ترش کنید و به جای این که از تیکه ها ی سرود ملی هاتون یه متن که سر تا تهش فقط برای خودتون مفهومه ( تازه اگه باشه) با عناصر دیگه بالن رو بسازید یا اصن اون نوار رو تنها میزاشتید و یه سری نماد از علوم مختلف رو بیخیال می شدید...این که مفاهیم مختلف رو کنار هم گزاشتید کاملا باعث شده بی مفهوم بشه!! اصن معلوم نیست پوستر کارگاه علومه با هنر یا اصن فقط یه چیز صرفا نمادینه و به کارگاه مربوط نیست.....البته بچه های فرزانگان 1 اونقدر اعتماد به نفس دارن که هر چیز بی مفهومی رو بهش افتخار کنن و زیر بار انتقاد نرن!! در هر صورت امیدوارم پروژه هاتون خیلی بهتر از اینا باشه و مرز رو حفظ کنه![]()

من نظرم باهات متفاوته همچنان. میدونی، به نظرم اشتباهی که داری میکنی، اینه که سرود ملی رو مثل یه آهنگ یا یک قطعه هنری یا همچین چیزی ببینی. ما خواننده نیستیم که آهنگ بخونیم بدیم بیرون که ملت هم گوش کنند خوششون بیاد حس خوب بهشون دست بده و ارتباط برقرار کنند باهاش. سرود ملی یه شاهکار موسیقی قرار نیست باشه!
و خب ما هم حلقه و اینا میزدیم و اصن این چیزا مطرح نبود,فکرشم نمیکردن بچه ها(نه 1 نه 2) اصن که کسی مالک سرود باشه... اولین کارگاهمون هم که گذاشتیم عکساش هست,خود بچه های فرزانگان1 اومده بودن تو حلقه مون و باهامون میخوندن و هیچکس هم ناراحت نبود از خونده شدن سرود ها...
) و نمیشه بیاین بگین کلا تعطیل...

به نقل از طـوبـــــــی :روژین: وقتی ما رفته بودیم اولاً اسم مدرسه همون فرزانگان بود,نه ابوریحان و نرجس و ...و خب ما هم حلقه و اینا میزدیم و اصن این چیزا مطرح نبود,فکرشم نمیکردن بچه ها(نه 1 نه 2) اصن که کسی مالک سرود باشه... اولین کارگاهمون هم که گذاشتیم عکساش هست,خود بچه های فرزانگان1 اومده بودن تو حلقه مون و باهامون میخوندن و هیچکس هم ناراحت نبود از خونده شدن سرود ها...
حالا که دیگه بچه های دو هم این رسم رو دارن و نمیشه تعطیلش کرد,سرود هم که دارن خودشون میگن دیگه...فکر کنم از سرودای شما فقط "چون من همه سرگردان" و "لبریز" و "پرواز بندباز"رو میخونن,سرودای بعدیتون نیست خیلی بین بچه ها تا اونجا که من میدیدم...
درکل من امسال مدرسه نبودم و نمیدونم چه خبره و چجوری خوندن یا چی... ولی همون تعداد سال هایی که شما وارد این رسم شدین,خیلی از بچه های 2 هم این رسم رو داشتن(مسلماً شما ها هم از سال 74 تو این قضیه ها نبودین) و نمیشه بیاین بگین کلا تعطیل...
نمیدونم چقدر تونستم منظورمو بگم...![]()
![]()