• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع donya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

دوستان الآن مثکه ما بدهکارم شدیم ... :|

عاقا اومدم با بچه های تهرانی آشنا شم دوستای گل خواستین باهام دوست شین خواهرای عزیزم پ.خ بدین :-*

بله بدهکار شدیم.
زهرا: آدمایی که تو باهاشون برخورد داشتی آدم های مطلعی بودن حتما چون روژین خودمون یه فرزانگاه دویی همکلاسی زبانش بود که از منشا سرود ملی مطلع نبود و میگفت خیلی ها هم نمیدونن.

ما نگفتیم حلقه نه، گفتیم سرود ملی نه.

اینکه سر و ته هر جمله بنویسید، دعوا نداریم، بیشتر حس دعوا داشتن الغا میکنه؛ میدونیم هیشکی دعوا نداره.

من نگفتم حمله کنیم.
این بحث فایده ای نداره.

ما مخالفیم و مخالف خواهیم ماند.

توجیه های شما هم قابل پذیرش نیست.

+بچه ها ببینید چه چیزا که راجع بهمون نمیگن:
به نقل از lighter :
ایده پوستر جالبه ولی اصن مناسب کارگاه علوم نیست....می تونستید خیلی علمی ترش کنید و به جای این که از تیکه ها ی سرود ملی هاتون یه متن که سر تا تهش فقط برای خودتون مفهومه ( تازه اگه باشه) با عناصر دیگه بالن رو بسازید یا اصن اون نوار رو تنها میزاشتید و یه سری نماد از علوم مختلف رو بیخیال می شدید...این که مفاهیم مختلف رو کنار هم گزاشتید کاملا باعث شده بی مفهوم بشه!! اصن معلوم نیست پوستر کارگاه علومه با هنر یا اصن فقط یه چیز صرفا نمادینه و به کارگاه مربوط نیست.....البته بچه های فرزانگان 1 اونقدر اعتماد به نفس دارن که هر چیز بی مفهومی رو بهش افتخار کنن و زیر بار انتقاد نرن!! در هر صورت امیدوارم پروژه هاتون خیلی بهتر از اینا باشه و مرز رو حفظ کنه :|

بچه ها واقعا دیگه قابل تحمل نیست همه چی رو دارید با همه چی قاطی میکنید فک کرذین اگه همه چی رو ببرید زیر سوال با یه سری توجیه های مسخره بخواید مارو بکوبید یا خراب کنید اگه اینجوریه ما هم خیلی راحت میتونستیم تو جاهای مختلف این بحث رو راه بندازیم ولی این کار رو نکردیم ...این رسمش نیست که یه سری آدم یه چی رو استفاده کنن بعد بگیم چرا یه چی هم طلبکار بشن میتونستید یه عذرخواهی یا نمیدونم یه دلیل کامل و خوب بیارید ...
خانمی که گفتی آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب اتفاقا از قدیم گفتن جلوی ضرر رو هرجا بگیری منفعته ...

بچه ها یکم خودتون رو جای هم بزارید، این سرود واقعا واسه بچه های ما عزیزه و من کاملا واسم قابل فهمه که بچه ها نسبت بهش حساس باشن، اینکه لحنشون هم با حساسیت بوده هم. و اینکه دوستان 2 هم ناراحت بشن از اون حرفا واسم قابل درکه.
ولی دلیل نمیشه که هر حرفی رو زد.
کلا خوب نیس و خیلی بدم میاد که شاهد این حرفا باشیم :/
خیلی ساده تر از این حرفاست بابا.

@روژین: :-?? ;D

طوبی جان، من گفتم، به نظرم بحث سرود ملی استثنائا ربطی به سمپاد و اتحاد و اژه‌ای و فرهنگ و شعور و این مسائل نداره.
بماند که یه عده‌ای از بچه‌های ما کلا با فرزانگان دویی‌ها مشکل دارند و منکر هم نمی‌شم، ولی من شخصا با خود بچه‌های فرزانگان دو مشکل خاصی ندارم،‌ کلی هم دوست و آشنا دارم اونجا. پس مسئله سرود ملی رو به دشمنی و اینکه ما شمارو سمپادی نمی‌دونیم ربط ندید لطفا! شما سمپادی هستید، ماهم با شما دوستیم، ولی خب به نظر من این دلیل نمی‌شه که سرود ملی‌های ما تو فرزانگان دو هم خونده بشه. و اینکه بگیم چون یه تعدادی از بچه‌های راهنمایی یک می‌رن دبیرستان دو، اونجا سرود ملی‌های دبیرستان یک خونده بشه توجیه درستی نیست. همون طوری که ممکنه بچه‌ها برن دبیرستان دو، ممکن هم هست برن فرهنگ یا ابوریحان یا حتی نرجس! یعنی اونجا هم باید سرود ملیای ما خونده شه چون اونا راهنمایی فرزانگان یکی بودند؟

@زهرا :‌ راست می‌گی، تفاوت عقایده شاید :دی من نظرم باهات متفاوته همچنان. می‌دونی، به نظرم اشتباهی که داری می‌کنی، اینه که سرود ملی رو مثل یه آهنگ یا یک قطعه هنری یا همچین چیزی ببینی. ما خواننده نیستیم که آهنگ بخونیم بدیم بیرون که ملت هم گوش کنند خوششون بیاد حس خوب بهشون دست بده و ارتباط برقرار کنند باهاش. سرود ملی یه شاهکار موسیقی قرار نیست باشه!
سرود ملی یه رسمه، یه سنته که تا جایی که می‌دونم که از سال 74 تو مدرسه ما بوده. رسم مدرسه‌ی ماست، به تنهایی، و نه سمپاد. ارزش هر سنتی، به خاص بودن و منحصر اون جامعه (اینجا فرزانگان یک) بودنشه. اینکه جاهای دیگه‌ام سرود ملی بخونند، مث اینه که به زور سعی بشه سنت فرزانگان یک اونجا هم پیاده بشه که من همچنان دلیلی نمی‌بینم برای این کار.

روژین: وقتی ما رفته بودیماسم مدرسه همون فرزانگان بود,نه ابوریحان و نرجس و ... :دی و خب ما هم حلقه و اینا میزدیم و اصن این چیزا مطرح نبود,فکرشم نمیکردن بچه ها(نه 1 نه 2) اصن که کسی مالک سرود باشه... اولین کارگاهمون هم که گذاشتیم عکساش هست,خود بچه های فرزانگان1 اومده بودن تو حلقه مون و باهامون میخوندن و هیچکس هم ناراحت نبود از خونده شدن سرود ها...
حالا که دیگه بچه های دو هم این رسم رو دارن و نمیشه تعطیلش کرد,سرود هم که دارن خودشون میگن دیگه...فکر کنم از سرودای شما فقط "چون من همه سرگردان" و "لبریز" و "پرواز بندباز"رو میخونن,سرودای بعدیتون نیست خیلی بین بچه ها تا اونجا که من میدیدم...

درکل من امسال مدرسه نبودم و نمیدونم چه خبره و چجوری خوندن یا چی... ولی همون تعداد سال هایی که شما وارد این رسم شدین,خیلی از بچه های 2 هم این رسم رو داشتن(مسلماً شما ها هم از سال 74 تو این قضیه ها نبودین :دی ) و نمیشه بیاین بگین کلا تعطیل...

نمیدونم چقدر تونستم منظورمو بگم... :-? :دی

بچه ها باشه بخونین قبول ولی با سطل ؟ واقعا یعنی سرود ملی انقدر کم اهمیت شده که با سطل خونده بشه ؟

به نقل از طـوبـــــــی :
روژین: وقتی ما رفته بودیم اولاً اسم مدرسه همون فرزانگان بود,نه ابوریحان و نرجس و ... :دی و خب ما هم حلقه و اینا میزدیم و اصن این چیزا مطرح نبود,فکرشم نمیکردن بچه ها(نه 1 نه 2) اصن که کسی مالک سرود باشه... اولین کارگاهمون هم که گذاشتیم عکساش هست,خود بچه های فرزانگان1 اومده بودن تو حلقه مون و باهامون میخوندن و هیچکس هم ناراحت نبود از خونده شدن سرود ها...
حالا که دیگه بچه های دو هم این رسم رو دارن و نمیشه تعطیلش کرد,سرود هم که دارن خودشون میگن دیگه...فکر کنم از سرودای شما فقط "چون من همه سرگردان" و "لبریز" و "پرواز بندباز"رو میخونن,سرودای بعدیتون نیست خیلی بین بچه ها تا اونجا که من میدیدم...

درکل من امسال مدرسه نبودم و نمیدونم چه خبره و چجوری خوندن یا چی... ولی همون تعداد سال هایی که شما وارد این رسم شدین,خیلی از بچه های 2 هم این رسم رو داشتن(مسلماً شما ها هم از سال 74 تو این قضیه ها نبودین :دی ) و نمیشه بیاین بگین کلا تعطیل...

نمیدونم چقدر تونستم منظورمو بگم... :-? :دی

من فکر می‌کنم فرزانگان بودن اینجا ملاک نیست. فرزانگان یک بودن ملاکه. فقط. همون که تو خیابون فلسطینه!

ببین طوبی، منظورت اینه که ما همون قدری سرود ملی خوندیم و باهاش خاطره داریم که سومای فرزانگان دو الان، واسه همین حق بیشتری نسبت بهشون نداریم؟
حرفت مثل اینه که توقع داشته باشی یه ایرانیِ 20 ساله، از سنت‌ها و فرهنگای کشورش دفاع نکنه و براش مهم نباشه، فقط اونا که هشتاد سالشونه حق دارند دفاع کنند. چه اهمیتی داره که من چند ساله تو این مدرسه‌ام؟ مهم اینه که فرزانگان یک مدرسه من هم هست. منم همونقدری بهش تعلق دارم که یه فارغ التحصیل 5 سال پیش.

و اینکه بچه ‌های هم دوره شما با خوندن سرود ملی‌ها مشکلی نداشتند، شاید به خاطر این بوده که درست خونده می‌شده و ارزشش حفظ می‌شده،این بوده که حساسیت نشون ندادند. این وضعی که ما دیدیم و شنیدیم، حقیقتا هم ناراحت شدن داره.
بعدم به هرحال من دقیقا نمی‌دونم چرا براشون مهم نبوده، ولی ما برامون مهمه و دوست نداریم،‌ تکلیف چیه؟
من خودم به عنوان یه سوم فرزانگان یکی که الان پایه‌مون سرود ملی داره، دوست ندارم همچین اتفاقی براش بیفته.

Back
بالا