• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع donya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

به نقل از سـحر :
هیچی نمیشه. :)) :-"

من پارسال به بهانه‌ی کلاس زبان به طرز زیبایی تقریباً همشُ پیچاندم و هیچ اتفاقی هم نیفتاد. :-"

البته اگر بحث کلاس جبرانی باشه ؛ اطلاعی ندارم. :دی
اونم هیچی نمیشه.

اگه بیُفتین، به نفع‌تون ه که برین کلاسای جبرانی رو. خوب درس می‌دن اون‌جا.
اگه نیفتین هم، شخصاً پارسال فقط یه روزش رو رفتم مدرسه اونم یه جلسه‌ش موندم سر کلاس. :-" و انگار نه انگار اصلا. :-"

کلاسای پیشرفته پارسال هیچ چیز خاصی نداشتن. اگه نرید اتفاق خاصّی نمی‌افته. همه‌ی مباحث رو معلم خودتون تو طول سال خیلی بهتر و باحوصله تر و تو فرصت بیشتر درس خواهد داد.
پارسال دو زنگ فیزیک داشتیم که یکی از زنگ‌ها مرور اون بخش از فیزیک۱ که تو کنکور میاد بود و حل مسئله از اون مبحث. زنگ دوم هم با آقای شمسی پور داشتیم که بیشتر آزمایشگاه بودیم و یه سری آزمایش‌های جالب انجام دادند برامون.
دو زنگ هم ریاضی بود که زنگ اول با آقای مقدم بود و مثلثات و ماتریس و این جور چیزا رو کار کردند. یه زنگ هم با آقای عرب که ترکیبیات و ناوردایی رو درس دادن و بیشتر شبیه کلاسای پژوهش ریاضی بود.

امسال هم احتمالا برنامه‌شون همینه.

× و توصیه‌ی من اینه که وقت‌تون رو هدر ندید با این کلاسا. :-"

اگه ما رو هم یک اردوی یکروزه میبردن جای دوری میرفت؟ (:|

ما شهریور اردوی هیجان‌انگیزِ زیادروزه داریم گویا. ؛؛)

شهریه واقعاً ۴ تومنه؟ #-o

× مثکه برنامه‌ها رو یه جوری چیدن که همه به همه چی می‌رسن. هیچ کلاسی تداخل نداره یعنی. مثلاً ما که المپیادیم، پژوهش هم باید بریم. :( :-"

پژوهشُ که خب همه باید برن. یعنی پژوهش اجباریه و هیچ وقتم فک نکنم بذارن تداخل داشته باشه. :دی

یوهووووووو، من باورم نمی‌شه هیچ درسیو نیفتادم!! و تابستون کلاس نمیـــــــــــــــــــــرم! :-رقص :-غریو :-تنوره :-پرش از یک پشت‌بام به یک پشت‌بام دیگر، جفت‌پا (یه چیزای دیگه یی هم نوشته بودم دیدم زشته پاک کردم :-")
و چرا مقنعه جدید انقدر پررنگه؟ احساس میکنم مال سالای قبل مثل این جدیده پررنگ نبود :-? ;D

:_استرس؛ینی باید تابستون جبرانی ریاضیو بیام؟خدا نکنه...
+چرا زوج؟من کلاس دارم اونرو!
+یا حسین!قیمت کلاسای المپیادما ریاضی شده هشتصد و چل تومن...خدا ب خیر کنه ک خانواده زیر بار شهریه+المپیاد+قبض گوشی(مساوی دی)+بلیت کنسرت فرزاد فرزین+قسط و وام+شهریه دانشگاه بابام+پول قبوض دیگر!+آذوقه+....له نشن!ک البته میدونم همچون اتفاقی براشون میوفته...
+توصیه یک دوم به سوم به چند اول به دوم(بعنوان خاهر کوچیکتر):کلاسا رو برین هرچن مفید نیس زیاد...اگرم خعلی مث من بیچاره(!)نگران خمودگی خانواده تونید...پس بیخیال!

• لایک
امتیازات: meli

میمردن کارنامه ها رو ت سایت بزنن قبلش که حداقل آدم خودش زوتر از مامانش بفهمه چه گندی زده؟ :|

حداقل بگن چیا رو افتادیم، به عنوان یه المپیادی شرط اجازه دادن ادامه دادن المپیادم توسط خانواده کارنامه ی امساله...

Back
بالا