- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان یکــــ
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- زیست
پاسخ : سمپادیهای تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]
))
همون طور که توی اون برگه هه نوشته شده بود، تا 21 مرداد،کلاسای پژوهش از 7:30 تا 10:40 هست در حالی که کلاسای المپیاد از زنگ دوم شروع میشه؛ پس عملاً تا این تاریخ، هر دوشنبه و چهار شنبه که میریم مدرسه، یه زنگ از پژوهشمون پیچونده میشه و اختصاص داده میشه به المپیاد.
ینی مثلا یه زنگ شیمی پَررررر نیلوفر!

ولـــی از 21 مرداد به بعد (تا آخر کلاسا)، کلاسای پژوهش رو باید هر دو زنگش رو بریم و المپیادا (هر درسی فرق نمیکنه) از زنگ سوم شروع میشن ولی نمیدونم این باعث میشه که یه زنگ بیشتر از 6 بعد از ظهر بمونیم مد یا نه. #
آره ولی یه سری پیچش هاییم اتفاق میفته.به نقل از نسترنّگار :× مثکه برنامهها رو یه جوری چیدن که همه به همه چی میرسن. هیچ کلاسی تداخل نداره یعنی. مثلاً ما که المپیادیم، پژوهش هم باید بریم.![]()
![]()
))همون طور که توی اون برگه هه نوشته شده بود، تا 21 مرداد،کلاسای پژوهش از 7:30 تا 10:40 هست در حالی که کلاسای المپیاد از زنگ دوم شروع میشه؛ پس عملاً تا این تاریخ، هر دوشنبه و چهار شنبه که میریم مدرسه، یه زنگ از پژوهشمون پیچونده میشه و اختصاص داده میشه به المپیاد.
ینی مثلا یه زنگ شیمی پَررررر نیلوفر!

ولـــی از 21 مرداد به بعد (تا آخر کلاسا)، کلاسای پژوهش رو باید هر دو زنگش رو بریم و المپیادا (هر درسی فرق نمیکنه) از زنگ سوم شروع میشن ولی نمیدونم این باعث میشه که یه زنگ بیشتر از 6 بعد از ظهر بمونیم مد یا نه. #

من نمیدونم برم المپیاد فیزیک یا نجوم با توجه به اینکه اول نجوم بود و مرحله 1 قبول نشدم.معلما هم عوض شدن واسه نجوم و هیچ ذهنیتی نداره کسی ازشون.از طرفی معلمون گفته برم فیزیک ولی خب فیزیک به نظرم هیچ شانسی ندارم توش.لطفا کمک کنید
اگه کسی اطلاع پیدا کرد از معلمای المپیاد های فیزیک و نجوم لطفا اطلاع بده. هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

یهو به خودتون میاین میبینین : ای دلِ غافل! نه پروژه انتخاب کردم و نه پروپوزال دارم. 

بعد کسی هست که هوافضا بوده باشه؟