پاسخ : سمپادیهای تهران [دبیرستان فرزانگان 1]
به نقل از SaϔnA.M :
واقعا هدف ما کسب رضایت شما نبود . حقیقتا نبود . هدف ما صرفا و صرفا اجرا شدن این برنامه ، امروز بود . اونم چون زور بود و در این حد زور بود که آیناز می خواست بعد افتتاحیه بیاد شروع کنه حرف بزنه بگه چه قدر ما رو اذیت کردن
در ضمن روژین کل کار 5 نفره بسته شد ( گروه موسیقی جدا ) ؛ اگر داد زدنی بوده ، یا دعوا نبوده یا از ما نبودن .
× کلا هم بحثی ندارم ، دقیقا همین قد بد بود که شما می گید .
میدونم به هرحال فشارِ مدرسه هست و میدیدم که یه سریا چقدر دارن زحمت میکشن و ممنون هم هستم ازشون.
اما مگه از قبل بهتون نگفته بودن قراره امروز باشه؟
من که یادمه از همون اولِ اول سال بحث این بود که شما روز سمپاد برنامه داشته باشید.
این طبیعیه که دیقه نود کار کنید، اصاً عادتمونه کلاً، کارگاه ماهم همینطوری بود
روز سمپاد هم حالا آنچنان اهمیتی نداشت. اما به نظرم سعی کنید از مشکلایی که تو این برنامه داشتید عبرت بگیرید واسه کارگاه علومتون.
زمان بندی، تقسیم کار،... نمیدونم، من در جریان کارهاتون نبودم، هرچی.
به هرحال سال اول هستید، تجربه هم نداشتید.
ولی فقط اینکه کارِ کارگاه علوم خیلی بیشتره. اگه با این وضع باشه...
به نقل از SaϔnA.M :
سناریوی افتتاحیه رو ما توی هیچ برنامه ی دیگه ای ندیده بودیم . ( یعنی اگر موضوعش هم بوده مال قبل از ما بوده ) . حالا یک سری گیر می دن می گن گلدون تو تئاتر ان سال پیش هم بوده .
در مورد اولش هم، من فیلم افتتاحیه کارگاه رو دارم بیا بهت نشون بدم ببین انصافاً چقدر شبیه اند. مخصوصاً تیکهی اولش. خب معلومه که کاملاً همون نیست، به هرحال روز سمپاد با کارگاه علوم فرق داره. اما اونم دقیقاً همینه که یه عده ای هستن، یه نفر (که اسمش هم مهسائه حتی!
) میاد بقیه رو صدا میکنه و اینا بعد کار میکنن آماده میشن و این حرفا. مال کارگاه تمرکز رو کارای کارگاه بود، این یکی رو سمپاد و فلشاش و البته مال کارگاه تندتر بود و رقصاش و اینا هم بیشتر بود. اما من به شخصه باد افتتاحیه خودمون افتادم.
اولشم که قرآن مینوشت و اینا که انکار نکنید که تکراری بود!
فقط مال سوما تایپ میشد مال شما نوشته.
من ترجیح میدادم یه نفر بیاد خیلی شیک، یه سوره از قرآن رو بخونه.
به نقل از Mahshid.M :
خب من الان خوشحالم که میگین قسمت موسیقیش تقریبا خوب بوده . البته خودم که همچین حسی نمیکنم . ما بهتر از اینا میزدیم واسه تمرین
بعدم این که روژین ویولن ـا که خوب بودن !
هماهنگیشون خیلی خوب بود به نظرم .
فقط یه نکته ای !
چند نفر به من گفتن که ویولن ـا اصلا باهم نمیزدن !
به هر حال دوستان ! قرار هم نبوده مثل هم بزنن . دو نوازی بوده و هر کدوم یک نت متفاوت از دیگری رو میزده .
صدای دو تاشون با هم خوب میشه ...
درسته موسیقیه حرفهای کار نمیکنم و اینا، اما دیگه در این میفهمم که دونوازی یعنی چی!
من به عنوان یه تماشاگر برنامه نظرم رو گفتم.
اما دف زدنِ تو خوب بود، آفرین!
+اون یادبودایی که به معلما دادید رو هم تحسین میکنم! ایدهاش خیلی جالب بود.
++دقیقاً با ارغوان موافقم که بعضی ایدههاتون خیلی خوب بود، فقط نتونسته بودید خوب اجراش کنید.