Seti
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران.
- شهر
- تهران.
- مدال المپیاد
- مدال طلای دورۀ بیست و شش المپیاد ادبی.
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات فارسی/ادبیات فرانسه
پاسخ : سمپادیهای تهران [دبیرستان فرزانگان 1]
نمیدونم با تو بود صحبت کردم ریحانه، یا با نرگس. اما من به عنوان کسی که از سوم راهنمایی مصمم بودم برا انسانی، و پارسال هم تعداد زیادی از بچه ها مطمئن بودن دوم رو میرم انسانی، و کلا از هرکی بپرسی میگه که من چقدر انسانی خواه بودم و هستم، و ایضا سال دیگه هم میرم انسانی، به نظرم سال ِ دوم رو انسانی رفتن تا درصد ِ خوبی خطاست.
یکی از دلایل اینه که به نظر من هر دانش آموزی، خصوصا یه سمپادی باید تا یه حدی اطلاعات راجب علوم پایه داشته باشه. راجب ِ خودم میگم، دوست دارم آدمی باشم که وقتی داره دکترای ادبیات میگیره، بدونه اُربیتال چیه، بدونه سینماتیک چیه، بدونه ماتریس و لگاریتم چیه. خصوصا با توجه به وضع ِ الان ِ کشورمون که علوم پایه ملاک ِ تحصیلات ِ عالیه س. دوم ِ ریاضی یا تجربی این شانس رو میده بهتون.
دلیل بعدی که خیلی خیلی خیلی مهمه، بحث ِ منصرف شدن یا مطمئن شدنه. بچه ها، این انسانی انسانی که میکنین خیلی مسیر ِ سختیه ! بیشتر از چیزی که فکر میکنین! خصوصا برای تو ریحانه که میخوای ادبیات بخونی. و اگه از راهتون مطمئن نباشید احتمال بازگشت و پشیمونی زیاده. اگه دوم انسانی باشید راه برگشت براتون نمیمونه. نه اینکه نمونه، اما خیلی سخته. میتونید دوم رو ریاضی تجربی باشید و درسای انسانیرم بخونید. اصن ببینین با جغرافیاش مشکل ندارین!! بعد سوم تصمیم عاقلانه تری بگیرید. حتی میتونید گاج یا قلمچی آزمون ِانسانی رو بدید. اما حواستون به این اطمینانه باشه...
فکر کنید ملت، فکر کنید :)
نمیدونم با تو بود صحبت کردم ریحانه، یا با نرگس. اما من به عنوان کسی که از سوم راهنمایی مصمم بودم برا انسانی، و پارسال هم تعداد زیادی از بچه ها مطمئن بودن دوم رو میرم انسانی، و کلا از هرکی بپرسی میگه که من چقدر انسانی خواه بودم و هستم، و ایضا سال دیگه هم میرم انسانی، به نظرم سال ِ دوم رو انسانی رفتن تا درصد ِ خوبی خطاست.
یکی از دلایل اینه که به نظر من هر دانش آموزی، خصوصا یه سمپادی باید تا یه حدی اطلاعات راجب علوم پایه داشته باشه. راجب ِ خودم میگم، دوست دارم آدمی باشم که وقتی داره دکترای ادبیات میگیره، بدونه اُربیتال چیه، بدونه سینماتیک چیه، بدونه ماتریس و لگاریتم چیه. خصوصا با توجه به وضع ِ الان ِ کشورمون که علوم پایه ملاک ِ تحصیلات ِ عالیه س. دوم ِ ریاضی یا تجربی این شانس رو میده بهتون.
کد:
[SIZE=11px] [i]سعی کردم از صدام معلوم نباشه چقد میترسم که شهریور همزمان با امتحان تغییر رشته ام، تجدیدی ِ فیزیک ریاضیم بدم؟ :دی[/i][/SIZE]
فکر کنید ملت، فکر کنید :)