giti
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- در حال خوندن فعلا :) !!!!
پاسخ : سمپادیهای تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]
راستش در مورد این تیکه کاملا حق داری ...... خوب باید بگم که بنده تا به عمرم رهبری سرود ملی نکرده بودم و بچه ها هم می دونن که اون قدرا بچه شری نیستم و رو نداشتم + شنبه هم انقدر از صبح دوییده بودم و جاروبرقی این ور اون ور کرده بودم و فلان و فلان و انرژیم زیر صفر بود
---------------------------
این هم برای ارغوان بیشتر و استفاده ی همگان..... اونجایی که مثلا سی گذاشتم اینه که نصف ثانیه حالا اصلا بهش چی می گن رو یادم نیس میلی ثانیه بود؟ و تقریبا حدودیه اینایی که نوشتم نکتش این جاس که سر این ثانیه ها یه ضربی زده می شه که از رو اون باید شروع کرد به خوندن.......
[00.28.00] گام های لرزان
[00.30.00] نگاه بی جان
[00.32.00] خسته ی کابوس
[00.34.00] دل زده ی رویا
[00.35.30] دورْسوی نوری
[00.27.30] می سوزد امّا
[00.39.00] بی راهی راه ها
[00.41.00] هیاهوی باد ها
به نقل از pegah.nodet :آهان رهبرتونم خیلی بی شورو حال بود.ینی اون آهنگی ک ی ریتم کوبنده داره رو مثلا خیلی با ظرافت اجرا میکردمن یادمه ما اول بودیم، سر کارگاه سوما رهبرشون سرِ اجراها کم مونده بود از سن پرت شه پایین انقد ک هیجان داشت و اینا.خیلی خفن بود
راستش در مورد این تیکه کاملا حق داری ...... خوب باید بگم که بنده تا به عمرم رهبری سرود ملی نکرده بودم و بچه ها هم می دونن که اون قدرا بچه شری نیستم و رو نداشتم + شنبه هم انقدر از صبح دوییده بودم و جاروبرقی این ور اون ور کرده بودم و فلان و فلان و انرژیم زیر صفر بود
---------------------------
این هم برای ارغوان بیشتر و استفاده ی همگان..... اونجایی که مثلا سی گذاشتم اینه که نصف ثانیه حالا اصلا بهش چی می گن رو یادم نیس میلی ثانیه بود؟ و تقریبا حدودیه اینایی که نوشتم نکتش این جاس که سر این ثانیه ها یه ضربی زده می شه که از رو اون باید شروع کرد به خوندن.......
[00.28.00] گام های لرزان
[00.30.00] نگاه بی جان
[00.32.00] خسته ی کابوس
[00.34.00] دل زده ی رویا
[00.35.30] دورْسوی نوری
[00.27.30] می سوزد امّا
[00.39.00] بی راهی راه ها
[00.41.00] هیاهوی باد ها