کی درسخون‌تره؟(دختر/پسر)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : دخترها درسخون تر از پسرهان؟ چرا؟

به نظظر من دخترا وقت بيشتري براي درس خوندن دارن.چون بيرون رفتن دخترا براي گردش و...محدود است ام پسرا نه.

به نظر من بسرا سركلاس درسو ياد ميكيرن, ولي ما دخترا معمولا بايد درس داده شده رو توخونه بخونيم...ولي دركل بسرا اكه بخوان درسي رو كوش كنن كامل يادميكيرن و توانايي اينكه در آن واحد نميتونن جندتا كار انجام دهن... ولي خانما وقتي دارن درس ميخونن در بيشتر مواقع حواسشون برت ميشه, دخترا همزمان ميتونن جنتا كار انجام دهن... براي همين يه ساعت خوندن بسرا مفيدتر از دختراست...براي همين دخترا مجبورن بيشتر بخونن...اين نظر منه هركه يه نظر ي داره...

به نظر من پسرا خرخون زیاد دارند غیر خرخون هم زیاد اختلاف این دو غشر بالاست ولی دخترا اختلافش کمتره
برای اینه که رتبه های بالا بیشتر مال پسراست

پسرا یا خیلی خیلی می خونند یا اصلانمی خونند. اما دخترا حد وسطند.

به نقل از @M@ :
از اون حرفا زدیا....
چه ربطی داره؟؟

به نقل از @M@ :
حرفت اکثر مواقع درسته ;)

به نقل از nimafo :
از اون حرفا زدیا....
چه ربطی داره؟؟
یعنی یا بیشتر به تفریح می پردازند یا اگه خوندد و یک ذره iqداشته باشند بالاترین نمره هارو هم می تونند کسب کنند.می گی نه کلاس های دانشگاه رو نگاه کن.
البته همیشه هم این نیست

به نقل از negar.mr :
به نظر من بسرا سركلاس درسو ياد ميكيرن, ولي ما دخترا معمولا بايد درس داده شده رو توخونه بخونيم...ولي دركل بسرا اكه بخوان درسي رو كوش كنن كامل يادميكيرن و توانايي اينكه در آن واحد نميتونن جندتا كار انجام دهن... ولي خانما وقتي دارن درس ميخونن در بيشتر مواقع حواسشون برت ميشه, دخترا همزمان ميتونن جنتا كار انجام دهن... براي همين يه ساعت خوندن بسرا مفيدتر از دختراست...براي همين دخترا مجبورن بيشتر بخونن...اين نظر منه هركه يه نظر ي داره...
می‌شه گفت یکی‌ از بی‌ منطق‌ترین حرفایی بود که تا حالا شنیدم...

به نظر من همه یه اینا که دارید میگید به ما تلقین شده..

هر کسی‌ با هر جنسیتی می‌تونه درس بخونه یا نخونه...کم بخونه یا زیاد بخونه..

در مورد اینکه پسرا چجورین من اطلاعی ندارم...اما به نظر من بین موفقیت و جنسیت رابطه یه معنا داری نیست...اگر هم باشه همش مال تلقینه و بس!

تاپیک بی‌ هدفیه...!

جرا بياده؟؟؟ خب با ماشين برو... داداشه منكه دوقدم ميخواد بره اونور ميكه سويجو بده...

چه قانون های جالبی دخترا واسه کمکاری خودشون وضع می کنن ، افرین ...!!!
من خودم مقایسه می کنم تو فامیل دخترا و پسر ها رو ، مثلا" دختر خالم یه 2 ساعت میشینه پای کتاب ، ولی خدایی من حواسم بهش هست ، نیم ساعت مفید نمی خونه، همش وسط درس فکرش منحرف میشه (مثلا" میبینی زل زده به دیوار) یا اینکه حرف می زنه و .....،ولی پسرداییم همون 1 ساعت رو مفید مفید درس می خونه ، و بعد می ره پی کارش ،
پ.ن: در آخر من هم که همش حواسم به اون دوتا بوده ، هیچی درس نخوندم ...!!! منطق شما مثل اینه که به من بگین آها ، پس تو دنیا پسر ها خیلی درس می خونن ، دخترا متوسط و مثلا" پژوهشگرا هیچی ..!!!!! :-\
tik tak دقیقا" اشاره کردین به اصل موضوع دیگه حرف های شما رو تکرار نکردم !

این موضوع کلا درسته ! یعنی به طور کلی دخترا بیشتر میخونن از پسرا ! اما به نظر من شما اگه یکم جزئی تر بررسی کنی به نتایج جالبی میرسی !
مثلا اینکه بچه های شهرستان ها نسبت به شهرایی مثل تهران خیلی بیشتر میخونن ! مثلا مجله ی قلمچی رو ببینید .
دلیلش عمدتا اینه که انگیزشون قوی تره و میخوان بیان تهران ! در ضمن مثل بچه های تهران یا اصفهان امکان وقت گذرونی هم به اون صورت ندارن مثل گیم نت و دوتا و ...
توی سمپاد اگه نگاه کنیم من با اینکه شاگرد اول کلاس نیستم اما مطمئنم هیچ فرزانگانی تو شهرمون درسش از من بهتر نیست . پارسال آزمون میدادیم دیگه از طرف مدرسه ...
حداقل تو شهر ما پسرای شهید بهشتی اصلا مجالی به دخترا ندادن ! یعنی فاصله خیلی زیاده . امسال هم که رشته ی ریاضی شده یه کلاس میتونم بگم حداقل 15 نفر از کلاسمون خرخون به طور خفن اند ! یعنی ازونا که واسه تکرقمی کنکور میخونن ...
پس اینجوریام نیست !

شاید به این جا ربطی نداشته باشه ولی‌ شما پسرا کلا یه مقدار اعتماد به نفس کاذب دارید که البته خوبه..!

کاش دخترا هم داشتن..!

بابا شما مگه قانون راز رو نمیدونید؟من که گفتم اینا همش تلقین..همش!!!!!!!!!!

چه فرقی‌ داره آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه کسی‌ بازم قانع نشد بیاد تا تو پ.خ چیزی بش بگم که کفش ببره!!!!!!!!!:d

به نظر من دخترا و پسرا هر دو به یک اندازه هوش دارند. دلیل تفاوت در نمرات در اینه که پسرا اصولا شیطون ترن و همچنین بیشتر تو جامعه هستند. متاسفانه جامعه ی ما زیاد قبول نمیکنه که یه دختر بیاد تو خیابون با دوستاش بلند بلند بگن و بخندن یه اینکه چند تا دختر با هم برن دوچرخه سواری. همچنین دخترا در مورد بعضی مسایل کمتر مشغولن تا پسرا(البته اینو من نمیتونم تایید کنم چون دختر نیستم). در کل بیشتر پسرا تا وقتی سرمون به سنگ نخوره درس بخون نیستیم و فقط موقعی که امتحان داریم و اونم برای 1-3 ساعت درس میخونیم. بعضی هاشون 15-16 میگیرن و بعضی هاشون مثل من 18-20. مساله دیگه این که پسرا در مقابل نمره ی کم زیاد حساس نیستن. در کل شاید دخترا پشتکار بیشتری دارن.

در هر صورت هر چقدر هم که ماستمالی کنین ....
بازم دخترا خر خونن.... :P

به نقل از zack :
در هر صورت هر چقدر هم که ماستمالی کنین ....
بازم دخترا خر خونن.... :P
جدا
می شه بپرسم از کجا این نتیجه گیری روکردید؟

به نقل از AmiraliK16 :
در کل شاید دخترا پشتکار بیشتری دارن.
شاید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اطمینان داشته باش...

به نقل از @M@ :
موافقم كاملا...
پسرا تو هيچ چيز تعادل ندارن!

به نقل از afroDt :
موافقم كاملا...
پسرا تو هيچ چيز تعادل ندارن!
نمونه ی بارزش داداش خودم...
یا نمیخونه یا وقتی بخونه جو گیر میشه و خیلی میخونه و ولش نمیکنه... دی:

به نقل از negar.mr :
به نظر من بسرا سركلاس درسو ياد ميكيرن, ولي ما دخترا معمولا بايد درس داده شده رو توخونه بخونيم...ولي دركل بسرا اكه بخوان درسي رو كوش كنن كامل يادميكيرن و توانايي اينكه در آن واحد نميتونن جندتا كار انجام دهن... ولي خانما وقتي دارن درس ميخونن در بيشتر مواقع حواسشون برت ميشه, دخترا همزمان ميتونن جنتا كار انجام دهن... براي همين يه ساعت خوندن بسرا مفيدتر از دختراست...براي همين دخترا مجبورن بيشتر بخونن.
..اين نظر منه هركه يه نظر ي داره...
کی گفته؟من شخصا می گم که تو خونه وقت زیادی رو درس نمی ذارم.یعنی سر کلاس یاد می گیرم.درسم هم خوبه...
به نظر من یا پسرا درس نمی خونن...یا...خیلی خر خونن!

به نقل از F@teme :
کی گفته؟من شخصا می گم که تو خونه وقت زیادی رو درس نمی ذارم.یعنی سر کلاس یاد می گیرم.درسم هم خوبه...
به نظر من یا پسرا درس نمی خونن...یا...خیلی خر خونن!
خودشون گفتن که این نظر ایشونه و هرکسی نظری داره...
به نظر من هم پسرا یا کلا درس نمیخونن یا در حد دختر های خرخون درس میخونن. اما به طور میانگین درصد دختر هایی که زیاد درس میخونن خیلی بیشتر از تعداد پسرهاست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا