به نقل از nioosha :به هر حال تو سیاه چاله ها اتفاق میفته!!!!!!!!
بچه ها من فیزیک رو به خاطر پیچیدگی اش خیلی دوست داشتم ولی هرچی توش تحقیق می کنم بیشتر گیج می شم و حس می کنم هیچی نمیدونم. سراغ هر مطلب علمی میرم یه چیز جدید پیدا میشه که نمی دونم دربارش.
احساس خنگی می کنم و از نوشته های شما هم چیزی سر در نمیارم. دیگه از خوندن و تحقیق کردن خسته شدم. قبلا درباره ی فضا و زمان چیز های جالبی خونده بودم که الان با چیز هایی که شما نوشتین به همه علمم شک کردم!!! راستش چیزایی که من خونده بودم اصلا به انحنای نور ربطی نداشت(تا اونجایی که یادمه) فقط درباره ی سیاهچاله و عبور از آن بود که نوشته بود هنوز غیر ممکن به نظر می رسه و راهی براش پیدا نشده
احساس می کنم درک فیزیک داره برام سخت و سخت تر میشه...
کمک کنین لطفا...:-s:-s
بله کاملا فرضیهصفحه شطرنجی فرضیه دیگه نه؟
به نطرم اول بهتره یک کوچولو در حد خیلی کم فیزیک نیوتونی یا کلاسیک بخونید بعد بیاید به فیزیک مدرن.اخه این مسایل وافعا پیچیده اسسلام واقعا از توضیحتون ممنونم:)
بله خیلیییییی جالبه و با اینکه کم کم داره خلم میکنه بازم دوستش دارمشما مطالعه تون رو از کجا شروع کردین و منابعتون چی بود؟
خیلی خوب توضیح دادین مث یه معلم
فیزیک کوانتوم رو از کجا شروع کنم؟ یعنی اول چی سرچ کنم؟
احساس می کنم خیلی خنگم. می رسم برم سراغ تحقیق باز هزار تا سوال واسم پیش بیاد یا هیچی نفهمم:-s
احساس می کنم خیلی خنگم. می رسم برم سراغ تحقیق باز هزار تا سوال واسم پیش بیاد یا هیچی نفهمم:-s
بله.
البته فیزیک و شیمی مون باهمه